Покажете си хола / споделете идеи

• 116 698
  • 493
  •   1
Отговори
# 135
да ресни са - все едно е нарязан платът

не, в никакъв случай не изглежда като нарязан плат

ресни са, точно каквито са копринените ресни, такива, които се използват в направата на пискюли за пердета, не знам как да ви ги обясня - абе класически ресни

Malenna и аз гледах такива пердета само че бели и майка ми ме убеждава че много интересно щяло да стане. в магазина се чедуха как се шие това нещо, пък си мисля и как се поддържа после? ако се изпере може ли да се оглади?

в какъв смисъл как се шие, те продаваха ли ги или просто гледаха картинка?
за гладенето - да - може да се гладят

виждала съм бели, още преди 2 години на едно изложение в Хановер, не се продаваха, просто бяха част от интериора на щанда на една о т фирмите, оттогава полудях по тези ресни - пердета

спрях се на черни, защото ако стените не са бели, мисля, че чисто белите ресни леко ще простеят, поне аз така мисля...
утре през деня ще ги снимам от близо или поне не срещу слънцето

# 136
Аз не бях виждала до сега такива, много са хубави Hug Лампите ти също са трепач  Peace

# 137
  • ENGLAND
Doret, радгледах част от снимките ти. Много ми хареса хола! Но най- голямо впечатление ми направи готварската печка. Това да не би да е коминацията с миялна? Ако е така, моля сподели доволна ли си, най- вече от фурната?
Благодаря. Готварската печка не е комбинация, най-обикновена английска печка, само че с грил, те тук така ги правят. Отгоре е грила, отдолу фурната. Много ми се искаше вградена, но ние сме на газ и трябваше да местим тръбите.
Doret,  много ми хареса дома ви! Удобен, изчистен, функционален, и в същото време скромен. Това, последното особено го ценя, защото за мен домът не е пръстен с камък, който трябва да блести от сто километра и всеки да казва БРЕЙ!

Имам само една забележка, но разбира се може и да не съм права -все пак снимките не предават 100 процента атмосферата на живо. В хола ми е някакси доста бледо. липсва контраст. може би този тапет трябваше да е по-наситен цвят в гамата на ламината...незнам
 Искам и да питам -виждам, че и в кухнята е ламинат - какво е килимчето пред мивката -от някаква непромокаема материя или...?
А също и таванът какъв е? Вижда се нещо интересно, но не личи какво е. Може да дадеш снимка (ако ти се занимава)

Благодаря ти, много ми беше полезно да "вляза у вас" !
Благодаря и на теб. Хола наистина в момента е малко бозав, но аксесоарите съм ги скрила от дребната, а и още търся възглавници в крещящи цветове за дивана. А като сложим и камината ще се поотвори. Но тапета не позволява претрупване. Той е акцента в хола. Като го видях на витрината на магазина направо се влЮбих. Много по-различно е в действителност.
Килимчето в кухнята си е най-обикновено, временно го поставих, но май си е точно на мястото.
А тавана е бял, не знам какво виждаш, може би лампите или трегера между кухнята и трапезарията с малките лампички. Нищо специално. Всичко е с много изчистени форми и цветове и  имам идея да допълвям във времето. Разполагахме с много малко средства, а имаме и още една спалня и коридори и стълбище за дооправяне.
Дорет, аз също съм голяма  фенка на Ikea, имам същите мебели в хола,но малко по различnа конфигурация...Видях че и кухненските шкафове са ти от там( ако не ме лъже памнетта Grinning). Скоро ми предстои ремонт, и скам да те питат дали си доволна от тях? Икеа наистина имат страхотни неща на добри цени, дано скоро открият и в БГ
Шкафовете не са на Икеа, но техните са същите. Просто  тези бяха на промоция в B&Q (магазин направи си сам) и затова купихме от там. Но останалите мебели, с изклЮчение на диваните са от там. Не са мръднали, макар че дребната да не им прощава.
Малена, макар че не съм фен на черния цвят, пердетата ти са разкошни.

# 138
продаваха ги, но явно още никой не беше поръчвал. в магазина в който ги гледах продават най-луксозните пердета и дамаски в града, повечето внос от германия ако не се лъжа. имат и турски естествено, но от хубавите не от тия масовите

# 139

Дорет, на една от снимките таванът ми се вижда пъстър, но може би просто има някакви светлосенки.

Но тапета не позволява претрупване. Той е акцента в хола. Като го видях на витрината на магазина направо се влЮбих. Много по-различно е в действителност.

Това напълно го разбирам - и аз съм си харесала едни месингови лампи и се чудя какви мебели ще вървят с тях тъй, като съм виждала само с инокс или хром (а иначе още нямаме мазилки в апартамента  Laughing)

Апък ина4е....просто приказка да си имаш такава къщурка!

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 10:30 от oxyjenia

# 140
Малена страхотно е! За първи път виждам такива!!!КОлко пъти на година сменяш всичко Laughing  bouquet

# 141
Малена страхотно е! За първи път виждам такива!!!КОлко пъти на година сменяш всичко Laughing  bouquet

ееее, не сменям, добавям, разменям

ако те чуе мъжа ми......

# 142
  • София
Относно питането на Ditta:
Килима е от Аико и мисля, че за 140лв. го взехме.

# 143
Ето малко идейки и от мен. Жилището ни е малко и не исках да е пълно с много мебели. Надявам се да бъда полезна, както форума беше полезен за мен.
Ето и снимките:
http://snimka.bg/album.php?album_id=113565

Didi* сподели, моля те, леглото и гардероба в спалнята и дивана в хола откъде са, по поръчка или готови сте ги купували? А паркетите?  Peace

# 144
  • Mediterraneo
Didi*, това червеното в банята направо ми взе акъла. Страхотно е  Hug Обожавам червеното  Grinning

# 145
...Маленна, вземи ме да живея у вас Wink

# 146
Malenna,всичко е чудесно!Харесах масата за хранене и столовете.Ще споделиш ли от къде са и колко струват?Масата разтегателна ли е ?Благодаря предварително!

# 147
...Маленна, вземи ме да живея у вас Wink

А пък аз искам да си взема Маленна да живее у нас! Примам я и с детето - тоя бонбон ще си го сложа в центъра на хола, да ми е акцент.

Шпионирам ви, момичета, от доста време, но още нямам материал и аз да се включа с нещо. Имате страхотни идеи! Тази ми е любимата тема и ще продължа да я следя.

# 148
Байбиби, оправяте си хола ли Wink И на нас тепърва ни предстои да оправяме къщата, ама пусто много пари трябват както аз искам да стане Tired

....ами ти как ще ги вземеш двечките - ами мъжО и newsm78
Ако няма къде да ходи да дойде у нас Mr. Green още един мъж.... Sunglasses
А аз исках да ме вземе у тях, да ме облича в такива красиви цветове, къщата ми да е хубаво обзаведена и не на последно място да ме научи на ФШ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Маленна, надявам се, че не се сърдиш за това Blush
С най-добри чувства е  bouquet

# 149
Дидка, правя грандиозен ремонт на старо жилище - останаха в оригинален вид само външните стени. Много бързо разкъртихме всичко, но възстановителният процес е ...ох, безкраен. И гълта пари като ламя! Май накрая ще се нанеса в гол апартамент, без мебелировка, че не останаха кинти... Желая щастие на всички, които са успели да си направят дома и на онези, които още само си мечтаят за това!

Общи условия

Активация на акаунт