Любители на кучета - 145

• 27 125
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Честит да е Арчи! Нека е здравичък и щурав като всеки джак и да носи много радост на двукраките! 🤗

# 676
  • На ръба..
Честити 5 на Арчи и още 10х5, пълни с игри и пастет на корем CakeGift

# 677
Аз налЕ покрай бременността и майчинството "малко" затъпях 🤣
Викам си днес още някой имаше рожден ден..Та половин ден ми мина в мислене 🤔...Накрая се сетих "Ми то нашата мома има бе!" 🤦🤣🤣
Спретнах една импровизирана торта, има и "мезета", ще ми мине номера 🫣

# 678
Да е жива и здрава Тайра! Много по пет още , много лакомства да получи и да и върнат кожения фотьойл!

# 679
Мери, честита да е момата!
Много здрава, игрива и все с вкусни торти Heart
Ама червеното много и ходи Kissing Heart
Поздрави от Арес и морето.....

Да се отчета и аз Stuck Out Tongue Winking Eye

# 680
Честити да са рождениците! Да ви радват, и вие тях още повече.

# 681
Честито и на Тайра! Да е здравичка и още много по 5 да помага като добра кака в грижите за бебето.

# 682
Честити да са рождениците 🎉Живи,здрави,и палави да са ♥️

# 683
  • под тепетата
Ехеее, честита да е и черната пантера Тайра! Здрава, черпена и много послушна да е!
 Аз днес купих две патешки шийки от Дог феста. Ще ги скатая за Коледа за момчетата.
Ще си позволя да пусна снимки от феста. Естествено най си харесах хъскито. Австралийката щеше да отнесе на аджилитито момчето си. Оправда си името - Форс Joy

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 20:10 от bilqna_69

# 684
Честити 5 и на Тайра, живо и здраво да е това прекрасно черно момиче!

И като сте почнали с черната фотосесия... да покажа и моя лигоч Grinning

# 685
  • sf
Еха, честити рожденици, да са живи и здрави , винаги весели и нахранени!
Някакъв вирус ме събори, та тия дни едва се тътрех по разходките, ама днес живнах, та бая пообикаляхме.

# 686
Честити да са рожденниците! Живи, здрави, много обичани, разхождани и  черпени с наградки!
Ние бяхме малко на път, без Гинче...и днес, на Бургаския плаж като стъпих, усещам че нещо много сериозно му/ни липсва- едно Гинче да търчи и да скача Simple Smile А, като се прибрахме, така скачаше от радост, че чак ни препика...А, сега е като гербова марка и  не мога се откача от нея и до банята да ида...А, баткото дето остана с нея, много я глези и разхожда, ама...И за протокола- да не се лъжете от снимките, ама и тя е бая едричка- 8.5- 9 килца е  и нас също редовно ни питат каква порода е и като кажем, че е  пинчер- настава неловко мълчание и срещаме недоверие в погледите!

# 687
Да са живи и здрави рождениците и хората им !
Момичета имам един въпрос. Рони от сутринта почти непрекъснато си ближе дупето. Явно има някакъв проблем, но какъв ?
Ей го мушморока

# 688
Нали Зара ме дръпна и влачи вчера. Рекапитулацията на щетите показа: две охлузени длани, охлузено коляно, сецнат кръст и подут болящ хематом на десния лакът. Направо съм тотал щета днес. Не искам и да си представя как щях да се натроша на асфалта. Егати силното животно. Иде ми да я убия, тая вироглава и непредсказуема черна маймуна.

# 689
  • София
Благодаря за пожеланията към Арчи, момичета.
Честита да е Тайра! Здрава, красива и послушна! Heart

Общи условия

Активация на акаунт