Покажете си хола / споделете идеи

• 116 676
  • 493
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
To_ни чудничко е у вас! Браво!

Последна редакция: ср, 25 апр 2007, 16:46 от samimami

# 196
  • в мечтите си
То_ни 
Много уютен дом си имате! Харесва ми интериора...и искам да попитам кухнята от къде сте си я купували Thinking ? И колко горе долу ви излезе това удоволствие.аз се надявам скоро да си имаме и ние собствено жилище и да осъществя идеите си,но се плаша от цените сметките които ще се натрупат... ooooh!  и явно ще се наложи заем да теглим..начин иначе не виждам

# 197
Кухнята е на 10г, изключително здрава излезе, за мой ужас  Mr. Green - не можах единствено нея да сменя. Готвя доста - не е мрънала. Този модел вече не с произвежда, но иначе е на LUBE. Купувана е от Хауз системс.

# 198
То_ни, тънките пердета в спалнята от каква материя са?

# 199
Ита, То ни - много хубави домове си имате - за завиждане сте Hug

Ита, искам да те попитам, понеже у нас има възможност да се направи мивката на ъгъл - удобно ли е да се мият така съдовете newsm78

Благодаря  bouquet

# 200
  • София
На мен си ми е много удобно, но съм по-висока. Свекърва ми, която в 1.55 едвам се пресяга да я пусна и й е мнооого неудобно.  На мен много ми харесва това, че съдовете са ми от едната страна, а сушилката от другата и само прехвърлям от едната купчинка в другата.  Wink
На мен всъщност ми се искаше да е под прозореца, а не на ъгъл, но водопровода беше така изтеглен и не можеше да се премести още.
Успех Simple Smile

# 201

Органза струва ми се...

# 202

Органза струва ми се...
ТонкА,защо не ми се отваря албума,дава че е личен... Thinking

# 203
Сега ще го оправя! Laughing Аз мислих, че си говидяла вече! ooooh!

# 204
Сега ще го оправя! Laughing Аз мислих, че си говидяла вече! ooooh!
В офиса на мъжа ми нета беше много бавен и успях да видя 1-2 снимки само.

# 205
Итааа, много ме зарадва отговорът ти за паркета, защото и ние избрахме дъб, също като този който описваш - да не блести, но май беше 9 мм. Дано като го сложат да е със същия ефект като вашия. Пак да кажа, че е страхотен у вас, или поне на снимката. Flutter

# 206
За любопитните:  http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=114540

Има тук там счупени вратички, но така е когато детето е момече и кара колело в хола.
Нямаме още первази на пода и, ще се обесим от кабели, но чакаме малкия да поотрасне и догодина, ще правим ремонт с боядисване и тогава.

на мен не ми отваря нищо.само общи снимки ,но твоя албум не.

# 207
# 208
За любопитните:  http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=114540

Има тук там счупени вратички, но така е когато детето е момече и кара колело в хола.
Нямаме още первази на пода и, ще се обесим от кабели, но чакаме малкия да поотрасне и догодина, ще правим ремонт с боядисване и тогава.

на мен не ми отваря нищо.само общи снимки ,но твоя албум не.
Пробвай пак.

# 209
  • Варна
Poli_, много сладък килим Peace Изобщо цялата стая ми харесва, топла е и уютна.

Общи условия

Активация на акаунт