Покажете си хола / споделете идеи

• 116 715
  • 493
  •   1
Отговори
# 120
  • ENGLAND
Досега ви четях и разглеждах снимките ви. Ето и малко от мен. http://family.webshots.com/photo/2332424840057265170IPMgeb
Миналата година се нанесохме и правихме ремонт, но разполагахме с малко средства, та не всичко е изпипано. В момента тук хит е едната стена да е с дизайнерски тапети, а останалите един цвят. Хола и спалнята ги направихме така. Акцентът е тапета, а останалите мебели са допълнението. Остана ни само да поставим камината, но засега се въздържаме заради дребосъка.
Повечето мебели са ни от Икеа, по-евтини са, с изчистени линии и много лесно се сглобяват. Разбира се има и други съвременни мебели, но на супер цени.

# 121
Doret, радгледах част от снимките ти. Много ми хареса хола! Но най- голямо впечатление ми направи готварската печка. Това да не би да е коминацията с миялна? Ако е така, моля сподели доволна ли си, най- вече от фурната?

# 122
да се похвала с новите пердета

http://images.malena2004.multiply.com/image/4/photos/262/500x500 … IJiPhRJxRjkQa5axg
http://images.malena2004.multiply.com/image/6/photos/262/500x500 … miE1dCqFTsXRrWjkA

на живо са хилади пъти по-хубави, ама вснимах срещу слунцето и се загуби красотата им

# 123
  • Варна
Малеее, страхотия newsm10
Ако някой ми беше казал, че ще ми харесат черни пердета, щях да му се изсмея. Това всъщност някакви ресни ли са?

# 124
Malenna, страхотно се е получило, много ми харесва дневната ти така!   Peace
В моята, също са черни пердетата. Sunglasses

# 125
Дорет, аз също съм голяма  фенка на Ikea, имам същите мебели в хола,но малко по различnа конфигурация...Видях че и кухненските шкафове са ти от там( ако не ме лъже памнетта Grinning). Скоро ми предстои ремонт, и скам да те питат дали си доволна от тях? Икеа наистина имат страхотни неща на добри цени, дано скоро открият и в БГ
Маленна, страхотен хол и пердета newsm10

# 126
Doret,  много ми хареса дома ви! Удобен, изчистен, функционален, и в същото време скромен. Това, последното особено го ценя, защото за мен домът не е пръстен с камък, който трябва да блести от сто километра и всеки да казва БРЕЙ!

Имам само една забележка, но разбира се може и да не съм права -все пак снимките не предават 100 процента атмосферата на живо. В хола ми е някакси доста бледо. липсва контраст. може би този тапет трябваше да е по-наситен цвят в гамата на ламината...незнам
 Искам и да питам -виждам, че и в кухнята е ламинат - какво е килимчето пред мивката -от някаква непромокаема материя или...?
А също и таванът какъв е? Вижда се нещо интересно, но не личи какво е. Може да дадеш снимка (ако ти се занимава)

Благодаря ти, много ми беше полезно да "вляза у вас" !

# 127
mchj Поздравления ,много свежарско и разчупено!!!
Мерси!И на мен си ми харесва.

# 128
благодаря ви момичета, раздвам се, че ви харесват, на който кажа че в дневната си имам черна стена, черен диран, черен килим, черни пердета ме гледа меко казано със съжаление, да не би случайно да съм се смахнала

истината е, че а мен много ми харесват Peace

само картината на стената ме дразн, трябва да я заменя с друга, ама кога ли  newsm78

# 129
Malenna и аз гледах такива пердета само че бели и майка ми ме убеждава че много интересно щяло да стане. в магазина се чедуха как се шие това нещо, пък си мисля и как се поддържа после? ако се изпере може ли да се оглади?

# 130
  • гр. София
Mallena,бих искала да ти задам няколко въпроса относно вижданията ти за холно перде,но не знам дали това е "правилната тема"  Grinning или предпочиташ на лични.

# 131
Малена, страхотно изглежда.

....Това всъщност някакви ресни ли са?

И аз това искам да попитам, че не става ясно от снимките.

# 132
да ресни са - все едно е нарязан платът

# 133
Ако някой ми беше казал, че ще ми харесат черни пердета, щях да му се изсмея.
Peace Страхотно е!

# 134
Ако някой ми беше казал, че ще ми харесат черни пердета, щях да му се изсмея.
Peace Страхотно е!
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт