Дали има проблем

• 10 131
  • 216
  •   1
Отговори
# 165
  • София
мъже, които просто ще я заведат и на бар, и на ресторант, и на спа , и на концерт, и на екскурзия, а не в кварталното капанче и дОма. Тя, ако искаше да виси по водоеми и капанчета, щеше да си стои на село.

Това ми напомни на едни, дето се жалваха, че в техния град нямало макдоналдс и като дошли в София, ехеее. А София си е мръсен и обикновен град с дискотечки и денонощни магазини. Спа- центровете също не са в София. Би следвало тези момичета, след като уточнихме, че имат дворове с декари, да са били на спа. Не да чакат някой да ги води, като дойдат НА Софията.
Това описание ми е точно като гладн, жадни и нахъсани. Сериозните хора си градят бъдещето в тези по- млади години.

# 166
То смехът е, когато са ходили на почивки, заведения, в чужбина повече от кандидат ергена, който се опитва да ги убеди, че пейката е мястото и ги пита имат ли у тях вътрешна тоалетна. 😂😂😂

# 167
  • София
Вие явно говорите за някакви смотаняци, има и такива, факт. Grinning

# 168
Млада студентка съм аз и един младеж на един купон се залепва за мен с опит за разговор. От къде съм, що съм... Пита ме "Вие там имате ли домашни телефони?". Реших да се посмея. Отговорих отрицателно. Попита ме дали имаме градски транспорт, също отговорих отрицателно. (то не, че много се ползва транспорта в моя град, само за по-крайните квартали и бабите, но има го). Продължих, че и къщите са на голямо разстояние една от друга, км някъде. Някои са и изолирани и си сам. Ахна той - ма как стават нещата. Отговарям: с магарета се придвижваме, бедните нямат - и пеша, тъкър-тъкър и няколко километра през пустошта.
Всички бяха млъкнали и слушаха как го базикам момчето. Чак като се разсмяха истерично се усети, че си правя гавра с него.

# 169
Една жена ако има достатъчно самоуважение и самочувствие,няма нужда да отиде в София за да го намери .Живяла съм в София и за моя радост бях в обкръжение на кореняци софиянци,които са страхотни хора.Никога не са ме карали да се чувствам,като момиче от провинцията.Да,живея в провинцията,но това бе ми пречи да отида в чужбина,ресторант и къде ли още не.Незнам,защо оставате с убеждение,че само софиянци могат да си позволят удоволствия.С уважение към всички ,никой не искам да обидя,но някои сте с доста предразсъдъци и е много лошо да поставяте под общ знаменател!

# 170
Не знам в днешно време с какъв акъл ще си помислиш, че да заведеш някой на ресторант в София, е върха на лукса Joy Че и очевидно хиляди жени се опитват да се домогнат до това хахах

# 171
  • Out of the Mix
Общо взето след излизане се ходи "дома", къде иначе?
Манди, на теб не ти ли е комфортно дома? Wink

Коментарът на Сорша за самоподценяването и засуканата мадама е много точно.
Не, че извън София няма засукани, тя или е, или не е, но горното е част от манталитета.

# 172
  • София
Много хора наистина нямат вътрешна тоалетна. България е бедна, по селата е тъжна картинка.
Само тук във форума се е събрал хайлайфът.

Много сте тънкообидни, нищо че на ирония го раздавате. И на Запад в зората на демокрацията питаха българите дали имат отопление.

# 173
  • Terra incognita
В зората на демокрацията даже и ток нямаше, ама това е друга тема 😂

# 174
  • Out of the Mix
О, и аз си спомням режимите.
Пък "дако" съм от София, кореняк, голяма работа, иначе по едната линия баба и тя беше на село с външна тоалетна с триъгълник от 3 тухли преди 30 г. Имах прекрасно детство, игри на воля на двора и въздух.
Впоследствие повечето хора си направиха вътрешна.
Сега само в най-обезлюдените райони е зле, на повечето места хората са си пооправили домовете, може не луксозно, но стегнали и поне вътрешна тоалетна и баня имат, дограми.

# 175
Аз съм от хората, които по мое време имаше на повечето места вътрешна тоалетна и баня (да не говоря, че по селата, където бяха моите роднини имало и баня отдавна, вярно с черен варел на покрива, но с течаща топла вода поне през половината година, а са ми разказвали по-големи от мен за първите кооперации на Витошка, в които банята е била корито в хола). Не знам кой е тънкообиден, но един мъж, ако разчита, че аз съм живяла в мизерия, съдейки само по митове и легенди, и това е единственият му довод , за да се хване с мен, за да ми покаже своя кенеф и пейката в парка, ми бих се обидила.

# 176
  • Terra incognita
Никога не съм ползвала външна тоалетна, бабите ми бяха провинциалистки, ама гражданки и си имаха бани, че даже и с плочки и електрически бойлер😂
Към днешна дата не мисля, че все още някой ползва външни клозети, освен на някое забравено от бога място.

# 177
  • София
Не знам какво е имало, преди да се родя. Печки е имало със сигурност.

# 178
Имах прабаба в едно шуменско село, и съм ходила там, като дете. Имаше вътрешна баня с боя на стените и бойлер. Тоалетната беше на друго място, пристойка до лятната кухня.
Понеже двора им беше голям, над 2 дка, имаха и друга тоалтена на края на двора. Това за мен беше нещо много първобитно, но обожавах да ходя там. Храната, любовта...незаменими са. Дори и най модерната нова баня със тоалетна не биха заменили онези емоции и моменти...Софиянци нищо няма да разберат, по няколко поколения с една тоалетна в апартамент.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 03:40 от So Lucky*

# 179
Представи си, че някои софиянци нито искат да разберат за външната тоалетна (виждала съм и до преди 10 години си я ползваха), нито пък са живяли по няколко поколения в апартамент. Даже и не познават такива семейства.

Общи условия

Активация на акаунт