Какво ще купя отново - 9

• 81 757
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Крем за ръце Atrix - идеален е за зимния сезон. Омекотява, подхранва и попива бързо.

# 631
От как пробвах лютеница Велика, За която разбрах от тук, забравих за всички останали. Тази лютеница не прави киселини. Онзи ден се случи сигурно да сме ударили капачката, лютеницата се отворила и сме прибрали в шкафа, без да обърнем внимание. Минали около седмица-две. Сещам се за лютеницата в шкафа и гледам отгоре зелено-бял мухъл. Пък не си спомням да съм я отваряла. Забелязвам капачката завъртяна на криво, тръгвам да чета конско на детето защо е оставило отворена лютеница в шкафа, а не в хладилника и си викам язък, отиде златната (за 9 лв лютеница). Отворих, махнах горния слой с мухъла и изненада - отдолу нищичко ѝ няма на лютеницата. Та, така... Признах я. Велика е.

# 632
Едросмялната на ЛИДЛ се доближава до нея като вкус и е на половин цена

# 633
Едросмяната на Лидл е топ, но тази която е на родна стряха, защото имат и една друга, която не е същата.

# 634
Едросмялната на ЛИДЛ се доближава до нея като вкус и е на половин цена
Въобще не се доближава. Hands V

# 635
  • Пловдив
Аз тази много харесвам от Лидл

# 636
И ние харесваме едросмляната на Родна стряха. Това, което не ни харесва, е, че в опита си да докарат уж домашен вид на продукта масата лютеници изобилстват от семки, изгорели люспи, та даже и клончета. Не знам защо производителите са решили, че като сме си правили лютеница едно време без поточни линии и на ръка, сме я правили едно към гьотере.

# 637
При лютеницата е въпрос на вкус. Един харесва едно, друг друго. Тъй като винаги имаме лютеница в хладилника, пробвали сме какво ли не. Напоследък взимам на Траки, или на Филикон. Обаче от пикантната на Филикон получавам такива жестоки киселини, че вече само като я видя на рафта в магазина и ме свива стомаха. Затова само Едросмляната на Филикон, имат и една Нашенска с чубрица, ужасна ми е.

# 638
Аз затова не харесвам едросмляни лютеници, обикновено имат доста люспи и семки.

# 639
  • Бургас
Лидълската е супер.
Едросмляната на Селце също е хубава.

# 640
  • Свети Влас
Аз много харесвам Айвар.

# 641
  • София
Вземахме тази на Лидл "Родна стряха" (едросмляна). Има и пикантен вариант.
После пробвахме "Велика" и "Царица". Останахме на "Царица".
И накрая ме зарибихте по показаната серия на "Филикон". Засега сме на нея.

# 642
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Велика и Царица, особено Велика. Всичко друго за нас не става.

# 643
  • Somewhere far away
Велика и аз взимам, едросмляна- перфектна е.

# 644
Ние с дъщерята явно сме от малкото нехаресващи ''Велика''.Царицата не съм я опитвала.Не харесваме на ''Филикон'', на колежката семейството я обожава.Въпрос на вкус е.Колкото до клонки и люспи мисля, че просто производството им е през пръсти и затова ги има в някои лютеници.Хората като си правят домашно с желание, всичко си чистят.

Общи условия

Активация на акаунт