Любители на кучета - 145

• 27 117
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
И не дава да го сресваме, магарето. Из цялата къща ръси кардювки, така наричаме снопчетата козинка. Няма изчистване, аз отпред прахосмуча, той зад мен ръси.

# 46
  • под тепетата
Аз навремето подкупвах - с кожен кокал Stuck Out Tongue Winking Eye
Даже чат- пат с тръбата на прахосмукачката го минавах. Ама това е песен пред късокосместото магаре Confounded То освен , че ръси целогодишно, се изпокрива само като чуе прахосмукачката, изпитва страх от нея. Не се налага да го минавам с нея, споко Joy Не се реше, но това не спасява положението .

# 47
Данте снощи беше изкъпан целият, с шампоан. Покатерих го във ваната, взела съм им шампоан с лимонена трева. Много смешен беше, един тъжен такъв, с големите очи. Но не успях да го снимам. Очаквах да мирише на хубаво после, ама нее, на мокро куче си миришеше.
Днес е ред на Маверик.
Научили са се да се въргалят навсякъде, зад блока имаме нещо като блато... Там им е любимо, но не ги пускам, ако не съм подготвена психически да изкъпя две бесни кучета, след което да измия цялата баня, вана и тн.
Обичат да ги реша, но обикновено лягат по гръб с краката на горе, за пълен кеф.

# 48
  • под тепетата
Така ми ляга другият калпазан- Лео! И бивам старателно нацелувана и облизана където свари Joy

# 49
Отскоро имаме нова прахосмукачка жълт керхер. Не знам защото е шумна или жълта, ама Зара я ненавижда и почва да лае истерично, на фалцет, и скача да я хапе. Последния път ухапа и мен, просто ме щипна с предните зъби по бедрото, още имам синина. Тя не бяга да се крие, а напада прахосмукачката и хапе злобно маркуча и накрайника. А джангъра дето вдига... направо целия блок ни чува. Луда работа.

# 50
  • под тепетата
И моята е Керхер, но на вилата е друга и пак се крие.

# 51
Моите като видят прахосмукачката се изнасят в другата стая, особено Грейси. Тя и робота като чуе, че тръгва изчезва с 200 и се мята в дръгата стая на гардероба. Кастиел от робота не е впечатлен, но не му харесва, че му прибирам играчките и килимчето, за да може да изчисти. Ние все още се разхождаме по 4 пъти на ден. Голямо бебе куче значи голяма локва или голяма "тортичка" вкъщи, така че аз бих извеждала колкото може повече, за да не се налага да чистя след него.

# 52
  • София
И Арчи не обича прахосмукачката. Само като я види и бяга в другата стая.

# 53
Аз с малко калпава снимка, ама за толкова имам време 🤣

# 54
  • Варна
Амброзия прекрасна ❤️

И изобщо всички животинки са прекрасни същества, които ние имаме щастието да гушкаме и наслаждаваме на неподправената им любов. ❤️

# 55
  • София
Ние имаме прахосмукачка робот от няколко месеца. В началото Нори я лаеше непрестанно и ги разделяхме в отделни стаи, но вече посвикна с робота и сега се чуди да го лае ли, да го души ли, да бяга ли от него.

Последните снимки са ни морските, затова слагам такава.

# 56
  • Враца
Вачко, такива работи не го вълнуват, нооо виж парочистачката като чуе, му изхвърчат очите още повече!

# 57
  • Варна
Изи към роботчето е безразлична. На голямата прахосмукачка хапе тръбата, ако прахосмуча много близо до нея, но много рядко я вадя.
Обикновено я извеждаме в 6:30, в 14:00 и в 20:00. Понякога сама си показва, че я напъва, и я извеждаме допълнително за 2 минутки. Идва до мен или мм, застава в стойка и гледа втренчено, после се завърта и ляга пред входната врата с нос към стълбището.
Един ден инцидентно остана сама вкъщи чак до 17:00 и геройски беше устискала.

# 58
Страхотни кучовци Heart
Таман щях да пиша, че Арес се напишеаше до към 7 м.  Прибрах го в гаража тази вечер, че валеше силно а магарето гони врабци из двора и се мокри. Излизам към 22ч. да го изведа да пишка, а той упикал навсякъде и се умокрил. Мих  стълбището, неговата подложка, абе легнах си каталясала от това хигиенизиране през нощта Joy
А той милия като го пуснах пишка, пишка..... хапа ми ръцете и скимтя. Някак ми се караше че се е напишкал. Преди да завали тича много и изпи една кофа вода и после.....

# 59
Зара се изпускаше вкъщи докъм една година. Сега има проблем когато спи, понякога се напикава особено ако е пила много вода, но това е друг проблем. То всъщност нейните край нямат.
Влязох да напиша, че вчера излезе хистологията на Зара. Умерено до нискодиференциран мастоцитом. С две думи агресивна форма на рак на кожата. Надявам се изключително бързата реакция и изрязването да са изпреварили лошото. В скрит текст слагам повече инфо, смятам че може да е от полза на някого. Извинявам се за негативните неща, които споделям, но за някои не всичко в живота е цветя и рози, за съжаление.
Скрит текст:
Внезапно появила се бучка на крака, на 01.08. Около един см широчина, приличаше на бледорозова ягодка.

На 04.08. започна да кърви леко и Зара я ближеше постоянно. Големината не се промени.

На 12.08. вече се покри цялата с черна коричка. Тогава я заведохме на преглед и ветката изчопли коричката и взе цитонамазка. Цитологията показа данни за кръглоклетъчен тумор.

На 16.08. изрязохме цялата лезия. Хистологията показа мастоцитом.

Общи условия

Активация на акаунт