Дали има проблем

• 10 121
  • 216
  •   1
Отговори
# 60
  • Terra incognita
Аз, честно казано, бих се обидила от това отношение и тези неадекватни подмятания и директно бих си тръгнала от почивката. 
Той направо те е нарекъл меркантилна селянка в роля.

# 61
  • Бургас
Мария, честито! Получила си уникалния шанс достатъчно рано да разбереш с какъв човек си имаш работа. Сега запали една свещ, почерпи и си плюй на петите от тоз момък. Не си заслужава нито времето, нито усилията. Има и нормални свестни мъже, ще си намериш подходящ. Този не е. Не съжалявай, изгубила си само 2 месеца, но не допускай да стават повече. Животът е кратък, живей го разумно!

# 62
  • Melmak
Боже, този верно е решил да те запознае с маминка за одобрение.
Ако са решили, че си някоя селянка, ламтяща за детската му стая в Люлин 5, просто нямам думи.

Не се занимавай с този. Той вече е женен за мамето.

# 63
След неадекватните му коментари за роли и провинциалистки бих го разкарала. Да ми обяснява, че е влюбен в мен след два месеца познанство също е огромен червен флаг. Да говори постоянно за маминка и много да си я обичка също. Въобще този не е наред.

# 64
  • Out of the Mix
Манди 2 м. не са малко да се влюбиш, особено ако всеки ден, през ден сте заедно, времето лети и не стига. Simple Smile

# 65
Съгласна съм. Но тук има контекст. И контекстът е, че мъжът няма доверие на гаджето и се чуди дали не е златотърсачка и лоша провинциалистка, има дори наглостта да я пита, но е влюбен иначе, нали. Някой му е казал, че му е време да се жени и да има деца и той е хванал момата за ушите и хайде, при мама. Сега се чуди дали няма да се прекара, защото си няма хал хабер от жени, взаимоотношения и какво търси в живота, та разчита на чужд акъл. Кой адекватен човек пита "ти играеш ли роля?". И да играе се очаква да му каже ли?

# 66
Може да се виждате през ден и пак да не си влюбен.
Любовта не се казва,а се доказва!

# 67
  • Terra incognita
Абе, влюбен бил..
Влюбеният човек е кон с капаци и нито маминка, нито никой би могъл да му вкара муха в главата. Този тук не е влюбен, а загубен. Играеш ли роля, вика.

# 68
  • Melmak
Този е влюбен ама в мама. И то на такава възраст, смях просто.

Влюбен мъж не мисли дали жената е провинциална златотърсачка, а обръща морета и планини да е с нея.

# 69
Той е на 33 години, и ти си му първото гадже. Явно за нищо не става 😆 а родителите му са прости селяни.

# 70
Ами до сега явно около него не са му казали да си хване гадже а само други акъли са му давали... и той сега като си има приятелка, не знае какво да прави с тоя факт.
Ама нищо де, те ще му кажат хората, няма да го оставят. Пък той слушка.

# 71
Мама е поискала внуци и човекът действа. Само е забравила да му каже, че тя търси някоя със синя софийска кръв...

И мен ме изуми въпроса "играеш ли роля", сякаш тя ще каже "да, много ясно" Joy

# 72
Мама е поискала внуци и човекът действа. Само е забравила да му каже, че тя търси някоя със синя софийска кръв...

И мен ме изуми въпроса "играеш ли роля", сякаш тя ще каже "да, много ясно" Joy

Ами много са тези “родители”
Искат внуци, ама не приемат никого до “детето” им и разкарват всички потенциални връзки.

Мда без партньор/партньорка ще бъде трудно 🤣🤣🤣  ама на

# 73
Той е на 33 години, и ти си му първото гадже. Явно за нищо не става 😆 а родителите му са прости селяни.

33 годишен девственик - звучи като заглавие на тъпа комедия.

# 74
Каква ти комедия, то на трагедия отива спрямо описаното...

Общи условия

Активация на акаунт