Какво ще купя отново - 9

• 81 718
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Аз повече намалени скариди от Кауфланд няма да купя. Купих и ги замразих да има на НГ. След като ги изпържих устанивих, че просто месото им е твърдо като гума. Едвам ги изядох, че и не ми се хвърляха... Преди купувах от белените в кръгла кутия от Лидл.

# 706
+1 за сьомговия бургер от Лидл, както и за планираните калмари

# 707
Скоро открих тези колбаси в едно квартално магазинче и пробвам поетапно, от сушените неща тези с побелялата обвивка са много добри, както и салам Сервилат.
На едни гости нарязах плата тънки мезета и първо се изяде сервилата😀
Само луканката не им одобрих.
https://www.elitmes.bg/products/produkti-rezerva

# 708
  • Свети Влас
На работа клиентите много купуваха тези две луканки, аз честно не съм ги пробвала:

ПСЛ: Много харесвам филе Монтана на Маджаров, макар че е доста сух.

# 709
  • софия
Продължавам да се чудя какво се харесва на Ракево?

Поредна година продължавам да се придържам към млечните и месо на Добротица, колбаси - Елко.

# 710
От Ракево редовно купувам прясно и кисело мляко. А сиренето смес( краве и биволско) ми е любимо. Скоро пробвах и маслото, което е на кг, кашкавал по БДС също ни харесва

# 711
  • Свети Влас
Даваха репортаж за Смолян( Мандра Герзовица )  и правенето на млечни продукти от затворници, някол ял ли ги е?

# 712
  • софия
Да. Грезовица бяха едни от първите продукти от малки производители. Не са лоши, не припадам по тях, но от Ракево са по-добри.

# 713
  • Свети Влас
Благодаря !

# 714
Виждам по-горе продукти на Елит мес, сега наистина са доста добри (в съпоставка с други), макар и да не съм опитвала всички, децата купуват редовно от тях. Това е бившото "Родопа" - Велико Търново.
През 90-те години продуктите им станаха ужасни, невъзможни за ядене (кучето ги пробва веднъж-дваж и остави пълни купите си) и не съм ги купувала, но напоследък са ок.   

# 715
Моите родители живеят във Велико Търново и продуктите на "Елит мес", които се продават в кварталния магазин там, са драматично по-добри от всичко тяхно, което съм пробвала в София.
Не знам как става, но факт, от години вече. Особено има дъщеря ми един любим телешки суджук, сигурно 20 пъти го купувах, докато установя, че не е същият и не ни харесва.

# 716
  • Свети Влас
Значи като отида в Търново при братовчедка ми ще купя Майсторският салам и ще видя разликата ( този салам много харесвам ).

# 717
И моите деца живеят там и от тях знам, че повечето продукти са хубави, някои съм пробвала и лично. От София не знам какво точно сме вземали, не е много, може и да е различно наистина, вероятно не ми е направило впечатление.
А има и друго - ако ги ядете там, на място, атмосферата на града е особена, може да придава и вкус Simple Smile

# 718
  • София
Купувам от кашкавалите: Равногор (но само показания в скрит текст), Горна врабча (само кръглата пита), и по-рядко Добротица.
Скрит текст:
Сирене- Президент (в синята кутия)
Колбас- Староселска подкова на Елит Мес.
Прясно мляко- Президент и Elle & Vire (червени капачки)
Масло- Президент (French Butter/ unsalted)

# 719
Да похваля прясно мляко Олимпус 3.7 %. У нас само децата пият прясно мляко, това харесват като вкус и затова го купуваме. Вчера обаче им правя крем Ванилия и като сложих млякото на котлона, хвана стабилен каймак. Не го очаквах честно.

Общи условия

Активация на акаунт