Не изговорено зачеване

• 1 669
  • 29
  •   1
Отговори
Здравейте, последната ми менструация започна на 28.06… та днес след полов акт, както бях отгоре партньора ми свърши. Естествено се опита да ме побутне, но хем иска да ме измести, хем ме притиска и останах върху него 1-2мин. Та в целия шок тогава нито мислех, нито усещах дали успя да свърши извън мен защото повечето беше върху влагалището, а не по него! Моля споделете ми опит понеже аз не знам какво да си мисля.

# 1
Ако сте била в овулация или около нея, има шанс да е станало. Но заради един момент на удоволствие не си струва да разваляте отношенията и спокойствието.

# 2
Все си мисля че се разбира кога е свършил вътре и кога не! Ескапел пиете ли?

# 3
 -да ясно ми е, че може би той знае, но не ми казва това е проблема.. ескапел не съм пила защото имах доста хормонални проблеми и съм предупредена от гинеколог да не приемам.

# 4
В такъв случай тест за бременност, лекар, ехограф... За да знаете какво се случва. Ако се установи, че сте бременна, а това е нежелано от вас в момента, в краен случай аборт.!

# 5
На колко си години? Вие женени ли сте? Ако да, няма какво да го изговаряте. Просто преминавате на следващия етап.
Ако не сте женени, от колко време сте заедно, разбирате ли се? Живеете ли заедно? Искаш ли дете от този човек? Ако отговора е да - изговорете го. Че и той иска дете и е готов да поеме отговорност. Потвърди, че правите опити за бебе. Поговорете и за брак, ако желанието му е позитивно. Обикновено бебето не става от първия път, въпреки, че се случва. Много ме дразнят мъжете, които пробват булката дали може да забременее, преди да я вземат. Но се убеди, че това е желанието на партньора ти, а не импулсивно решение да не те пази. Защото и такива има!!! Изобщо комуникацията е важна, без значение имате или нямате бебе.

Виж сега, за тези неща трябва да може да си говорите. Иначе е безотговорно.

# 6
То зачеване не е ясно още дали има.
След като има и хормонални проблеми съвсем пък не е ясно.
За мен е безотговорно да не се вземат мерки против забременяване, когато ситуацията не е ясна.
И дори не е достатъчно да бъдат само изговорени. Трябва да се подкрепени с конкретни действия.
Ако сексът е само за забавление, ползвайте предпазни средства. Има достатъчно, които не са на хормонална основа.
Ако искате бебе - някакъв вид обвързване, годеж, брак...
Много безразсъдно действие от ваша страна. Умната от тук нататък!

# 7
  • София
Изговорете как да се пазите оттук нататък. За всеки случай изговорете и какво правите, ако си бременна. Друго не виждам кой знае колко за изговаряне...

# 8
Много мъже не желаят да ползват презерватив. Особено ако става въпрос за по дълго съвместно съжителство, брак и т.н.

# 9
Е, за брак си е най-нормалното нещо. В дълго съжителство също, ако са семейство. Но трябва да има яснота има ли  бебеправене или само кеф.

# 10
  • София
Много мъже не желаят да ползват презерватив. Особено ако става въпрос за по дълго съвместно съжителство, брак и т.н.

Две седмици "на сухо" или отказ, точно когато е възбуден, действат чудодейно на подобни откази.

# 11

Две седмици "на сухо" или отказ, точно когато е възбуден, действат чудодейно на подобни откази.
При доста мъже и това не помага.

# 12
 -да ясно ми е, че може би той знае, но не ми казва това е проблема.. ескапел не съм пила защото имах доста хормонални проблеми и съм предупредена от гинеколог да не приемам.

Не се сдържах. И при всичко това не се пазите с презерватив поне??? И без предпазни меркипрактикувате поза, от която той много трудно ще се дръпне...

# 13
Аз мисля, че авторката приема случката като следващ етап на връзката им, като желание за бебе. Може  да греша. Нека каже тя.

# 14
Аз мисля, че авторката приема случката като следващ етап на връзката им, като желание за бебе. Може  да греша. Нека каже тя.
Приемам го със страх понеже ако има бебе не знам как ще реагира от доста години сме заедно, а тази тема някак никога не се говори или е избягвана.

Общи условия

Активация на акаунт