Отговори
# 330
Здравейте ,момичета ☺️
Аз принципно не гледам много  дневните сериали ,но  най-новия им който разбира се е със същите продуценти, и като история наподобява  Arafta  го поглеждам.😁
Двамата главни са страшни сладури и бих казала талантливи.
Емин и Илсу 😍

И сериала чупи някакви рекорди в момента глоболно,и сс станали голям хит въпреки, че са дневен сериал.
В youtube  сериала който за най- малко дни е минал милион последователи което е доста голямо.
Надявам се да го пуснат и тук.
Няколко снимчици и на Емин и Илсу😍

# 331
Не съм заглеждала Arafta. Беше замислен като онлайн сериал със общо 100 серии както бе и Кuma, но Канал 7 го купи и почна да го излъчва докато още се снима и не се знае какво ще натворят. След последните изцепки с Цветята и Хълма нямам желание да се хващам с нещо тяхно. Иначе наистина е голяма сезанция в нета, даже Индия почна също да го излъчва, което те имат за голям успех. Въобще имат си ниша и си я ползват. За мен най-голям парадокс е другия сериал на Канал 7 - Gelin. Някой седмични продукции не успяват да докарат техния рейтинг, а коментарите които срещам са все негативни - лоша игра, още по-лош сценарии

# 332
  • София
Цитат
След последните изцепки с Цветята и Хълма нямам желание да се хващам с нещо тяхно.
И аз така. Особено с Хълма каква простотия направиха.
Иначе Kuma ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт