Дали има проблем

• 10 132
  • 216
  •   1
Отговори
# 150
Аз нямам ни една такава състудентка, която да е живяла у софиянец заради безплатното жилище. Всъщност повечето са млади, диви, избягали от родители и по-скоро биха спали под моста, отколкото да заживеят в детската стая на гаджето.
Живееха или на квартира, или на общежитие.
Лъвица, това ми беше и на мен мисълта, но естествено бекът няма да каже, че е твърде асоциален, безинтересен или беден за софиянката, а ще каже, че той е избрал селското момиче, защото прави по-хубави тромпети (в което дори чисто статистически се съмнявам).

# 151
Ами че за него може да са най-хубавите, той момъкът дето тъй поетично го дефинира като "бек" дали пък има огромна база за сравнение Grinning

# 152
  • София
Т.е. софиянката е по- луксозната версия ли
И ако не можеш да си я позволиш, взимаш младо диво от провинцията? Astonished

# 153
Не, на софиянката е по-трудно да й обясниш, че Орландовци е Ориндж Каунти. После и провинциалистката се усеща, ама трябва време.

# 154
  • София
Хм, споменала си асоциален, безинтересен. Това няма общо с жилището. Излиза, че трябва да си социален и интересен, забавен за софиянка, а за друго момиче - не. Така разбрах поста предвид тези епитети

# 155
При толкова квартири и общежития надали някоя от провинцията ще търпи да я мачкат заради една стая в София ……

Поне на днешно време, преди може и друго да е било

# 156
  • София
Т.е. софиянката е по- луксозната версия ли
И ако не можеш да си я позволиш, взимаш младо диво от провинцията? Astonished

Това беше в рамките на шегата (иронизирам тези, които делят хората по градове, вместо по личности) Laughing За тях видно софиянката е луксозната версия, а тази от провинцията дивата селянка, която ги лови като дивеч за имотите им Joy Обаче в такава схема в действително съм виждала само смотанки, които с друго, освен с покрив, не могат да впечатлят никоя (от никой град или село), та и затова им се лепи тази (ограничена) извадка "опортюнистки".

# 157
  • Out of the Mix
Тук говорим за изцяло интересчийки подбуди да си с някой.
Има от всички, и такива, и онакива, и от София, и от провинцията.
Запознавал съм се през годините с идиотки от София и нормални момичета от провинцията.
Да, усещал съм понякога това, че съм от София (и поради други обстоятелства около мен, който е бил информиран) по-"така" гледане, отношение, но съм странял, не съм обръщал внимание, и съм гледал човека отсреща винаги. Харесва ли ми, приятно ли ни е, друго няма значение.
Има го момента с ценностната система и манталитета в зависимост къде и как си отраснал.
Парадоксално 4-5 човека около мен не са със софиянки, а кой с варненка, кой с някоя от Северозапада, момичета, жени вече, дошли в София да учат, работят и се запознават в общи компании и т.н., съвсем нормални.
Собственото жилище дава едно спокойствие, сигурност, което е незаменимо, чувството за уседналост, едно такова "закрепостяване", в България е така. Но крепостен селянин не е добре да ставаш, защото ставаш кон с капаци и не виждаш около теб какво се случва, а възможностите и животът си вървят и изтичат покрай теб.
В по-зряла възраст е друго - малко или много всеки вече се е уредил, и подбудите за отношения, връзка трябва да са съвсем различни.

# 158
Хм, споменала си асоциален, безинтересен. Това няма общо с жилището. Излиза, че трябва да си социален и интересен, забавен за софиянка, а за друго момиче - не. Така разбрах поста предвид тези епитети
Не, пак трябва, ама се усещат по-бавно, докато се впишат в града и се запознаят и с други хора. Тогава като го зарежат, той обяснява, че е ползван за трамплин. Примерно мой познат от Пловдив водеше момичетата от село на Гребната база или вкъщи. Трети вариант нямаше, защото що ще харчи пари. Естествено като разбираха, че има и друг живот, освен натискане на паркинга, го оставяха. И той се жалваше, че много бързо им пораснала работата и тръгвали с такива с пари. Съответно тези с парите аз ги познавам и са обикновени мъже, които просто ще я заведат и на бар, и на ресторант, и на спа , и на концерт, и на екскурзия, а не в кварталното капанче и дОма. Тя, ако искаше да виси по водоеми и капанчета, щеше да си стои на село.

# 159
В случая има много неизвестни. Може изобщо да не е това проблемът. Може родителите му да са харесвали повече бившата и да искат с нея да се съберат. При всички положения на никоя не и трябва такъв мъж.

# 160
  • Out of the Mix
Манди, във връзка с къде да прекарваме време - аз лично в квартални кръчми, до блока, отвъд, отсреща, отвъд булеварда, не ходя, а далеч, поради много причини. Като първи срещи най-добре в района на жената, или където пожелае и й е приятно, все едно. Общо взето Център, места бол, ако е в Младост, примерно, екстра, паля и за 15-20 мин. съм, където каже. Харесвам най-много за разходки около Бистрица-Панчарево-Железница-Банкя, гледам да излизам от града. Бистришката скара е много вкусна, някой ако не е ходил, препоръчвам да направи някое хапване там. Simple Smile
Иначе на всеки най-комфортно му е вкъщи, или поне би трябвало.
Парите са да се харчат по предназначение. Няма място за циции и стиснатост в този живот.
И аз не пилея и не пръскам за глупости, но това не може да е оправдание, за да не си прекарваш хубаво времето с човека си.

# 161
Манди има предвид, че се очаква от провинциалистките да се самоподценят. И ако иска нещо повече става: "Ей, тая от село дошла, какви претенции има". Столичанка с претенции е засукана мадама, пък провинциалистка е златотърсачка и неблагодарница, че си бил така добър да я заведеш на пейката У столицата и тя трябва да оценява и пръднята дето му души, само защото не е на " село".

# 162
Това с провинцията срещу столица, дето е много преди столицата всъщност (и кои са истинските столици) и исторически, и логистично, и културно, мислех, че го коментират само хора са ай кю под 60, но явно си има своята аудитория.

# 163
Както виждаш народа се страхува не от високата цена на тока и ширещата се престъпност, а от меркантилните провинциалистки... времена и нрави, какво да правиш..

# 164
Хора с ай кю под 60, не знам точно какво биха могли да коментират с такова увреждане.

Общи условия

Активация на акаунт