Дали има проблем

• 10 117
  • 216
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Имаш една излишна удивителна.
Дами, по- спокойно.

А пък ако някой мамин е завиждал за бурканите и е бил готованко да иска цял апартамент не значи автоматично, че и мнението на останалите хора почива на завист. Доста .. семпло умозаключение.

# 211
  • Out of the Mix
Към Фейсбук профила - всеки решава, аз не позволявам да бъда използван от всякакво естество - емоционално, финансово, "услуги" и какво ли не, не се поддавам на манипулации.
В отношения влизам по взаимни симатии, страст, желание да си с другия, заради самия него, сексуална съвместимост с високо либидо.
Изобщо не се обяснявам какво имам, кой съм в подробности, не е нужно, отгоре, отгоре, не позволявам това да влияе. Повечето жени ме виждат какъв съм, и само могат да "предполагат" много неща, което явно една част именно от "тръпката" да не знаят всичко им е интересно. Не позволявам "сметки" да има за каквото и да е. Прекарваме хубаво време, по "учебник", импровизирайки, без време и "график", спокойно, разнообразно и интересно. За пари не говоря, и не се коментират на ниво опознаване, гадже. Много дори искат да участват, и държат, с които не споря, зрели самостоятелни жени, ок. По този начин аз пресявам, и да я видя какво цени, манталитет, ценностна система. С повечето дори и не стигаме до секс. Ако ми беше до това, да съм минал десетки, стотици жени през последните 20 г.

Манди, повечето жени не искат "богати и заможни" и ще ти кажа защо - този живот не е за всеки, не всеки може да го понесе и да издържи дълго; не всяка може да "хване и задържи" такъв мъж. Повечето мъже също са с много изкривено мислене, какви ли не фетиши, мании, ако щеш паранои, хобита, повечето са и властни.
Болшинството от жените дълбоко в себе си искат "порядъчност", нормален секс, почивки от време на време, да не се мисли за основните разходи и сигурност във връзката, доколкото може да я има, нормално отношение. Ако мъжът не пие, не пуши, здравословно живее, не е скандален, помага в домакинството, домошар, ще искат да са него и няма да искат да го пускат, говорейки за моногамно настроени жени, искащи връзка с потенциал за развитие.
Съгласен съм за студентката по принцип.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 10:48 от Revoker

# 212
  • София
Съгласна. Многото пари при мъжете от един момент нататък са свързани непременно и с влияние, властолюбие, чувство за полагаемост, както и паранои и фетиши, което вече е изброено.
Аз лично винаги съм имала задръжки към мъже с много пари, бизнеси и т.н. Играта може много да загрубее.

# 213
  • Out of the Mix
Да. Едно допълнение само.
А още по-лошият вариант е не просто с пари ( които са си там "по дифолт" ) и властолюбие, а "облечен във власт", държейки я в ръцете си, на едно телефонно обаждане. Почти всички, да не кажа всички от тези хора са се самозабравили, живеят с манията за недосегаемост, и само "Господ е над тях". Имам поглед от първа ръка, затова коментирам. Такива индивиди не стават за бащи, родители, не сa никакъв "модел за подражание", и "пилари" на обществото, за каквито се имат, още повече пък да са "мечта" за всяка жена.

# 214
Авторката не ми отговори, дали гражданина плаща почивката.

# 215
Аз чакам подходящ момент да го попитам, защото или е зает или изнервен или има нещо друго.
Искам да хвана правилния момент.
Почвам да си мисля, че се филмирам излишно и всеки има кофти период, може просто да не е в настроение.
Мария, какво стана, той още ли е дистанциран, мина ли му?
Чудя се, ако съм на почивка с гаджето и ако той се дърпа и не дава даже да го целуна, дали ще се чудя има ли проблем.

# 216
Никакво чудене, ако някой ми се прави по такъв начин - ще има проблем човекът със сигурност Grinning
Но и на мен ми е интересно развитието, дано да се завърти авторката да се похвали с такова че станахме всички съпричастни... Дано да не е да го чака още.

Общи условия

Активация на акаунт