Любители на кучета - 145

• 27 130
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Да се запишем и ние, да не ви загубим

# 16
  • под тепетата
Ох, че хубава муцунка, Tari!
 Sivi, благодаря за новата тема!
Изрових със зор една снимка, че момчетата са на другия край на света. В най- скоро време ще се издължа с пресен данък.

Добре дошли на новите момчета! Разкошни са!
Роки, честит да си! Здрав и мнооого черпен да си!
 Гинче, много правилно си се насочила! Мъжете са слабото звено откъм правилата Stuck Out Tongue Winking Eye
Поздрави за агента с яката чаша!
На Матейчо много му приляга името!
Чарли, съчувствам ти за тоз тежък плажен живот! Мъка, мъка - то слънце, то пясък...
Днес пътувах с една малтийка във влака- деликатна и нежна душица!

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 21:30 от bilqna_69

# 17
  • София
Матейчо много ме радва! Кученце с късмет е той! Heart Eyes
Чоки колко замечтано гледа... да не е фиксирал някое саламче? Smiley

# 18
  • Варна
….
Изи изглежда много мъничка до селското куче. А то как се казва?
Мара се казва селянката. То и аз изглеждам мъничка до нея. Торсът ѝ е по-голям от моя. 😄

# 19
  • при него
Здравейте и от нас Simple Smile
Записваме се с една снимка от преди месец, усмихнато-спяща Simple Smile

Скрит текст:

# 20
  • Варна

Роки, ЧРД 🥂💕

Ре, ако обичаш, спри да нареждаш кой къде да пише.

# 21
Благодаря за новата тема и аз. И ...това наш Кардю ли е на корицата? Ауууу, благодарим за оказаната чест Flowers Hibiscus

# 22
  • На ръба..
И аз благодаря за новата тема, дано се напълни с щастливи четирикраки..

Plamena..  Студено пресованата храна е алтернатива на храненето със сурова храна. Аз поръчах онлайн, но в кварталния магазин също имаха наличности. Това, което наклони везните при мен е, че гранулата не се подува, а се разпада и така предпазва от подуване на стомаха. Така или иначе исках да пробвам как ще му се отрази друга храна

# 23
Пак аз и нашето пикане.
Вярно, че до миналата година имах подобен проблем с Маверик, знам че Данте е малък. Ама вече губя надежда, че ще спре.
Навън доста го хваля, върши там нещата, но и вкъщи си пишка.Frowning1

# 24
  • Варна
На едно и също място ли пиша вкъщи и как почиствате мястото? Може да му мирише на урина и затова да препикава пак и пак.

# 25
На едно и също място ли пиша вкъщи и как почиствате мястото? Може да му мирише на урина и затова да препикава пак и пак.
Да. Третирам мястото с препарат с ензини.Специално убиващ миризми на урина. Лошото е, че като го направи през деня, стабилно се разхожда отгоре и разнася.Frowning1

# 26
  • Варна
Ами… според мен остава някаква миризма, която усеща. Моята така пишаше само на една област от килима. Чистих с какво ли е, включително с препарат специално за пикоч, но без успех. Занесох го накрая на професионално пране и като го върнаха, ухаеше прекрасно, но кучето пак се изпиша на същото място… Изхвърлих го. (килима, не кучето 😂)  Останаха само голи плочки, на които не е пикала. Наскоро положихме ламинат отгоре и също засега е безаварийно.

Той на колко месеца беше бебо всъщност? Някои много трудно се научават, до две годишни правят белята вкъщи… Изи се научи на около 7 месеца. Винаги с наградки  и с бурни аплодисменти навън, но в някакъв момент все по-често започнах да си забравям наградките вкъщи и тя просто си свикна без. Вече не ги търси след изхождане.

# 27
Ами… според мен остава някаква миризма, която усеща. Моята така пишаше само на една област от килима. Чистих с какво ли е, включително с препарат специално за пикоч, но без успех. Занесох го накрая на професионално пране и като го върнаха, ухаеше прекрасно, но кучето пак се изпиша на същото място… Изхвърлих го. (килима, не кучето 😂)  Останаха само голи плочки, на които не е пикала. Наскоро положихме ламинат отгоре и също засега е безаварийно.

Той на колко месеца беше бебо всъщност? Някои много трудно се научават, до две годишни правят белята вкъщи… Изи се научи на около 7 месеца. Винаги с наградки  и с бурни аплодисменти навън, но в някакъв момент все по-често започнах да си забравям наградките вкъщи и тя просто си свикна без. Вече не ги търси след изхождане.
На 7 месеца е. Мястото е с плочки, не знам как да ги скрия.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 28
  • под тепетата
А той беше ли свикнал да пиша върху памперс? Нашият така беше научен. После изнасяхме памперса на двора, че иначе стискаше и не искаше навън.

# 29
А той беше ли свикнал да пиша върху памперс? Нашият така беше научен. После изнасяхме памперса на двора, че иначе стискаше и не искаше навън.

С памперсите нямах успех. Батко му правеше таверна у нас, и спрях да застилам. Все си мислех, че малкият ще гледа от големия и ще се научи по-бързо....ама не...

Общи условия

Активация на акаунт