Какво ще купя отново - 9

• 81 843
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • София
И от мен един положителен глас за Спот-а. Наистина до сега, това е спасението. Напоследък обаче не го намирам в голямата му разфасовка, а само спрея, дори в ДМ го няма. Дали е спрян, знаете ли?
От Лили вчера взех голямата разфасовка и едни гадни петна от лютеница на бяла тениска са в историята.

# 361
Купувам за втори път и имам намерение да продължа да купувам капсули за пране на Лидл и капсули за съдомиялна, също на Лидл. Удобни са и съм доволна от резултата. Мога да снимам като се прибера.

# 362
  • София
Ще купя отново матово червило Scandalous на Catrice! По нищо не отстъпва на матовите на Мейбълин и Голдън Роуз. Кремообразно, покрива перфектно и ухае приятно. Цена около 8 лв - абсолютно приемлива.
Catrice съм ги признала за лаковете. Издържат по цяла седмица и са много приятни цветове.

# 363
  • Г. О.
Преди да сложите лака обработвате ли по някакъв начин нокътната си плочка? Питам Ви, тъй като при мен няма лак който да издържи повече от два дни. Последно някой ми каза, че вероятно имам мазна плочка.

# 364
Може да се обезмаслят ноктите с малко спирт (използвам 70 градуса).

# 365
Нищо не обработвам, лаковете на ГР ми издържат 2 седмици. Не пада лака, просто ми израстват ноктите и трябва да подновя.

# 366
Аз ползвам основа, но наистина трайността на лака сякаш зависи и от самата плочка. Въпреки това при мен някои лакове са далеч по-издръжливи от други. Засега най-издръжлив е Кинетикс, затова само на него съм се спряла от години и не сменям. Имам няколко Фаби, Зоя и Опи, но почти не ги ползвам.

# 367
  • In transit
Ако мия чинии и шетам повече от 3-4 дни трудно ми издържа който и да е лак. Ако съм на почивка и нищо не правя домакинско, може и 10 дни да издържи. Иначе винаги слагам основа, ползвам една на Essence, хубава е и топ лак на ГР. От всички лакове, които съм ползвала последните години най-харесвам бързосъхнещите на Kiko Milano.

# 368
  • Пловдив

Спота, още преди години не ми се справяше с петната от морков от детето. Тестът беше много добър, от години не съм ползвала. Сега задължително имам вкъщи сапун Криспа /и от него има какво да се желае/, обезмаслител избягвам да ползвам, че понякога променя цвета на материята.

При жени с по-мазна плочка дори и гел-лак се задържа по-малко време.

# 369
Тези насипни бонбони на рошен са ми любими

# 370
  • Deutschland
Съгласна! С мазна нокътна плочка съм, два пъти правих гел лак, който се напукваше на третия ден и приключих. Маникюристката ми предлагаше шилак, но не благодаря. Толкова пари за лак, който държи ден до пладне не желая.

# 371
  • до най-прекрасния мъж
Дали мазната плочка може да предизвика разцепване на нокътя? Преди доста време за първи и последен път си слагах гел на ноктите. Станаха много добре, хареса ми резултатът, но на третата седмица някъде ноктите започнаха да ми се цепят - гелът с горния слой на нокътя падаше. Буквално се отлюспи. Ноктите станаха тънки като хартия и ми отне половин година да ги оправя и да спрат да ме болят (лакирах със заздравител през няколко дни, докато успеят да израстнат отново). Или е грешка при поставянето на гела. Моя приятелка ходеше на същото място и не е имала проблеми.

# 372
По-скоро са ти препилили ноктите.
Шилакът аз също не го предпочитам, защото много лесно ми се откъртва. Няколко пъти пробвах и още на първия ден се наложи да ходя да ме "кърпят", заради отлющен шилак.

# 373
Да сменя темата и да ви попитам какво олио купувате. От години купувам Калиакра първа преса. От последната бутилка, която купих, олиото се държи по много странен начин. Когато готвя с него започва да се пени, все едно е пълно с вода или кой знае какво. До този момент не ми се беше случвало. От Лидл е купено, ако има значение.

# 374
Ходих сега да видя моето - "Росина", не съм забелязала да се пени, но и не знам на какво може да се дължи. Ако е вода, ще пръска. 

Общи условия

Активация на акаунт