Любители на кучета - 145

• 27 584
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
prolet_inchen, четете темата и в нета за обучение,  би ви било полезно. В ютуб има клипчета на български за обучение(doggofriends например).
 Аз около 2 години преди да имам куче започнах да следя тази тема и много неща съм научила от нея, като бонус покрай радването на кученцата тук. На първа страница има полезна информация също.
Иначе обичайните неща трябва да вземете - легло,купи,повод, нагръдник/нашийник, торбички за акото, играчки, пелени. Ако е бебе се настройте психически,че ще има много чистене и бърсане, докато бебето свикне да си върши работите навън.

# 151
Плами, синьото ви отива, много!
Heart Eyes

# 152
Абе с няколко миенета на лапите след разходка се поизчисти, ама има още, то и на другата лапа има, ама е отдолу на космарлъка между възглавничките, там почти не се вижда вече. Ама нека са си ходи така грозен, като прави бели. Поне по паркета няма щети, там вече не знам какво щях да правя.
prolet_inchen, търсиш в интернет всичко, което можеш да намериш за породата и четеш. Зареждаш се с много търпение и ще чакаме да се похвалиш и със снимки.
От мен един съвет - не учете кученцето да проси храна от масата, защото колкото са сладки, толкова са й досадни и няма да можете да се храните спокойно.  Също - обезопасете къщата все едно ще имате малко бебе - да няма кабели по земята, достъпни за кученцето опасни или ценни вещи, саксии с цветя, отрови за вредеители ако ползвате.

# 153
  • Враца
На Иванчо му давам само дентални пръчки и кожени солетки та си гризе, ама то на него, няма как да му бъркаш в устичката, камо ли с четка.

Преди, имахме френски булдог, почина на 15 години, без да са му мити зъбите никога,  също никога не е ял гранула, само домашна храна. Отиде си с чисто бели , здрави, криви зъбенца. Нямаше и лош дъх.

# 154
  • под тепетата
Или шал Stuck Out Tongue Winking Eye

# 155
Добро утро!

# 156
Ехо, здрастииии:) Малко пози  от Божката  и прегръдки от нас🤗

# 157
Някой може ли да сподели отзиви за Barf revolution и месото от Бурканите? И двете марки са български и видях, че в едно магазинче до нас зареждат и от двете, та се чудя дали да не дадем шанс на едно от двете и да сменим гранулите на Мейпъл.

# 158
  • София
Привет на новодошлите! Много сте готини!
Който е празнувал - да знае, че като му лайкна поста е поздравен, че време не ми остава да пиша...
Чарли и децата са вече в новия си дом! Дай Боже да сме здрави и щастливи в него!
Ето го уморен от емоция:

# 159
Честито и да изживеете само хубави моменти в новия дом!
Галски, да не сте го експлоатирали багаж да носи, че е така изморен тоз красавец?
Joy

# 160
  • София
Галски, честит нов дом! Само хубави моменти да имате!

# 161
Някой може ли да сподели отзиви за Barf revolution и месото от Бурканите? И двете марки са български и видях, че в едно магазинче до нас зареждат и от двете, та се чудя дали да не дадем шанс на едно от двете и да сменим гранулите на Мейпъл.
Привет!Нямам  лични наблюдения, само знам за бурканите,една приятелка дава  и е доволна. А каква гранула хапвате?

# 162
Oт година е на ND,като и взимаме различни вкусове, избягвайки пилето, защото сме забелязали,че много се чеше от него.

# 163
Ейййй все отгоре ми! Исках да си снимам само саксиите. Стана хубава обаче фотка.

Бергичка

# 164
  • под тепетата
Честит нов дом на Чарли и неговите любимци Stuck Out Tongue Winking Eye
Берга, сега като минах покрай вашата табела и мъжът ми се сети даже за тебе Heart

Общи условия

Активация на акаунт