Какво ще купя отново - 9

• 81 839
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Българско.
Смятам, че когато има качествен и на разумна цена конкретен български продукт, е нужно и полезно за всички ни да се купи той, вместо внос.
Златно Добруджанско купувам от Лидл, произведено от Клас, село Карапелит, Добричко. Доволен съм и ми покрива всички изисквания за олио.

# 376
Най-вероятно не е чисто слънчогледово. По-скоро май съм за другата тема. Че се и набутах с две бутилки, месеци ще ми се пенявят

# 377
Също ползвам Златно Добруджанско. Олио като олио. Важно ми е да няма гаден остатъчен вкус като слагам на салата. А то няма.

# 378
  • In transit
Най-вероятно не е чисто слънчогледово. По-скоро май съм за другата тема. Че се и набутах с две бутилки, месеци ще ми се пенявят
Върни им го, може да има проблем в партидата. Досега не съм имала проблем с Калиакра, но рядко ползвам олио, като цяло.

# 379
Не си пазя бележката. Чувала съм, че олиото от рапица се пени. Но от Калиакра не съм очаквала такъв провал

# 380
Панираните пилешки филета в KFC ги готвят с рапично олио.

# 381
  • оттам, откъдето започва България
Олио Калиакра го ползваме от години и досега не съм имала проблем. Друго олио не купуваме, тъй като това ни харесва и за салати и за готвене.

# 382
Аз ползвам царевично, но го купуваме от Гърция.

# 383
  • Свети Влас
За салати ползваме зехтин и сос от нар.

# 384
Последните месеци не ми се ядат вафли, но вчера си взех от тези, помня, че и преди ги хапвах с удоволствие, ами все същите супер са.

# 385
Аз тази година залитнах по коледните датски маслени бисквити в метална кутия, които си спомних, че обичах в детството си. Simple Smile Купих си една кутия от Лидл (където съотношението цена-качество е най-стабилно) и ометох 81 бисквити за половин месец, та купих втора кутия. Relaxed (да има за почерпка, уж... Stuck Out Tongue Closed Eyes)

# 386
  • Mediterraneo
Последните месеци не ми се ядат вафли, но вчера си взех от тези, помня, че и преди ги хапвах с удоволствие, ами все същите супер са.

Любимите вафли вкъщи! Скоро взех 2 опаковки от една немска дрогерия, от утре в Лидл ще са на XXL седмицата, трябва да заредя.

# 387
Тоалетните блокчета на Медикс за под ръба на тоалетната чиния. От онези с четири топчести блокчета в една кошница. Издържат по три-четири месеца интензивно ползване! Което предизвиква въпросът дали е нормално да са толкова трайни? Не се оплаквам. Мият и чистят както трябва.

# 388
И аз съм доволна от тях. Бреф отдавна не купувам, само Медикс.

# 389
Тоалетните блокчета на Медикс за под ръба на тоалетната чиния. От онези с четири топчести блокчета в една кошница. Издържат по три-четири месеца интензивно ползване! Което предизвиква въпросът дали е нормално да са толкова трайни? Не се оплаквам. Мият и чистят както трябва.
Може ли снимка на конкретния вид?🙂 Може би има значение и колко човека сте в домакинството (и колко време прекарвате вкъщи). Вкъщи блокчетата на Доместос са най-дълготрайни (от тези, които сме използвали), към две седмици издържат. Но сме 4 човека и малката понякога пуска водата по два пъти. Също явно прекарваме по доста време вкъщи.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 20:43 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт