Harmony, браво на теб! 🌹 Дай Боже всекиму! Честито да ти е момченцето и много радост вкъщи, и за баткото, и за всички ви! 🌞
Lunatichka, ако знаеш как добре те разбирам 🤗 Често ми се случва същото, но по отношение на племенниците ми, но те поне заминават и се връщат от България (което никога не е ясно предварително 🤦🏼♀). А, да ти изглежда, че някой е заминал завинаги, особено дете, е много тежко. 🤗🤗🤗 Изпращам ти прегръдки, не знам как се преодолява това. На мен често единственото, което ми остава е да се моля 🙏🏻
Сдобих се аз внезапно с колан, за сега и за след раждането 🥳 добре, че ММ го извади внезапно отнякъде, че вече става комично, ака не беше и трудно. Засега го пробвах само снощи вкъщи, но мисля, че ще е голяма помощ.
А, вчера също седнах на фитнес топката за упражнения във фитнеса най-накрая 😄 Досега ме беше страх, че ще падна, ама ММ ме сложи на упражнения за разтягане там, че гледал така се прави преди раждане да се отвори таза и да е подготвен перинеума. Много приятно ме се стори.