Хасково - 22

• 12 979
  • 212
  •   2
Отговори
# 105
Здравейте!Моля да препоръчате добър ендокринолог-става въпрос за щитовидната жлеза
Благодаря

# 106
Здравейте,
интересуват ме мнения на хора, които са монтирали вкъщи пречиствателна система за водата от водопровода. Давали ли сте проба за лабораторен анализ?
Чудим се дали нашата "прекрасна"вода ще стане годна за консумация с такава система и каква точно е подходяща.
Меко казано ми е омръзнало да влачим туби, да не говорим за вредата от пластмасата.

# 107
Пак ще е неизползваема за пиене и готвене, за да не влачите всеки ден туби, поръчайте от някой склад за вода, носят на място и я качват, аз така правя, даже дават и автомат за топла и студена вода безплатно, аз така съм намерила решение. То 10 литра за един ден отиват, една супа, един таратор,  като сложиш и в кафе машината и едва остава за пиене, поръчвам 30 туби и не го мисля.

# 108
  • Mostly in my mind
Пластмасата е вредна, ако нещото в нея е топло или горещо. Wink

# 109
Пак ще е неизползваема за пиене и готвене, за да не влачите всеки ден туби, поръчайте от някой склад за вода, носят на място и я качват, аз така правя, даже дават и автомат за топла и студена вода безплатно, аз така съм намерила решение. То 10 литра за един ден отиват, една супа, един таратор,  като сложиш и в кафе машината и едва остава за пиене, поръчвам 30 туби и не го мисля.

Може ли контакти и местоположение на слада, откъдето поръчвате?

# 110
Аз поръчвам по телефона, не знам къде се намират. Фирма МИГ- 10 литрови туби и фирма Анди- те имат и 20 литрови и дават и машина за топла и студена вода безплатно. Вижте телефоните в интернет, ако не ги намерите, пишете, работят от 10 до 16 часа, по това време се обадете.
С тая вода просто стана ужас, то ако е само за пиене, ще вземаме от магазина, но като се ползва и за готвене много върви. Нашата вода никога няма да стане годна за консумация, но не се знае и колко години наред сме пили и готвили с нея.

# 111
  • Англия
Аз съм ходила в началото на Кърджелийска, в ляво, където има много лекари и рентгенов кабинет. На втория етаж мисля беше, в дясно от стълбището. Ако не се лъжа лекарката се казва Димитрова, много внимателна и компетентна, 50лв брше прегледът преди 2г.
Здравейте!Моля да препоръчате добър ендокринолог-става въпрос за щитовидната жлеза
Благодаря

# 112
  • Хасково
Благодаря
Препоръчвам д-р Марияна Георгиева в Димитровград. Работи с направления.

# 113
Здравейте,

Искам да питам има ли наскоро родили в град Хасково и мнения за д-р Добрев. Все още се чудя дали да родя тук или в Пловдив. Нямам никаква представа как е АГ отделението тук и отношението, дават ли ти бебето след раждането да е до теб в стаята, какви са акушерките и т н.
Благодаря на всички отзовали се Simple Smile
Преди 3 год родих второто си дете в Хасково, първото пак там беше.Иначе съм от друг град ,но там реших до родя.От др Добрев и от др Раим много съм доволна.И акушерките бяха с добро отношение.,с изключение на една много дебела жена(нея просто я намразих😁).
Условията не са кой знае какво,но се търпи няколко дена.Имаше баня и топла вода.
За ВИП стаята нямам информация. Иначе вътре не се допускат хора за свиждане.
Бебето с мене заедно докараха в стаята, беше си до мен(нормално родих).

# 114
Здравейте, има ли хематолози в града?

# 115
Има, в МЦ Хирон, между читалище Заря и магазин Чочко. Мисля, че се казваше Стоянова, но не съм сигурна, добра е, работи и в отделение.

# 116
И аз съм доволна от Стоянова.

# 117
Здравейте!
Кажете добър гинеколог в Хасково за преглед и изследвания.

# 118
Кабаков е добър, но гинеколозите освен една цитонамазка друго не правят по здравна каса,

# 119
Аз Кабаков не препоръчвам, ако е за преглед просто, напоследък хвалят този д-р Раим. И пак да си кажа, към Пловдив се ориентирайте. Така или иначе, цитонамазки те ги пращат за обработка в Пловдив или София.

Общи условия

Активация на акаунт