Любители на кучета - 145

• 27 128
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Vanne, една съученичка на времето също я беше съборила нейната доберманка и после изглеждаше като пребита. Не ти завиждам.

# 691
  • Враца
Да ви покажа, колко съм преял (Вачи):
(не знам как да му скрия срамотиите) Simple Smile

# 692
  • София
Честити да са наборите рожденици! Да са здрави и игриви!

Ние бяхме на вилата за уикенда и Нори спи доволна и изморена. Но ни наду главата - непрекъснато лае по нещо - пръчка, шишарка, камък, орех. Играе си с тях, подмята ги, но и седи срещу тях и ги лае. Срам ме е от съседите направо. Не знам как да прекъсна тоя лай и странна игра.

# 693
  • sf
Вачиии, с какво натъпка това шкембенце?!

Нейо веднъж ме дръпна по една бабуна, ама беше мокро и хлъзгаво, станах на прасе 😆
А една зима се пльоснах артистично по гръб в средата на улицата, а той реши, че си играем и подскачаше по мен, добре че беше рано сутрин и нямаше коли. 😆

# 694
Честити 5 годинки на Тайра!Прекрасна е!Да е жива и здрава!

# 695
Честити да са Арчи и Тайра! Здрави,щастливи,весели,игриви, все така стройни, въпреки почерпките!

strela, Мейпъл като почне да си ближе дупето (и съпроводено с търкане на дупето по пода), e време да се изстиска аналната жлеза. При нея това е ежемесечно,даже сега още повече зачести и не знам какво да правим. Сега сме в преход по смяна на храната - от гранули към месо от 'Бурканите' и след това планирам към барф да идем, да видим ще има ли някакъв цялостен ефект изобщо.

Нашето диване днес бяга с топката 2 часа навън и сега е леш.

# 696
  • Враца
Вачиии, с какво натъпка това шкембенце?!

С пържолки..

И честито на всички рожденичета , и техните родители! Heart

(и си върнете фотьойла..)

# 697
  • В небето
Честити да са Арчи и Тайра! Здрави,щастливи,весели,игриви, все така стройни, въпреки почерпките!

strela, Мейпъл като почне да си ближе дупето (и съпроводено с търкане на дупето по пода), e време да се изстиска аналната жлеза. При нея това е ежемесечно,даже сега още повече зачести и не знам какво да правим. Сега сме в преход по смяна на храната - от гранули към месо от 'Бурканите' и след това планирам към барф да идем, да видим ще има ли някакъв цялостен ефект изобщо.

Нашето диване днес бяга с топката 2 часа навън и сега е леш.

Уффф, проблемите с аналната жлеза са неприятни. Моят хубавец преди две години ми направи два абцеса, но с антибиотик се оправи. Отделно, започнах да му давам свинско с кокали, но той не дъвче, а гълта храната, поради което в един момент раздразни дупето (пусна кръв). Оттогава сме на варено свинско (без кост), което слагаме към гранулите. Засега няма проблем с жлезата. Следете му изпражненията - при първото изхождане за деня трябва да е твърдо.
Хранене с месо от "Бурканите" не идва ли скъпо?
П.С. Не оставяйте принцесата с този проблем. Честото чистене на жлезата е много вредно за кучето (физически и психологически). Щом ние се справихме с пръдливия френски гъз, вярвам, че и вие ще преодолеете тази неприятност.Rolling Eyes

# 698
  • Пловдив
Честити да са рождениците! Здрави, игриви, обичливи да са! Heart
Видях във фб, че и Леон и той порасна!

# 699
mordohai, по сметки на месец излиза горе долу еднакво, малко повече от гранулите, но ние даваме бурканите от съвсем скоро и е с идеята за по-плавен преход към барфа(който пак по сметки ще излиза близо до цената на гранулите за месец).

Смятам с барф и някаква добавка за жлезата да пробваме да намалим секрета оттам,пък да видим дали ще се получи.

# 700
  • Враца
Пък Вачко, яде всичко, гранулки, барф, домашна храна, каквото му дадеш - все си го яде.
С Барф обаче, сметката не ми излиза колкото гранулките, но пък, той е с такива размери и яде такива количества, че и с Блек Ангъс мога да го храня. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Да ви попитам, някой отглежда ли дифенбахия, заедно с кученцето си ?

# 701
  • Варна
Честита сладка Тайра 😍

Ако смеся хубава консерва с варен ориз, дали ще е добре. Бизу е на пробиотик втори ден, че ближе урината на другите кучета и се разстрои.
Не иска да си яде гранулите и му дадох само варен ориз.
Страх ме е да му сменя храната баш сега.

# 702
Момичета, записах час на Зара за кастрация (в четвъртък). Мислех да я оставя сутринта и да си я взема след работа, както беше с котките, а в петък да си пусна отпуска. Много егоистично, но така избегнах да ги виждам в окаяно състояние. Да, но в клиниката нямали големи клетки и трябва да я взема след час. И се ужасих. И без това съм се спекла и поради тази причина все отлагах този процес, но сега с Матейчо (както и я изпускаме понякога, и се гоним по улиците) е наложително. Какво да очаквам? Много ме е страх да не страда, да повръща, да пада... С две думи - ужасена съм.

# 703
  • София
Тайричка да е жива и здрава.
Даре, те по принцип ще я изведат от упойка. Много ще е замаяна и ще трябва да я носите. Малко е час според мен. Не можете ли да намерите вие клетка?

# 704
Няма откъде да намеря клетка. Тя е поне 20 кг, а те имали за кучета до 10 кг. Щяла да им пречи без клетка, така ми казаха. Ще я приберем с колата, ясно, че до нея ще я носим. Смятам първия ден да я прибера вътре, а в зависимост от това как се чувства и да нощува вътре. Като се окопити тя сама ще поиска навън. Толкова ми е "възпитана", че не влиза навътре, стои до прага на къщата. Дърпала съм я за нашийника и отказва да влезе. Само ако големият ми син я викне, влиза. С тоалетната не знам какво ще правим, но дано се справим. Страх ме е да не й се случи нещо, да не си извади конците, въобще много я мисля отсега. Записах час и ме заболя главата от притеснение.

Общи условия

Активация на акаунт