Какво ще купя отново - 9

• 81 761
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Чайовете на Ronnefeldt са страхотни!
Този чай ми го бяха сервирали в едно заведение. Много ,много ми хареса.
Търсих го после ,но не успях да го намеря.
Сега го намерих и веднага си го поръчах.
Наистина е страхотен.

# 601
mavina1380, от кой сайт?

# 602
Ето този ,като този е чаят.
Нежен аромат на портокал с крем от ванилия.
Фин вкус ,ненатрапчив. Прекрасен.
https://espressimo.bg/ronnefeld-rooibos-cream-orang%D0%B5

# 603
Излиза също в Кафемания, Кафемаг, Емаг. Напишете името на марката и "чай" в Гугъл и ще ви излязат резултати да си разгледате.

# 604
Салата Снежанка "Веселина" с цедено кис. мляко.
Купих от Била на промо за 5 лв. Разкошна на вкус! Пробвала съм се да правя домашна снежанка с цедено мляко, ама не ми се получава такъв хубав вкус. Thinking

# 605
    • Deutschland
    Бисквити Мираж с вкус на ябълков щрудел. Лимитирана серия е, купих ги от някакъв малък магазин на Е-79 по път за Гърция.

# 606
    • Свети Влас
    От Кипър бяхме взели на тази фирма Gullon бисквити, бяха много вкусни, но тук при нас няма внос. А при нас тези са ми любими.

# 607
    Испански са тези бисквити.

# 608
    От Кипър бяхме взели на тази фирма Gullon бисквити, бяха много вкусни, но тук при нас няма внос. А при нас тези са ми любими.

Ооо, тези са ми много любими. В Била съм купувала.

# 609
    Тези бисквити излизат онлайн в доста магазини и аптеки, това са само няколко от тях:
    Скрит текст:

# 610
    • Свети Влас
    Не за тези говоря. Но както и да е. Тези са ми любими тук в България, а тези който купихме от Кипър ги НЯМА в България.
    Любимите ми витамини:

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 13:07 от Габриела Радева

# 611
    Бисквити Мираж с вкус на ябълков щрудел. Лимитирана серия е, купих ги от някакъв малък магазин на Е-79 по път за Гърция.
    Днес ги пробвахме,но ми нямат вкус на нищо ябълково Grinning Но поне не прозираше бисквитата под шоколада.И някакви с вишнев пай има,но още не сме ги отворили. Кажи речи всичко на Престиж вече ми клони повече към другата тема. Миражките и Траяна  едно време ми бяха любими..

# 612
    Днес ги пробвахме,но ми нямат вкус на нищо ябълково Grinning Но поне не прозираше бисквитата под шоколада.И някакви с вишнев пай има,но още не сме ги отворили. Кажи речи всичко на Престиж вече ми клони повече към другата тема. Миражките и Траяна  едно време ми бяха любими..

Тези видове са от 2022ра на пазара, все зимата ги пускат. По мое мнение, сякаш вишневите имат повече вкус на нещо…
    Абсолютно подкрепям мнението на Блосъм, все по-зле стават продуктите на Престиж :/

# 613
    Ама, на Престиж има сега едни нови с карамел ... Ммм!

Не мога да кача снимки щото телефона ми се е**ва. Напишете в гугъл бисквити Престиж карамел и първото изображение имам предвид.

Много обичам карамел ...
    Колко време се вари кондензирано мляко и има ли хубава марка такова?

Препоръчайте ми неща с карамел...

# 614
    • Свети Влас
    Его тези са хубави

Общи условия

Активация на акаунт