Дали има проблем

• 10 150
  • 216
  •   1
Отговори
# 105
Каквото и да си говорим, човек когато покани някого в дома си, гледа да се постарае, да го предразположи, да се опита да го опознае. Тези хора са се проявили като ужасно невъзпитани, или пък са го направили нарочно. Да водиш лични семейни разговори пред новодошъл гост е върхът на простотията. Червените флагове са много- от това, че държи да те запознае с техните само след 2 м без изобщо да е ясно дали отношенията ви са сериозни, до това, че семейството изглежда невъзпитано и вероятно този мъж не е скъсал пъпната връв с майка си.

Това си помислих и аз - прости и крайно невъзпитани хора.
Може би дори не е и това - аз такова държание го тълкувам като преднамерена злонамереност.
В крайна сметка, след като си се съгласил да приемеш някакво момиче на гости вкъщи, е крайно нередно преднамерено да я караш да се чувства некомфортно!
Авторке, ако беше моя дъщеря ви никакъв случай не бих те насърчила да продължаваш отношения с това момче - по-скоро остави го той да се старае за връзката ви.........не ми харесват нещата.

# 106
  • Out of the Mix
С мъж искам да се чувствам спокойна, сигурна, уважавана и като цяло да ми е по-добре с него, отколкото без него. За чий ми е иначе?
Разбира се, факт. Предполагам предлагаш на мъжа реципрочното?
И следва приказката - "Цялата си в бяло, това е добро начало". Joy
Oткъде беше забравих, но ми щукна. Smile

# 107
  • София
Почти всичките ми колежки от университета, идващи от провинцията, се прикрепиха съвсем целенасочено към момчета от София. Хората може да са прости и да не да се държали добре, но това е разпространено притеснение измежду родителите на софиянци. Нищо че никой не си го признава открито.
А детска стая е и стаята на наследствения имот. Ако си успял да натириш мама и тате да не живеят с теб. Не се бийте толкова в гърдите, няма причина.

П.П. Не съм чела цялата тема.

# 108
Как някои жени ги привличат и възбуждат такива мъже, не знам.

# 109
  • Out of the Mix
И сега е така, Кечър, нищо не се е променило, с разликата, че има много повече възможности.

# 110
Ниска самооценка.
Смятат, че не са нищо особено и всеки, който им обърне внимание, се нагаждат спрямо него, само и само да се чувстват харесвани.

# 111
С мъж искам да се чувствам спокойна, сигурна, уважавана и като цяло да ми е по-добре с него, отколкото без него. За чий ми е иначе?
Разбира се, факт. Предполагам предлагаш на мъжа реципрочното?
И следва приказката - "Цялата си в бяло, това е добро начало". Joy
Oткъде беше забравих, но ми щукна. Smile
Няма никъде само бяло или само черно. И да, тези неща естествено че са двупосочни, за чий съм му аз на някого ако няма с мен ще е по-зле отколкото без мен?
Но ако нямам елементарно уважение към някого, не си представям да стоя с него и да се мъчим и двамата, ако изобщо ме е привлякъл с нещо де. Няма да ми хрумне да го водя при нашите да го игнорират на масата и да му вирят нос, няма да му дрънкам глупости за роли, няма да разваля почивката и на двама ни с тъпотии и да го обиждам, няма да го смотам в ъгъла така че да не смее да си отвори устата като нещо не е наред... няма мен да ме има в живота му. По-добре и двамата да си намерим друг патньор, с който имаме какво да си дадем един на друг, че и искаме.

# 112
Почти всичките ми колежки от университета, идващи от провинцията, се прикрепиха съвсем целенасочено към момчета от София.
Скрит текст:
Хората може да са прости и да не да се държали добре, но това е разпространено притеснение измежду родителите на софиянци. Нищо че никой не си го признава открито.
А детска стая е и стаята на наследствения имот. Ако си успял да натириш мама и тате да не живеят с теб. Не се бийте толкова в гърдите, няма причина.

П.П. Не съм чела цялата тема.
Е, и? Каква им е била скритата цел? Аз се сещам, но за мен целта си е оправдана - по-голям град, по-добър живот, по-имотен или образован съпруг. И от какво ги е страх родителите? Кореняците софиянци хем се хвалят, че са такива и го приемат като бонус, хем не искат да ги избират заради тоя бонус. То и въпросните софиянци целенасочено пък си харесват момичета от провинцията, въпреки че имат пребогат избор от софиянки, ама това също не си го признават открито.

# 113
Тъй, тъй, от такива теории ме избива не на смях ами не знам и аз на какво... То хем голямата гордост че са се установили в София, хем големия страх че някой може да се възползва евентуално.  Само дето не са кралско семейство да се търсят и вземат само със синя кръв, та ето ти и проблеми Grinning
Да не говорим как ако родителите ти почнат да ти натякват че половинката ти само заради това е с теб, дали това не е супер обидното, понеже излиза че ти явно иначе не струваш... От цялата работа резултатите са или навирен нос, или куп комплекси, аз не знам от ни едното да е прокопсала някоя връзка.

# 114
  • София
Просто споделям наблюденията си и те са факт, защото съм го чувала с ушите си многократно. И виждала. Причините са напълно прозаични - подслон, примерно. Като избутаха, събраха си парички и се разведоха. Т.е. трамплин.
И другото е така - избират си, момичетата от провинцията правят по- добри с***ки.

Няма какво да спорим дали е правилно или не. Само споделям, че дори днес ги има тези мисли. Като не ви изнася защо, питайте ги и ги убедете.

# 115
Хаха, значи ги избират заради свирките, ама иначе да не им вземат клетия мухлясал апартамент от мама и тате. За 17 години живот в София, как пък веднъж не съм срещала такива индивиди, говоря и за софиянците и за провинциалистките. Подбирайте си малко средата, като живеете сред свине в кочина, не значи че няма живот и читави хора извън нея.

# 116
Боже мой, какъв критерий за избор на партньорка. За пръв път чувам, че провинциалистки правели по-хубав орален секс.  На база на какво е това проучване и колко човека са участвали в него? Трагично е, не е смешно. Аз съм от София и нито веднъж моите родители не са изразили предразсъдъци спрямо момчета, с които навремето съм ги запознавала и не са от София. Нито по някакъв начин са се опитвали да ми възпрепятстват връзката, въпреки че един младеж от село на практика почти живееше у нас. Така че хората са различни и на база на това, че сме софиянци също не трябва да се поставят етикети, че сме парвенюта.

# 117
Значи никой нищо не е загубил и нищо страшно не е станало - провинциалистката си е плащала подслона в тръби. То и да нямаше апартамент, а да беше под наем мъжът, пак вероятно той щеше да плаща наема, а селската девойка нали все някъде трябва и тя да живее, под моста ли да спи  като не е коренячка.
ШЪ умра просто 😂😂😂😂

# 118
Аз съм от точка А, мъжът ми е от точка В, живеем в (точка) С. Дъщеря ми е родена в (точка) С. Вече е коренячка, нали😂

# 119
  • София
Клетите мухлясали апартаменти са по 150к в евро. Явно си е струвало. Не знам, няма прецакани според мен. Но доста грозно и комплексарско изказване. Имотите, където и да са, са резултат от нечий труд. Не знам така ли говориш за къщата на майка си и баща си, но не е лошо да се научиш на уважение към хората и труда им.

Момчетата от провинцията пък са по- работливи и изобретателни от софиянци. Всеки си има плюсове и минуси. Що скачате не знам.

Общи условия

Активация на акаунт