Хасково - 22

• 10 292
  • 171
  •   1
Отговори
# 120
Тука в Милаб ги работят.

# 121
Здравейте! Някой да има актуален телефон за контакт с д-р Христов, който преглежда гърди в МЦ на Кърджалийска? И всъщност - дали работи още там?

# 122
# 123
Благодаря! И аз тези намерих, но на мобилния не отговарят, а стационарният е ненабираем - не е валиден. Затова си помислих, че не са актуални Rolling Eyes

# 124
Здравейте! Някой да има актуален телефон за контакт с д-р Христов, който преглежда гърди в МЦ на Кърджалийска? И всъщност - дали работи още там?
пишете му на вайбър, когато е свободен ще ви отговори🙃

# 125
Да споделя, защото съм впечатлена - докторът ми върна обаждането от сутринта. Работи, явно контактите са същите, имам записан час за утре.
Благодаря за отговорите!

# 126
Здравейте! Можете ли да споделите впечатления от лятна занималня в града- условия, големина на групи, цена?

Какво е заплащането на детегледачка за дете на 2, 5 години /ориентировъчно/? Интересувам се само за занимания и грижи за детето 🙂 Благодаря предварително!

# 127
Около 8лв на час за детегледачка, като основно наблюденията ми са, че се търси постоянна ангажираност. Някой предпочитат твърда заплата и осигуровки да им вървят.

# 128
Моля за препоръки за добър невролог!

# 129
Д-р Тумбалова от Димитровград

# 130
Д-р Тумбалова от Димитровград
Може ли телефон за връзка?

# 131
Здравейте! Моля да ми предложите детски /15г/зъболекар, освен д-р Тодоров, защото е много зает. От клиниката на Киряков доволни ли сте и какви са цените?

# 132
Здравейте някой правил ли е лазерно избелване на зъби в Хасково ? Може ли да препоръчате някой/клиника и как вървят цените Simple Smile

# 133
  • Димитровград
+359 88 957 6335 доктор Тумбалова.
От клиника Киряков сме доволни, но не знам актуални цени, иначе роднинско дете чисти във вторник зъбен камък. По принцип е малко по-скъпо, но си заслужава. Вниманието и отношението са безценни.

# 134
Частната Авицена зад Бизнес центъра работи ли още? За медицинско за смяна на шофьорска книжка ми трябва, или някъде другаде където не те мотаят по кабинети.

Общи условия

Активация на акаунт