Дали има проблем

• 10 147
  • 216
  •   1
Отговори
# 90
  • София
На авторката билетът й е подписан вече. Но щом е решила да удължава агонията.

# 91
Ми като все нямаш кураж да говориш, защо не му го напишеш (то така и така връзката е странна и не особено зряла) - "Изключително много ме натоварваш с лошото си настроение и отношение, чувствам се зле и отказвам да го играя това, ако прецениш може да поговорим."

# 92
Добре, тия хора са на почивка и нямат време за един малък разговор.
Не го разбирам. Според мен миндила не знае как да и каже, че не иска сериозни неща с нея. Дали заради мама и кака, дали заради приятеля. Кой знае.

# 93
Те разговор са имали, но авторката не е посмяла да удари картите в масата и да го пита какво има предвид, той за използвачка ли я мисли (смея се като го пиша това последното, но факт е, че много мъже дебнат за такива - повечето не са добра партия, ама мама ги определя сигурно като такива). Затраяла си е просто.

# 94
Те най-големите прошляци най-много се страхуват от златотърсачки Joy

Каква страхотна почивка само е това. Той дистанциран, тя стъпва на пръсти около него да не го изнерви. Ужас..

# 95
Мда, те ако на почивка няма кога да говорят, като се върнат пък съвсем... Пълни глупости са това, хич няма какво да чака ами да го хваща и да се приключва всичко, 2 месеца са достатъчно че го е търпяла. Защото едва ли ей сега изведнъж си е загубил уважението към нея, просто сега е преминал границата след коята тя няма как да не забелязва. Но ако тия обидни подмятания продължават да минават, тя просто му показва че може да я третира така.

# 96
Дано той да плаща почивката поне.

# 97
Спокойно, отървала си се от семейство Адамс. Не е нормално да имаш гост у дома и от човещина да не го включиш по някакъв начин в разговора. Авторката се е почувствала излишна, а те, явно не са я харесали от пръв поглед на база на някакъв предразсъдък и не са имали елементарното възпитание поне да я включат в разговорите си.
А, сега прочетох, че имал снимки с бившата си и НЕ ИСКАЛ да ги трие. Това ако ми го каже на мен някой, на следващия ден ще се изтряскам с моя бивш пред очите на новия ми.

# 98
Единственият влюбен си ти, той определено не е и не му пука за теб. Даже не знам защо се унижава още с този екземпляр. Зарежи го, търси подходящ и не си губи времето, да не се окаже, че напразно търсиш отговори. Прояви същата незаинтересованост съм него и дистанция и може да се се обърне палачинката. Но не си струва усилието.

# 99
Снимките са най-малкия дерт, ако питате мен. Аз също не трия поголовно снимки с бивши, това все пак са и мои спомени, част от живота ми са. С човека може да съм приключила, но със себе си не съм. Пазя си ги за себе си де, но аз и по принцип не качвам кой знае какви снимки в социални мрежи. Не се знае колко от тях ще погледна отново, но и да ги изтрия ей така за идеята щото на тях фигурира бивш, няма да е.
При едни отношения в които няма други неща да ги обтягат, това не е разтурило на никого къщата... Ама то при тях изобщо не е в това проблемът. 2 месеца, което си е броени седмици и той вече я прави на луда за всякакви глупости, квалификациите към нея са много по-обидни от наличието на някоя неизтрита снимка с бивша. Там вече отказът да ги изтрие или поне покрие е просто поредното проявено неуважение към нея, а не че от него тръгва проблем.

# 100
Е да, не бившата е най-големият проблем, а фактът, че този я унижава, а тя все намира причина да го оправдае, че бил изнервен, не му било ден и тя стъпва върху черупки от яйца, за да не го ядоса. Той очевидно няма чувства към нея, поради някаква причина се е дистанцирал. Щом още от втория месец започва да се държи като сърдит чичка, работата е предначертана. Няма да я бъде. На нейно място бих се дистанцирала аз и бих започнала флирт с друг, ей така, напук. И ако оня се включи, за да начеше егото си отново, тя да му каже, че не му дължи обяснение.

# 101
  • Бургас
Няма нужда от детски изпълнения в стил 6-ти клас, голямото междучасие. Необходимо е просто да го зареже и да си продължи живота. Тия свалки с друг, за да прави напук е допълнително унижение. Да покаже достойнство и да му бие шута.

# 102
Че защо трябва да му слиза на нивото и да прави тъпотии? Много ми е странна такава логика.
А и той така си я е дресирал че тя ходи на пръсти не смее да отвори дума за неща които е важно да обсъдят, хич не си представям да тръгне да му прави на пук, освен че това е много непродуктивно нещо.

# 103
Не е нужно демонстративно да прави свалки с друг. Достатъчно е оня да разбере, вече след като тя се е разделила с него. Гаранция, че пак ще я потърси. Но естествено тя няма да откликва. Мачът е свирен, тоя не става за нищо и без това. Проблемът е, че тя си го обича и вероятно има страх от изоставяне, за да търпи такова гадно отношение от негова страна и да не смее гък да каже. Аз, понеже нямам такъв страх от изоставяне, ще му бия шута, дистанцирайки се от него, и бих продължила живота си с друг неангажиращо. Винаги се връщат и винаги търсят след това, но който """" """"л.

# 104
Малко са хората които хич нямат проблеми и страхове от изоставяне, просто в различна степен. И аз имам. Но при реплики като тия за роли, пък опасни провинциалисти, пък нерви и сърдене ако трябва да се говори... ела да ме видиш в подобна ситуация. Яхвам метлата, ритам, паля и съм отлетяла с 200. Аз проблеми може да си имам, но и гордост имам даже и малко повечко отколкото ми се полага. А тия неща са откровено обидни дето се случват в тая "връзка".
С мъж искам да се чувствам спокойна, сигурна, уважавана и като цяло да ми е по-добре с него, отколкото без него. За чий ми е иначе?

Общи условия

Активация на акаунт