Не изговорено зачеване

• 1 696
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
Хем не знаеш как ще реагира, но в същото време той прави някакви неосъзнати маневри по време на секс (в края).

# 16
Ако имаш страх наистина, не се съгласявай на секс без презерватив. Това е твоето тяло и високата цена ще я платиш ти, ако откаже да поеме отговорност.
Обичай се и мисли за себе си. Отстоявай си позициите и границите. Ако с години сте заедно и не отваря дума за дете и брак, а свършва в теб не е добре. Трябва да сте на едно мнение за такива генерални неща като вашето бъдеще.
Зависи на колко години си, разбира се. Ако си на 20 е едно, на 30 друго. Но трябва да комуникирате. Да изговорите кой какво иска и какво очаква. Не ти е лесно, но трябва да си смела.

# 17
Хем не знаеш как ще реагира, но в същото време той прави някакви неосъзнати маневри по време на секс (в края).
Да! Не съм го направила аз, а той дали в изблик на удоволствие или не, знае само той! Ако исках да предприемам такива ситуации съм имала доста по големи шансове във времето и годините!

# 18
Хм... Ако този мъж не е младеж около 20-те си години, би трябвало да знае как да се контролира. Той казвал ли е някога, че иска дете от теб?

# 19
Много мъже не желаят да ползват презерватив. Особено ако става въпрос за по дълго съвместно съжителство, брак и т.н.

Две седмици "на сухо" или отказ, точно когато е възбуден, действат чудодейно на подобни откази.
При доста мъже и това не помага.

Едва ли. Ако трябва да избират между секс без презерватива и липса на секс, повечето няма да изберат липсата на секс.

# 20
Хм... Ако този мъж не е младеж около 20-те си години, би трябвало да знае как да се контролира. Той казвал ли е някога, че иска дете от теб?
Над 30годишен е имаме доста разлика не, че не иска от мен всяка година е другата година…

# 21
  • София
По-добре седнете и изговорете как ще се пазите преди да се случи зачеване. Прекъснатият полов акт не е опция, календарният метод - също.
Ако трябва, отидете заедно на гинеколог, за да обясни той какви са вариантите с твоите хормони. Но не си играйте повече на тази руска рулетка.

# 22
  • Телиш/Плевен
Над 30годишен е имаме доста разлика не, че не иска от мен всяка година е другата година…
Преди няколко месеца писа, че се надяваш на бебе. Не знам какво се е променило оттогава, но щом не сте на едно мнение по този въпрос, трябва да се пазите.

# 23
Аз на какво се надявам и какво се случва са две различни неща !
Преди няколко месеца писа, че се надяваш на бебе. Не знам какво се е променило оттогава, но щом не сте на едно мнение по този въпрос, трябва да се пазите.

# 24
Е да де, ама то не дай си боже презерватив може и да се скъса. А тя като не може да пие хапчета, какво правим?

# 25
Е да де, ама то не дай си боже презерватив може и да се скъса. А тя като не може да пие хапчета, какво правим?

Е, то може и инфаркт да получи, докато... Къде-къде е по-разумно хич да не използва презервативи, защото евентуално можел да се скъса.

# 26
  • София
Пише, че е съветвана да не приема Ескапел. Оттам нататък не се споменава да е напълно невъзможно да приема нормални противозачатъчни, които са в далеч по-регулирана доза.
И да е невъзможно, нищо не пречи да се използват презервативи, които при правилна употреба се късат изключително рядко.

# 27
Пише в стар пост "Здравейте, на 23г.съм! За първи път имам нужда от помощ и мнение! Последната менструация ми беше на 05.01.2025г. С редовен цикъл до 28 ден ми идва следващата менструация. С мъжа ми сме правили незащитен секс последно на 30-31януари. Трябваше да ми дойде преди 3 дни! Имам болки в гърдите, дърпане в десния яйчник, болките в корема отшумяха. Теста излиза отрицателен, има ли вероятност за бебе или напразно се надявам."

Което значи, че и друг път са правили незащитен секс и че се НАДЯВА

# 28
  • Телиш/Плевен
Хапчетата не дават 100% гаранция, така че не разбирам съпоставката. Никой метод за контрацепция не дава пълна гаранция. Но да не се предпазваш по никакъв начин, когато не искаш бебе, е малко безотговорно. В нейния случай се обърках какво всъщност иска, но тя си знае и се надявам занапред да действа в правилната посока.

# 29

Общи условия

Активация на акаунт