Любители на кучета - 145

• 27 576
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • Враца
Нито едно мое куче до ден днеше, не е гледало телевизия. Чак ми е странно, като гледам разни клипчета из нета, как реагират другите кучета.

А съм имала и немски дог, и френски булдог, и пинчер и чихуа и пудел.

# 106
  • Варна
Ще го израсте, Диди.
Бизу много подскачаше преди, сега вече не.

# 107
  • София
Арчи не реагира на телевизора. Заглеждал се е няколко пъти, но явно не е неговото. Smiley

# 108
# 109
  • София
Нашето е тъпичко и баш като прозорец го приема и ходи зад него да търси натрапниците.

# 110
  • Пловдив
Моите не реагират на телевизор и много, много рядко се ослушват на умишлено пуснати звуци.
Но котенцето на сестра ми, което вече е зведзичка, реагираше на клипчета с птици - нападаше монитора. Той беше голям принц и през вечер му пускаше филмчета да гледа.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 22:19 от иланг - иланг

# 111
Нашия не реагира на телевизора.

# 112
  • Пловдив
Как реагират вашите кучовци на телевизорите? Мисля си, че Изи възприема екрана като един голям прозорец с обекти тук на място. Понякога се заглежда с интерес. Ръмжи и лае по сцени с кучета, коне. Днес видя едни камили и полудя. Тръгна да скача чак по тв шкафа, да души и ближе телевизора, вратът ѝ се наежи, лаенето - насечено от грухтене, че не смогваше да си поеме дъх даже… 😂  
Някаква бебешка лудория ли е това? Ще го израсте ли?
Mунчо -Блекунчо, първото нещо което гледа беше "Аватар" - ръмжене,зъбене,подскачане от една шепа куче срещу големите страшни чудовища.
Няколко седмици по-късно спря въбще да се впечатляво какво има на телевизора и какви звуци излизат от там.

# 113
Кастиел не се впечатлява въобще от телевизора. Гледаме двамата всяка вечер в леглото от ден едно вкъщи, понякога се зазяпва за кратко, но само толкоз. Предният кавалерчо обаче не разрешаваше да се гледа телевизия, освен ако не го галиш и гушкаш през това време. Като спреш се започваше едно лаене сърдито и не спираше докато не изключиш телевизора. Грейси като абсолютна непокистка особено през зимата обича да застава пред телевизора с гръб и да се грее. Имам един от старите, който не е плосък, но още си работи и тя умира да спи отгоре докато работи.

# 114
Арчи не се заглежда въобще. Само веднъж докато беше малък даваха филм с лъвове, готвех в кухнята, чувам лай и ръмжене, отивам в стаята нашия ръмжи и се кара на лъва.

# 115
  • Варна
https://www.facebook.com/share/p/ztoEwkyiPtGtcHcc/

Търсят куче, което да дари кръв, в София е.

# 116
Ох, с този Арес много се смея. Комшиите копаят една дупка до оградата вече втори ден. По цял ден са там и моя хубавец щателно следи обекта , вършат ли си работа, спазват ли почивките Joy има и една дупка в платното на оградата точно там, та взима играчка и я бута през оградата. После проскимтява и те му я мятат обратно и така вече втори ден.  Пък я са оставили нещо, веднага ако може го отмъква.
Прибирам се посреща ме вяло и пак газ на оградата. Не иска да играе с мен, бута топката в другия двор и чака да я хвърлят.....абе като децата. Сега е хвърлил почти всичките си играчки там и чака милия до дупката, ама хората се прибраха. Лаеше, скимтя , явно утре ще му ги връщат Joy

# 117

Дрийм гледа телевизия. Има някои хора и животни, който не харесва и лае срещу тях. Даже е свикнал да е със звук и ако си със слушалки гледа странно. Все едно пита - Това защо го гледаш без звук? Simple Smile

# 118
Другарче ми е тя, голямо, нищо че честичко ме ядосва HeartHeartHeart
А и си приличаме много по характер Grinning

# 119
Момичета, какво правите за зъбите на кучетата ви, че при нас миенето е мираж... купих един гел, който се слага само на две места в устата, пак се върти, бяга, ужас. Сега взех един напръстник, ама пак ми е много трудно, не дава и това си е.

Общи условия

Активация на акаунт