Какво ще купя отново - 9

• 81 755
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • Deutschland
На мен Мираж ми харесват. Принципно обичам вишни, та ще потърся и с вишневия пай.
Вчера си купих сладко от горски ягоди от една жена по същия този Е79 път. Вечерта изядох целия буркан почти с няколко палачинки. Дали се продават и в магазините сладка от горски ягоди?

Габриела,
тези Боровец не съм ги виждала.
Мисля, че е крайно време да спра с тъпченето на сладки неща, празниците и без това свършиха 🥺.

# 617
От българските индустриални конфитюри имам опит само с дивите ягоди на Цима. Но не знам дали в момента го има наличен в магазините. От Метро съм взимала.

# 618
  • Свети Влас
На мен ми харесват тези Боровец ! И още неща, които харесвам:

# 619
  • София
.... Дали се продават и в магазините сладка от горски ягоди?
Буквално навсякъде в малки магазинчета, тип фермерски. В някои малки млекарници също има - като допълнение към основния асортимент. Но и го има момента, че относително бързо се изчерпват - те са реколта до реколта. Есента е най-богато и към пролетта намаляват.

# 620
Чудесен крем за ръце с авокадо! Ръцете ми са изключително сухи, постоянно се напукват, имат рани и кървят. Това кремче има прекрасен аромат, на добра цена е, попива бързо и хидратира. Поръчах си го от Орифлейм.

# 621
  • Свети Влас
Орифлейм и Ейвън имат хубави шампоани и парфюми!

# 622
Поръчките пак ли се осъществяват само чрез представители?

# 623
  • Свети Влас
Доколкота чух някои продукти на Ейвън ще ги има в Дм, иначе да поръчките пак са чрез представителите им.

# 624
Някои продукти на Орифлейм съм ги виждала и в нотино.

# 625
И на Ейвън също има продукти в Нотино, май повече парфюми.

# 626
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много приятна изненадана съм и доволна от Шипковото масло с Безсмъртниче на Балевски и Киров. Сега зимата кожата на лицето ми от студа в комбинация с прекалено сухия въздух от климатик ми разказва играта на лицето и ръцете. Откакто всяка вечер се мажа с това масло кожата ми стана мека, не се бели, тенът ми се избистри и най-интересното изобщо не ми мазни през деня. За зимата маслото е супер, за другите сезони според мен много вече ще мазни.

# 627
  • Свети Влас
В Дм чух, че щяло да има от кремовете за лице на Ейвън и парфюмите им.
https://www.avon.bg/beauty-service/tvoyata-krasota-promenya-svet … na/2438135/202410
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/search?query=AVON&searchProvider … ct&brandName=AVON

# 628
  • русе
Ръцете ми от веро и сапуни са постоянно сухи и напукани ,но този крем наистина върши чудеса
И препарат, ухае на цветя и добре почиства.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 10:08 от искренчето78

# 629
  • Deutschland
Хареса ни лютеница Шкумбата. Малко съм предубедена към въпросния, но си викам " Да не би той лично да я е бъркал", купих и се хареса на всички. Малката изяде половин буркан, при положение, че е злояда.

Общи условия

Активация на акаунт