Отговори
# 300
  • София
Цитат
и в нито един не са били повече и щом са внушили такива чувства у зрителите значи са свършили добре работата като актьори
Аз имах усещането, че Гьокберг имаше интерес към Джемре, но може пък наистина хората да са били просто добри партньори. Ето, сега всеки е по пътя си.
Говореше се, че и Дженк Торун се е развел заради екранната си партньорка, но ето, че не са заедно.
Той и Б. Бакташ едва удържа родата на жена си, които си бяха въобразили някакви неща, ама той има дете, Ягмур си има приятел, и всичко е точно.
Понякога нещата наистина не са такива, каквито искат феновете.

# 301
Цитат
и в нито един не са били повече и щом са внушили такива чувства у зрителите значи са свършили добре работата като актьори
Аз имах усещането, че Гьокберг имаше интерес към Джемре, но може пък наистина хората да са били просто добри партньори. Ето, сега всеки е по пътя си.
Говореше се, че и Дженк Торун се е развел заради екранната си партньорка, но ето, че не са заедно.
Той и Б. Бакташ едва удържа родата на жена си, които си бяха въобразили някакви неща, ама той има дете, Ягмур си има приятел, и всичко е точно.
Понякога нещата наистина не са такива, каквито искат феновете.
И аз си мислех, че има нещо повече от екранно партньорство, а и много си подхождат, но не би. Може би защото имаше качени видеа на снимачната  площадка и на тях Гьокберк демонстрираше голяма грижовност и внимание. На Джемре очите й сияеха. Та езикът на тялото не лъже. Вероятно нещата може да са останали на ниво флирт… Но накрая това се оказа. Не  е имало нищо между тях.

# 302
От новия проект на Махасин

# 303
Ново от Джемре

# 304
Ново от Джемре

Ново и от Баръш(бил е гост в предаване)

# 305
Ново от Джемре и Гьокберг

И от Ядмур

# 306
Нова на Джемре. Явно активно спортува тенис

# 307
Махасин е спечелила престижна награда

Джемре в естествен вид без грип, прекрасна е.

Гьокберг също е получил награда

Чаровник

От Ягмур

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 06:14 от azisiq

Общи условия

Активация на акаунт