Покажете си хола / споделете идеи

• 116 692
  • 493
  •   1
Отговори
# 150
ДИдка БГ БанДИТКа, как ще се сърдя, това си е комплимент Hug

baibibi Joyкак ме развесели,
идваме, само детето как ще центрираш не знам - не се спира  Joy

Malenna,всичко е чудесно!Харесах масата за хранене и столовете.Ще споделиш ли от къде са и колко струват?Масата разтегателна ли е ?Благодаря предварително!
[/quot
Malenna,всичко е чудесно!Харесах масата за хранене и столовете.Ще споделиш ли от къде са и колко струват?Масата разтегателна ли е ?Благодаря предварително!
e]

срам ме е да кажа Embarassed, купувани са преди 3 години, тогава нямаше още бум на китайските имитации
масата се разтяга, заедно с краката , много стабилна, става 250 дълга, за 10-12 човека

масата е на Caligaris, столовете май пак техни
маса 2300лв, стол 256лв

# 151
  • София
Emiliika, гардероба, спалнята и дивана си ги поръчахме в фирма Голд аполо. Модела на спалнята ние си го измислихме, а за гардероба аз си измислих вътрешното разпределение, а вратите ги видяхме от един техен модел, който е изложен в магазина. Общо взето могат да ти направят каквито мебели искаш, стига да им обясниш и начертаеш. Диванчето - харесахме си модела и дамаската можеш да си я избираш. Имаше много видове, но тази я видяхме на Стройко на един готов диван и много ни хареса. Много евтино ни излязаха всички неща - имаше 10% намаление по време на Стройко.
Паркетите - този в спалнята (тъмен бамбук е модела) - от Floor decor, а другия от Практис.

# 152
Благодаря,Диди!
Малена, страхотна красота, която си личи, че е правена с много пари. В което няма нищо лошо, защото съм виждала адкси грозни и безвкусни скъпотии.При теб има стил.Много ми хареса. Peace

# 153
Благодаря,Диди!
Малена, страхотна красота, която си личи, че е правена с много пари. В което няма нищо лошо, защото съм виждала адкси грозни и безвкусни скъпотии.При теб има стил.Много ми хареса. Peace

повечето неща не са скъпи, ама ти намери за какво да ме питаш  Laughing

в никакъв случай не е задълчително нещата да са скъпи, може би 2-3 за акцент

# 154
да, така е!Важното е да можещ да си подбереш акцентите.А някои и това не могат.Но наистина е много хубаво.

# 155
Мallena Много красиво . Разположението на самия апартамент много ми харесва и аз искам много прозорци и да е светло. За обзавеждането- нямам думи , то ти си си професионалист Hug

# 156
Момичета, и аз на скоро правих ремонтче - качила съм малко снимки в този сайт - въпреки че ги направих доста аматьорски защото не си настроих апаратчето както трябва - на места има доста петна и изглежда все едно не е боядисано както трябва - но все пак може да добиете представа .
по на долу има стар албум - там е апартамента когато го купих - а този новия албум е след ремонта .
дано да ви хареса !
http://snimka.bg/album.php?album_id=118808

# 157
Малена страхотно е  bouquet

# 158
Диляна123456 браво-маи доста пари са хвърчали!  Ремонтче  LaughingbouquetАз съм се изчанчила и рядко виждам вече този тип кухни в БГ-на мен ми харесва много! Изглеждат дървени шкафчета или не?И масата до кухнята е супер!пак ми изглежда дървена... Явно в европа много вървят тези пдч, мдф каквото е, и различен стил... А какъв ти е плота в кухнята?

# 159
Момичета, и аз на скоро правих ремонтче - качила съм малко снимки в този сайт - въпреки че ги направих доста аматьорски защото не си настроих апаратчето както трябва - на места има доста петна и изглежда все едно не е боядисано както трябва - но все пак може да добиете представа .
по на долу има стар албум - там е апартамента когато го купих - а този новия албум е след ремонта .
дано да ви хареса !
http://snimka.bg/album.php?album_id=118808

Можеш ли пак да снимаш на дневна светлина хола - диван+ламинат! Много ми харесва този ламинат, но не мога да убедя мъжа ми, че стои добре! Една такава снимка може да  hahaha промени живота ми ! Wink

# 160
Записвам се да следя темата и дано ремонта, който планирам, се осъществи в най-скоро време  Praynig

# 161
  • Стара Загора
Диляна123456 страхотна къщичка.
 Ще си позволя един въпрос не по темата, дано не се сърдите!!!
 Харесах шкафа ти в банята. От тези специалните за баня ли е? От къде е и колко струва?

# 162
Ето един интересен сайт с обзаведени къщи. На когото му е интересно и любопитно може да погледне Grinning
Има и идейки за обзавеждане - хол, баня, кухня, антре и т.н.
http://www.uk.ketb.com/uk/house-sale-France/our-range.htm
Кликвате върху линка, посочен под всяка къща и там правите виртуално посещение на къщата Peace

Последна редакция: пт, 30 мар 2007, 22:43 от Pollia

# 163
Диляна123456 страхотна къщичка.
 Ще си позволя един въпрос не по темата, дано не се сърдите!!!
 Харесах шкафа ти в банята. От тези специалните за баня ли е? От къде е и колко струва?

да, този шкаф е водоустойчив и за това е по скъпичък - излезе ми 850,00 лв заедно с огледалото .
но аз сега си имам два шкафа - втория дори още е в опаковка .
мога да ти го дам - само да ти харесва и да ти стане размера на твойта баня - дължината е 1,20 - дълчомината мисля че е 0,50 .
ако те интересува щ ети го снимам и измеря .

# 164
ок момичета, днес ще направя нови снимки и ще ви ги пусна отново !
виждам че се интересувате - за това моля ви - пишете ми на лични и ми оставете мейл за връзка ще ви пратя каквото ви интересува .

Общи условия

Активация на акаунт