Дали има проблем

• 10 144
  • 216
  •   1
Отговори
# 75
Аз още след вечерята щях да го попитам, защо не я е представил каква е, с какво се занимава и т.н.
Коментара за провинцията и опасните жени от там щеше да ме изстреля на момента.
Как ли пък не някакъв недорасляк ще ми се прави на голям. Айде нема нужда, не са се свършили мамините синчета с комплекси.
Намери си друг.

# 76
Здравейте,
По моя въпрос мога да кажа, че не знам какъв е проблема вече.
Държи се дистанцирано преди се интересуваше как минава деня ми и така нататък, сега не.
Като бяхме на почивка исках да съм близка с него да го целуна, но той се дърпаше и стоеше на дистанция.
Отвори темата за бившата си приятелка с която са разделени от година и нещо.
В фб има снимки още с нея, на телефони има снимки с нея, и каза че няма да ги изтрие.
Аз отговорих, че това е личен избор, какво ще трие и какво не.
Но да пише с бивши за мен не нормално, защото или тръгваш по път с нов човек или си стоиш в миналото.
И така си останаха нещата, реално не знам дали е добра идея да питам какъв е проблема, защото не искам да излезе че го притискам.
Може да не е в настроение или да не му се говори.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 11:00 от Анонимен

# 77
Мария, не се чуди, а питай директно! Макар да не вярвам, че ще получиш еднозначен и точен отговор, но все пак опитай! Заедно сте само от два месеца, а вече такива неща. Може и техните да не са те отразили на вечерята, защото много харесват бившата му, никоя друга не ги интересува и му говорят глупости. Той явно твърде много се влияе от всичко и всеки. Помисли дали искаш да влагаш чувства и време във връзка с такъв човек.

# 78
  • Melmak
Мама не те е одобрила, не си минала теста. Сега не смее и да ти каже в очите, че те къса. Чака сама да се сетиш.

# 79
Таман сега е момента да го притиснеш. Ако се страхуваш да го направиш, ще се появят още повече бивши и още по-кисели роднини.

# 80
  • Terra incognita
Охооо и бивши на хоризонта. Още ли смяташ, че имаш шанс и бъдеще с този човек? Не се унижавай повече, просто сложи точка, докато е време. Подобни отношения никога не свършват добре и краят обикновено е много грозен.

# 81
Аз чакам подходящ момент да го попитам, защото или е зает или изнервен или има нещо друго.
Искам да хвана правилния момент.
Почвам да си мисля, че се филмирам излишно и всеки има кофти период, може просто да не е в настроение.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 11:43 от Анонимен

# 82
Аз чакам подходящ момент да го попитам, защото или е зает или изнервен или има нещо друго.
Ако се случи така, че той е вечно или зает, или изнервен, какво ще предприемеш? Trollface

# 83
По добре хич не го питай да не се изнерви лошо и сакън да не го притиснеш. Гледай да си по ниска от тревата и при нужда да се въртиш на пета да бъдеш по интересна.
Млада си и ще пораснеш, ще разбереш, че тия работи не стават така. Не са те одобрили, причина най вероятно изобщо не е в теб, и да се буташ там не си заслужава

# 84
Почвам да си мисля, че се филмирам излишно и всеки има кофти период, може просто да не е в настроение.
Досега за какво писахме толкова, май отказваш да погледнеш истината в очите или си много наивна. Извади си главата от пясъка. Този не ти го казва директно, защото е мухльо, но действията му крещят, че не те иска и не те уважава.

# 85
Ама разбира се, как тъй ще го разстройваш мамин златен с въпроси... По-добре ти са си хапеш ноктите и да се чудиш какво става, става ли нещо и защо. Ама по-тихичко се чуди де, да не го притесниш нещо...

Едва 2 месеца и как си те е дресирал вече да си траеш и да него ядосваш с излишни приказки. На бас че или все ще е твърде изнервен за такъв разговор, или ако го започнеш и ще се изнерви набързо. А ти ще си ходиш на пръсти около него и ще чакаш подходящ момент...
Такива незрели индивиди са като децата, с тях не се чака а се говори на момента като възникне нещо. Колкото повече чакаш, толкова по-малко ще има връзка за него със случката. Съответно ефект не очаквай.
Той ще се държи обидно с теб, а ти ще продължаваш да чакаш момента, като междувременно му позволяваш да продължава ли?
Имай малко повече уважение към себе си, ако искаш уважение от другите.

# 86
Много ниско самочувствие демонстрираш.
Който и да е, няма да те уважава с този маниер.
Покажи малко характер, отстоявай си чувствата.

# 87
Девойката е влюбена, може би за първи път.
Ако не си одобрена, рано или късно ще го разбереш. Ами чакай си, щом чакаш удобен момент. 🙃

# 88
  • Terra incognita
Е то вече всички разбраха, че не е одобрена (вкл и ние), само тя още не го е разбрала.

# 89
Девойката е жена на 27 години... първите два месеца трябва да летите в облаците и да се обичате. Не да сте сърдити, дистанцирани и да те е страх да го питаш нещо. То любов, любов, но вече си е мазохизъм това.

Общи условия

Активация на акаунт