Любители на кучета - 145

• 27 581
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Аз се чудя защо няма известия, а то имало нова тема.

Ева много трудно играе с определени породи кучета. Някак играта им е различна. Тя иска да си скача и да си бяга. Ако започне похапване и търкаляне директно излиза от играта. Вет-а и ми обясняваше, че трябва да и намеря себеподобни, за да не е самотна, а аз не и вярвах. Сега гледам кучана и се чудя де ще и търся агне да си скачат дружно и да си бягат Simple Smile
С други пудели и хъскита си бягат, без да се поръбват и лигавят, но около нас са рядкост. И бяга, ама много бяга. 30-40 минути като се метне това диване и не спира.

Та търся си пудели или агънца или бягащи кучовци за игра в Бургас Simple Smile

# 121
За зъбите му давам от тези денталните пръчки и кожени кокали.

# 122
От денталните пръчки предния кавалерчо получаваше или запек или разстройство. На Ка съм давала няколко пъти до сега и нямаше проблеми.

# 123
  • Варна
За зъбите си поръчах едни странни четки за зъби, не са като човешките и ги четкам с кокосово масло.

https://share.temu.com/Y2k6PLoNpnA

# 124
Зъбния камък пада ли от тези четки?

# 125
  • Варна
На моите пада.

# 126
  • Варна
Еда, на каква възраст е кучо?
Ако е възрастно, с много натрупан камък, нищо не може да се направи за съжаление. Има разни кучешки пасти за зъби, които донякъде размекват плаката (само плака, а не тежки натрупвания) и после ако кучето гризе твърдо лакомство или пръчка, може да има някакъв ефект, но често е незадоволителен.
Има услуга чистене на зъбен камък с ултразвук, без упойка, но пак се работи с остри инструменти и е приложима само за спокойни кучета, с леко до средно потъмнели зъби.
Затова е хубаво кученцата още от бебета да свикват да им се бърка в устата и да се чоплят зъбите, за да не се стига в даден момент, когато е наложително, да има “не дава” и “ужас е”.

Моля това да не се тълкува отново погрешно като начукване на канче, а чисто информативно и казано с най-добри намерения и с грижа към младите кученца.

# 127
  • Варна
Ама,ей ся ще дойдат, да ти обяснят. 🤣🤣

# 128
Веднага ще поръчам от тези четки, че Бергичка има зъбен камък и не иска да я подлагам на пълна упойка заради него. Надявам се да ни вършат работа и диването да дава най вече.

# 129
  • Варна
От едната страна е по-ситно, опитай първо с нея.

# 130
Значи повече май ми харесваше когато тия моите не се разбираха и страняха един от друг. Сега го ограят комбина в белите. Докато се къпах преди малко мъркащата госпожица съборила един химикал от масата, а нашичкият го разкостил. Излишно е да споменавам, че бежовото му килимче, вече не е съвсем бежово.
Идеи как се маха мастило от кучешки лапи? Поне по устата няма.
Ей го на малкият ми писател с физиономия "А пък мама ми се скара".

# 131
Привет! Честит празник!

Има ли коржи майки тук? Grinning

Това е нашият Йоши, на 5 и има запитване дали себеподобните му и себепородните приемат добавки за мобилност и стави?

# 132

Привет и от нас с Миа, на 2 годинки. Много е послушна, само където целият двор е изровен в кратери, аз заравям, тя прави нови дупки.

# 133
Добре дошли на Йоши и Миа Green Heart

# 134
  • София
Добре дошли на Йоши и Миа! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт