Любители на кучета - 145

• 27 322
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Vanne, мисля си, че това над очето на Кардю беше на вид подобно. Но нищо не  пипаме, той е на такава възраст, че всяка интервенция е голям риск.
Зарка ти е млада. Пожелаваме ви дълги щастливи години заедно.

# 76
При нас в момента дългите разходки са рядкост, защото работя извънредно и повече часове и се прибирам като пребита. Отделно ми е трудно в единствния почивен ден да свърша всичката домашна работа, която ми е изостанала и да отделя време и на Кастиел за обичайните две дълги разходки. Мъчно ми е, че е такова положението, но гледам да се гушкаме поне повече, за да не се чувства съвсем изоставен. На Грейси не й прави такова впечатление, стига да има сложена храна май й е все тая кой и кога е вкъщи.

# 77
И Арес има бучка на главата между ушите. Появи се около шестия месец и расте с него. Според вет само го следим за момента.  Според мен е  мастна тъкан, ама .....

# 78
Днес при нас е горещо. И ей тъй си живее старчето ни

# 79
Усмихнато-оплезен дядко Simple Smile Как ще е дрипав, я колко е бял и пухкав!

# 80
Снощи гледах един филм, та един цитат много ми хареса: " Истинския психо- терапевт  има четири крака и козина" Stuck Out Tongue Winking Eye
Точно същото си помислих през деня, че общувайки с животно няма място/време за депресия. Ангажимента да се грижиш за животно те държи в кондиция и носи много радост и спокойствие ( психическо де Joy )

# 81
  • Пловдив

ама много мразя да ме връзваш на пейката...

# 82
Днес при нас е горещо. И ей тъй си живее старчето ни

Милата рожбичка!

# 83
Оле,Шошко колко е възмутен...А от любимата тук Зара,ще чакаме много красиви есенни снимки!Кардю е прекрасен!Къде са ни палавите близначки Рая и Буря и тяхната уникално сладко разказваща приключенията им стопанка?И мъничката/ вече кака/ плезла Буба...Тони,пиши...Нарадвах се на всички фотографирани кучовци!

# 84
  • София
Лека нощ!

# 85
                                                                    О,веднага сме готови със ,,спящатата красавица" да се включим                                                                                                                  

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 07:54 от Roo Roo

# 86
  • Варна
Мамини душици, спят като бебенца ❤️

# 87
Идва да си платя данъка. Тъкмо седеше кротко до цветята и викам да го снимам и точно за снимката се опита да налапа цветето.

# 88
  • под тепетата
Добро утро!
Момичета, влизам в темата , за да се нарадвам на кучовците и да науча нещо ново. Нека си остане позитивна, без нападки и обиди, без дърпане плитки! Кой от кога пише е без значение, стига да спазва добрия тон!
 Хубав ден и спорна седмица!

# 89
  • София
Така е Били. И аз до преди да се появи мадам грумър така я приемах темата.

Общи условия

Активация на акаунт