Какво ще купя отново - 9

• 81 714
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Погрешка съм взела цедено мляко вместо сметана,но се оказа много гъсто и вкусно.

# 691
На пък мен тази марка ми е дълбоко в черния списък, а като цяло не купувам нищо на Милки Груп Био.

# 692
Не съм купувала нищо на Саяна, но гледам, че в другата тема масово го споменават. Близо до нас има магазинче на Елби и оттам купувам кисело мляко, сирене и кашкавал, доволна съм.

# 693
  • Sofia
Купувам продуктите на Лакрима и Елби, за моето семейство сиренето/кашкавала са едни от най-добрите. Също така харесваме и кашкавала на Добротица, но не на всякъде го има.

# 694
  • Sofia
Маслото на кг.на Ракево е много вкусно.
Твърдо и си мирише на масло,не като онези “немски”със странен състав и завишени цени 🤨

# 695
От Малки Груп Био купувам единствено немския кашкавал, в кръглите пити по 800 и 400 грама. Произведени са за тях, в Германия. На етикета си го има DE номера на мандрата. Безпогрешно разпознавам вече вакуумната опаковка, децата ми го харесват много. На същия производител купувам и произведен за турската фирма Юрем, същия е кашкавала, само различен етикет. А Саяната и на мен ми е абсолютно в черния списък. Без мляко ще се върна от магазина, него няма да купя.

# 696
Постоянно купувам цедено кисело мляко на Добротица, до сега не ме е разочаровало- през 2-3 дни правя салата Снежанка Simple Smile . Заквасената им сметана , прясното мляко и течната сметана за готвене също много ми харесват!

# 697
  • Свети Влас
На Братя Пееви съм чувала, че е хубаво цеденото мляко.

# 698
Deaf, много ме разсмя с тавата с "естествена" лютеница. Да си жива и здрава! Joy

# 699
  • Deutschland
Clo, Юрем имат завод или не знам точно какво в града, в който живея. Българи са, ама с турски произход или турци от български произход, не знам как е по-правилно. Правят кисело мляко, кори за баница, айрани. Сирене имат няколко вида в метални кутии, купувам редовно.

# 700
  • София
И аз съм доволна от цеденото мляко на "Добротица", и от сметаната им.

# 701
Clo, Юрем имат завод или не знам точно какво в града, в който живея. Българи са, ама с турски произход или турци от български произход, не знам как е по-правилно. Правят кисело мляко, кори за баница, айрани. Сирене имат няколко вида в метални кутии, купувам редовно.
Разпознавам производството просто, не е на Малки Груп Био, на разликата със Саяна исках да наблегна. На Юрем също купувам сирената в метална кутия. Мислех до сега, че са турска компания, нали от там се внасят. Благодаря за разяснението.

# 702
  • Свети Влас
Мама и тя купаля лютеницата на Филикон Нашенска
Едросмляна- хареса ни!

# 703
Днес купих сирене Дунавия на Родна стряха с. Ведраре, по препоръка от този форум и съм много доволна - маслено и много вкусно!
Друго добро попадение ми е един бургер от сьомга замразен, пак от Лидл. В еърфрайъра стана супер и въобще не ми е мазен. Идеален към салата за вечеря.

# 704
Много ни харесаха ето тези Скариди от Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт