Идеи за подарък за бабата на новородено / за новородено

• 874
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Като станах баба никой не ми е подарявал подарък за мен лично. Иначе колежките ми подариха подарък за внучето, една приятелка също. Нещо ново е за мен подарък за бабата. Blush

# 16
  • София/Севлиево
Моята свекърва вече е на 67,но съм в семейството ѝ от 20 години и съм забелязала,че много обича снимки на хартия.Даже почти всяка година си подновява тези, които ѝ седят в рамки изложени в хола(а аз от 2016-та насам почти нямам вадени снимки,на малкия само 4-5 имам,а на батко му куп албуми, които гледаме с удоволствие).

# 17
Нещо ново е за мен подарък за бабата...
Ами аз реално съм виждала децата й 1-2 пъти... И макар, че сме се запознавали, реално не се познаваме.
А тя е страхотна колежка и от вътре така го усещам - да й подаря нещо. Нещо насочено точно на връзката баба-внуче. Самата тя направо ще се пръсне вече от вълнение. (Добре, че синът й и снаха й живеят далече, иначе и тях ще подлуди Joy ).
До тук ми харесаха дневник тип "Бабо, разкажи ми" (чака внучка, а бабата е личност обиколила света и живяла динамично. Определено ще е интересно след време да подари дневника на внучка си. Доста ще има за четене Grinning). И още дишащото мече, мислех си и за книжка в рими за да чете на детето в бъдеще, одеалце също...

# 18
  • София
Като станах баба никой не ми е подарявал подарък за мен лично. Иначе колежките ми подариха подарък за внучето, една приятелка също. Нещо ново е за мен подарък за бабата. Blush

ауууу, как съм се минала. 2 пъти станах баба, а никой не си е помислял да ми подари нещо.
Ама те и на г-жа Главната баба/свека/ нищо не и подариха по повода.
Не ми се иска да напиням за 3то внуче, че ще трябва да го дондуря - явно ще си остана без подарък.
Сега сериозно - подари на колежката/познатата/ ваучер за детски магазин.
Тя ще си реши дали да си купи нещо за нея и внучката, дали само нещо за детето.

Общи условия

Активация на акаунт