Любители на кучета - 145

• 27 572
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Мммне, ти просто обичаш да се заяждаш незаслужено.

# 91
  • София
Ти пък точно....

# 92
Защо? Какво й е и на esstela ?

# 93
Хайде да заровим томахавките и да се върне добрия тон в темата, искате ли. Да се фокусираме върху това, което ни обединява - кучаците Simple Smile
Вчера ходихме на Божура край Средец, но не посмяхме да навлезем в гората, че много мигранти има. Военните там казаха, че турците ги пускат, те ги хващат и ги връщат. Общо взето се гонят из гората. Ама си е опасно за разходка, особено с нашата страхопъзла. Тя поне да ставаше за пазач.. На вид го докарва иначе, и тя не е за срещане в гората Joy
После ще кача снимки през телефона.

Първата снимка е за DreamingOfSummer (ааа от ника ти разбрах защо не пускаш лятото!), горната половина е лятна, долната - есенна Simple Smile

Тази ако я срещнете неочаквано в гората, става нали, стига да си носиш резервни гащи Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 13:41 от Vanne

# 94
  • Sofia

ама много мразя да ме връзваш на пейката...

Саске като оперен певец направо 😂

Клара с единствения си приятел Чоки (има и по-серт от нас, значи) 😂

# 95
Vanne, признавам си, че ако срещна доберман в гората и не знам, че е наша Зара, ще гледам да не му се пречкам. Ама Кастиел ще иска сигурно да си играят, той не подбира.

# 96
Днес станах свидетел на гледка, която ме изуми и възмути. Възрастен дядо, вероятно около 80, тътри крака, с дясната ръка се хваща за железата на ограда и така се придвижва, а с лявата ръка държи повод. В края на повода - млад, енергичен... питбул! Това просто беше нереално! Какво ще се случи, ако срещу питбулът се зададе куче, бездомно, домашно, няма значение.

# 97
  • Sofia
Ами може и нищо да не се случи!
Както и да се случи, ако кучето е, да кажем, млад енергичен голдън, кане или френчи!
Кой знае какво му е на човека и защо се е наложило да се грижи за пита…

# 98
Не го приемай лично. Kissing Heart И кане корсо, и немска овчарка да води, пак ще се възмутя. Не знам какво му се е случило на дядото, но самият той имаше нужда от обгрижване. Той не може да овладее кучето, ако се наложи. И не говоря само за проява на агресия, но и за безопасността на кучето. Ако се дръпне и пресече оживената улица, защото е видяло котка отсреща, има вероятност и да го блъсне кола. Каквото и "да му е на дядото", редно е да се подхожда отговорно, и да се мисли и за другите. Няма да се учудя ако на някой син/внук му е омръзнало да се грижи за кучето и "на ти го да ти е другар и да те пази". На 70+ годишната ми съседка, синът й така й дари булдога си. Нямал време за него. Питбулът не е пинчер или болонка. Както и кане корсо, мастиф, ротвайлер и да не изреждам. Мисля, че е ясно защо се възмутих.

# 99
  • София
Е какво му се е случило, децата са му оставили внучето, докато са на почивка.
Дано да е спокойно кученцето. Не всички питбули, бултериери, ротвайлери, канета и добермани са агресивни.
Но те разбирам де, много нечестно спрямо човека.
Аз не мога да оставя моето на възрастен човек и въобще на човек, който не е гледал голямо и не много дружелюбно куче.

# 100
Днес намерихме една костенурка.. ех та й танцувахме и я обикаляхме, та лахме, бутахме я с муцуната... радост голяма Joy

# 101

Арес пък точно преди снимката се засрами и ще му покажа само профила Joy

# 102
  • На ръба..
Айде и Бари при срамежливковците… 😜

# 103
Изтървахме новата тема, мисля си, че нещо темата умря пък то...
Ето и данък от нас:
Я да видя има ли котка в двора дай ми кИфте и на мен, аз съм послушен!

# 104
  • Варна
Как реагират вашите кучовци на телевизорите? Мисля си, че Изи възприема екрана като един голям прозорец с обекти тук на място. Понякога се заглежда с интерес. Ръмжи и лае по сцени с кучета, коне. Днес видя едни камили и полудя. Тръгна да скача чак по тв шкафа, да души и ближе телевизора, вратът ѝ се наежи, лаенето - насечено от грухтене, че не смогваше да си поеме дъх даже… 😂 
Някаква бебешка лудория ли е това? Ще го израсте ли?

Общи условия

Активация на акаунт