Какво ще купя отново - 9

• 81 876
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Не е спряна голямата разфасовка Спот. Щом не го откривате в ДМ, потърсете в хранителните вериги, за препарати, Елитис, ако имате във вашия град....

# 346
  • Mediterraneo
Аз имам перфектен препарат за всичко, но сте ми далеч. На испанска верига собствената марка, няма нещо, което да не маха. Пръскам и мушкам в пералнята. 2 евро за половин литър, ако не е и 750 мл, какво му плащаш.

# 347
Тарталета, кой е препарата? Може и на лични. Благодаря!

# 348
Благодаря за новата тема.

Харесах това олио за коса. Цената е повече от добра, а е много икономично.

🙏

# 349
  • до най-прекрасния мъж
Имам сапуна на ДМ за петна, нищо не маха. Пробвала съм с обезмаслител - едно много хубаво зимно комплектче на детето си промени по странен начин цвета - отпред крачола тъмен, отзад нормалния му цвят. Другия крачол изцяло нормален. Отпред блузката нормална, отзад гърба потъмня. И спрях да ползвам обезмаслител. Прахта на ДМ в кутии за петна нищо не маха. Веро Тест ми казаха, онова зеленото в кутии, нищо не маха. Веро за чинии, нищо не маха. Спот също. Вече си мисля, че нещо аз не се справям. Преди си мислех, че е от бебешките прахове. Сега пера със Скип, същата работа...
Търкам петното предварително, изчаквам 5-10 Мин и слагам в пералнята. Избледняват петната, но не се махат от първия път. И то само червените. Другото си излиза, дори да е мазно. Но мазно и червено ли е, не.

# 350
Пробвай все пак и с други прахове. Аз съм изпирала петна от червено вино върху бели покривки с Окси, а напоследък ползвам само Спот - маха червено цвекло, черешов сок, доматен сок... 

# 351
Вчера премахнах засъхнало петно от лютеница върху бяла тениска със Спот.
Мястото където е била лютеницата си е бяло без остатъчно петно.
На мен ми мирише на гадно ,но ефекта му наистина е много добър.
В къщи имам и сапун за петна Криспа ,Спот ,Вениш окси ,Окси Пауър на Денк Мит.

# 352
Онзи ден си ликьосах дънките с лютеница, горчица и домат (падна ми сандвича на коляното....) Веднага го напръсках обилно със Спот(не съм търкала дори), пуснах пералня и се изпра перфектно.
На ММ обувките съм чистила със Спот също, станаха като нови (не помня какво петно беше, май пак нещо от рода на кетчуп или подобен сос).

# 353
  • Пловдив
Аз не съм доволна от Спот. Не маха петна от дезодорант, жълти.

# 354
  • оттам, откъдето започва България
Явно Спот не е това, което беше. А аз помислих, че в мен е проблемът. От години не ми се е налагало да го ползвам. Купих от ДМ една малка опаковка - тип спрей. Пробвах за махане на петно - не се получи. А преди години, когато децата бяха малки, доста често го ползвах и бях доволна.

# 355
  • In transit
Скрит текст:
Имам сапуна на ДМ за петна, нищо не маха. Пробвала съм с обезмаслител - едно много хубаво зимно комплектче на детето си промени по странен начин цвета - отпред крачола тъмен, отзад нормалния му цвят. Другия крачол изцяло нормален. Отпред блузката нормална, отзад гърба потъмня. И спрях да ползвам обезмаслител. Прахта на ДМ в кутии за петна нищо не маха. Веро Тест ми казаха, онова зеленото в кутии, нищо не маха. Веро за чинии, нищо не маха. Спот също. Вече си мисля, че нещо аз не се справям. Преди си мислех, че е от бебешките прахове. Сега пера със Скип, същата работа...
Търкам петното предварително, изчаквам 5-10 Мин и слагам в пералнята. Избледняват петната, но не се махат от първия път. И то само червените. Другото си излиза, дори да е мазно. Но мазно и червено ли е, не.
Навлажнявам петното, сапуна също, после търкам с ръка, ако не излезе добавям още нещо, като обезмаслител, течен сапун. Зависи от петното, ако не избледнява изобщо добавям малко розов вениш, размазвам по петното (с ръкавица) и поставям в пералнята.
Дрехите ги изпирам с:

От тези съм най-доволна, като изпиране.

# 356
  • Свети Влас
Ние във вкъщи перем с Даш. Много сме доволни от него. Любимият ми омекотител като дете беше Коколино.
Харесвам и Семана.
Подобен на този Даш.

# 357
  • оттам, откъдето започва България
Mikkey, благодаря за споделеното мнение.
В един магазин за перилни и всякакви други почистващи препарати ми похвалиха течния перилен препарат на Chanteclair за бяло. Принципно пера бяло пране с прах Ариел, но дълго няма да устоя и да пробвам този течен препарат. Smirk

# 358
  • In transit
Ранобудна, спално бельо и хавлии също пера с прах Ариел
Скрит текст:
или с ДМ-ския, но последната опаковка мирише много неприятно на някакъв химикал и няма да купя повече. Слагам го в спойлер, че е за другата тема. Simple Smile

# 359
Ще купя отново матово червило Scandalous на Catrice! По нищо не отстъпва на матовите на Мейбълин и Голдън Роуз. Кремообразно, покрива перфектно и ухае приятно. Цена около 8 лв - абсолютно приемлива.

Общи условия

Активация на акаунт