Хасково - 22

• 12 931
  • 212
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, дами! Зная, че въпросът ми не се отнася за тази грума, но все пак бих искала да разбера дали някой може да ми помогне с информация, тъй като сте от Хасково...Търся надежден автосервиз в Хасково за диагностика и проверка на автомобил, който искам да закупя. Може ли да ми препоръчате такъв, където работят хора с опит и си разбират от работата?
Мото стил.
Горантирам.

# 181
Здравейте, може ли да препоръчате добър салон за лазерна епилация!

Преди година две ми се наложи и аз да търся. Смених няколко салона за съжаление. Всички масово са с диодният лазер. Пари на вятъра и изкушаващи цени. В началото има някакъв ефект и след като се понатурпат след 5-6 процедура, има някакво намаление, но не и напълно. Започват с оправданията, ами малко са ти трябва да продължиш, нещо хормонално ти има, от теб е, някои пък казваха е какво очакваш то лазер няма как напълно трябва до живот да те цъкаме с лазера. Единственият салон е с александритен лазер, който наистина има ефект и с по-малко процедури, е Амаре, който е до Уно Пиу. По-скъп е, но си заслужава, даже първият път правите безплатна консултация. Много познати са адски доволни, даже една от тях за 3 процедури мишници и интим й се наложи след година да посети. Разбира се строго индивидуално е, но който е клиент не съм чула с повече от 8 процедури. Мисля, че има и още един салон с александрит (зад съда), нова бяла сграда със зъболекар на единия етаж, не му знам името, но за там не съм чула отзиви.

**Моето запитване е:
Преди доста години, в бившите общежития на Раковска, сега до колкото ми е известно, кадастъра е на един от етажите, имаше езикови курсове индивидуални и групови за деца и възрастни от начално или каквото ниво им трябва. Някой запознат ли е, дали към момента се провеждат езикови уроци, различни от английски език за възрастни от базисно ниво, и ако да някакъв контакт или инфо на какви езици и етажа на школата?

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 14:44 от GALVAL

# 182
  • ENGLAND

**Моето запитване е:
Преди доста години, в бившите общежития на Раковска, сега до колкото ми е известно, кадастъра е на един от етажите, имаше езикови курсове индивидуални и групови за деца и възрастни от начално или каквото ниво им трябва. Някой запознат ли е, дали към момента се провеждат езикови уроци, различни от английски език за възрастни от базисно ниво, и ако да някакъв контакт или инфо на какви езици и етажа на школата?
Ако говориш за около преди двадесетина години, това беше школата на Донка Георгиева, вече не съществува, а Донка се премести в друг град. Аз работех с нея, но обучавах деца на компютърна грамотност. По това време там беше само тази езикова школа, след това не знам имало ли е друга. Аз от 2003 година живея в Англия.

# 183
Препоръчвам мастър клас в Димитровград. Имат и фейсбук страница.

Имам въпрос за антицелулитни порцидури? Ходих извистно време на масаж всака седмшца, но сега съм с малко дете и намом възмоножст за регуланш посещения. Търся нещо , с цел да ходя 2 3 пъти в месеца в разрични часове. Може и дренаж.

# 184
Леле, аз ходех в школата на Донка Георгиева преди да кажем 25г, страшно полезни уроци бяха това. Дали знаете къде се е преместила?

# 185
  • ENGLAND
Леле, аз ходех в школата на Донка Георгиева преди да кажем 25г, страшно полезни уроци бяха това. Дали знаете къде се е преместила?
А, значи се познаваме.

Беше в София, след това се премести в едно село, мисля някъде около Пазарджик.

# 186
  • Mostly in my mind
Има английски със сигурност в момента. Понеже 2 школи. За други езици не съм чула аз.

# 187
Здравейте! Синът ми има много тежко акне .Бихте ли препоръчали кожен лекар? Водих го при ирида Василева един път, но кремовете които му изписа и хапчетата не подействаха. Чудя се дали пак да отида при нея или другаде.

# 188
Здравейте! Синът ми има много тежко акне .Бихте ли препоръчали кожен лекар? Водих го при ирида Василева един път, но кремовете които му изписа и хапчетата не подействаха. Чудя се дали пак да отида при нея или другаде.

При нея и Живко Филев в МЦ Хасково знам като малкото добри останали. Ако е тийнейджър ще го израсте, временно е, когато аз бях при всички дерматолози и кожни обиколих в града, само безсмислени лекарства и козметики. Хормонално е в тази възраст и поне на мен нищо не ми помогна, а се дадоха луди пари. Ако е в друга възрастова група, добре е да посетите пак.

# 189
  • Пловдив
Моят съвет е да идете и на ендокринолог за изследвания...може да е на хормонална основа и мазилата от аптеките не помагат.
В Пловдив в Пълмед кожната лекарка е хвалена...д-р Радица Соколова.

П.п...не е сигурно, че ще го израсте, а и така да е белезите са проблемът.

# 190
Да, белезите ме притесняват също. Синьо-лилави гнойни пъпки. Става въпрос за 16г. момче.

# 191
  • Пловдив
Може да се вземе посявка/секрет от пъпката също...
Идете пак при докторката и искайте напр.за ендо и друго предписание щом няма ефект.

Ние на времето пихме АБ дълго време в малки дози. Ходихме в клиника в Ст. Загора, но не препоръчвам.

# 192
Зад военния стол има възрастни козметични,  моето едното го бях водила там, не изчезват напълно пъпките, но значително се изчистват.

# 193
  • Пловдив
Ако ще стискат пъпките аз не препоръчвам!

# 194
Др. Радица Соколова е в майчинство, но наистина е добра. Не знам дали още идва доц. Янкова в даймъндклиник, тя също е много добър специалист, не работи никак евтино обаче. Мисля, че прегледите и бяха само платени.

Общи условия

Активация на акаунт