Термин Ноември 24 - тема 3

• 31 562
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
На мен също ми издадоха 45-дневния болничен без този картон. От болницата, в която ще раждам, също го искат, голяма простотия е това. Не знам защо все още ги търсят тези картони, аз сега за сефте си го купих и трябва да ходя до ЛЛ да го завери, никога не съм ползвала такъв картон.
От ЖК не са ми записвали болничния в картона, ще го отнеса само в болницата, надявам се да няма проблем. По закон е отпаднало въвеждането на болничните листове в тези картони, но неее...бумаги да има!

Иначе трябва да го отнесеш на личния лекар да му сложи номер и да го "завери". Това май трябва да се направи.

# 436
На мен също ми издадоха 45-дневния болничен без този картон. От болницата, в която ще раждам, също го искат, голяма простотия е това. Не знам защо все още ги търсят тези картони, аз сега за сефте си го купих и трябва да ходя до ЛЛ да го завери, никога не съм ползвала такъв картон.
От ЖК не са ми записвали болничния в картона, ще го отнеса само в болницата, надявам се да няма проблем. По закон е отпаднало въвеждането на болничните листове в тези картони, но неее...бумаги да има!

Иначе трябва да го отнесеш на личния лекар да му сложи номер и да го "завери". Това май трябва да се направи.

Много благодаря! Ще гледам да я свърша тази работа значи. Blush

# 437
  • София
Привет, аз да се включа, защото бях на 3-а фетална, в 30+2 гс. вече е 1.700 кг, и дългичък младеж. Пак се криеше, но го видяхме с палец в устата и се посмяхме. Засега и на двамата всичко ни е наред.

# 438
Моята е утре, най-накрая, вече съм 32гс, и нямам търпение. И евентуално ще ми бият и ваксината за - резус фактора, нямам антитела от последните изследвания, та не съм сигурна.

# 439
  • София
Ваксината не се ли бие след раждане? Аз имам 2 теста и след двата нямам антитела

Моята е утре, най-накрая, вече съм 32гс, и нямам търпение. И евентуално ще ми бият и ваксината за - резус фактора, нямам антитела от последните изследвания, та не съм сигурна.

# 440
Тази след раждане е задължителна, ако бебока е с различен резус фактор от този на майката. А вече тази в третия триместър е май по преценка на доктора. Утре като мине прегледа ще кажа дали са ми я били в крайна сметка.

# 441
Ние също се спряхме на тази. Казаха ни, че е много добра и лека. Става за офроуд 🤣 Нали са ни такива пътищата, та за това 😄
Ние се спряхме на Tutis uno 5+ ,след като видяхме предишният модел при познати и ни го препоръчаха. Харесва ни, защото двата коша са много широки, лесно се сгъва, ще видим за тежината как ще е.

# 442
Привет момичета 🥰 Добре съм и още държа фронта. Утре ме приемат в Майчин дом за да съм под наблюдение 🫶🏼 Другата седмица живот и здраве очаквам доктора да извади бебоците в 34гс +… Стискайте палци ☘ Вече нямам търпение и също малко ме е страх, но вярвам че всичко ще е наред! 

Днес ми дойде стерилизатора на Лорели и сега ще го тествам. Иначе цял ден оправям багажа за родилното. Не мога да се събера в един куфар … направо ужас хахах 😁

Хартиени са си…

Какво ли става и с нашата мама на трима? Диди, дай знак как сте 4-та ❤🍀

# 443
  • София
Супер, Дидиии, вие сте големи геройчета 🥰 Ще чакаме прекрасните новини другата седмица. ❤

# 444
Мами, вие почнахте ли да оправяте багажа за родилното? Аз мисля към 33-34 г.с. да се заема с това. Имате ли мнения за еднократното бельо за родилки, дали ще ми трябва?🤔

# 445
Диди, ще чакаме да ни информираш. Стискам палци 🥰
За багажа за родилното мисля да го събера към 36 г.с., сега съм в 34+4. ММ, слушайки ме какво ще взимам , ме иронизира, че съм тръгнала за Слънчев бряг. 😂 А пък аз съм оптимист, че ще се класирам в едно сакче и една раница.
Под ваш инфлуенс 😀 си записах час за очен лекар в понеделник. Нямам проблеми с виждането, но да съм наясно какво е положението с очите ми. Работя в сферата на очното здраве, а не съм ходила никога на очен лекар, направо е срамота...

# 446
  • София
Аз мисля да съм с малко куфарче да ви кажа 🫠 Ще го започна този уикенд, сто процента ще прекаля с излишни неща 😀 Взела съм и еднократно бельо, и от тези бикини на Canpol, в скрит текст. Ще взема и бабешки, памучни гащи 😀

Onirique, успех с очния, дано няма изненади! Къде ще ходиш ти? Аз отидох в Ресбиомед, нарочно, тъй като от Щерев там насочват за очните, а знам, че тази болница са много анти-секцио, та си мисля значи в тази очна не дават препоръки за секцио с лека ръка и мога да се доверя 🤔

Скрит текст:

# 447
ParaSiempre, в ДКЦ "Св. Врач и Св. Кузма и Дамян", заради препоръка за конкретен лекар. Всичките ми колеги се изредиха през нея, даже на мой колега откри дупка в макулата, та знам, че мога да разчитам, че ще види ако има проблем.
За Ресбиомед знам, че има много добри специалисти, много добре си постъпила.

# 448
Здравейте, утре съм на 3-та фетална, при предните всичко беше нормално. Сега не знам защо ми е така свито и притеснено. По същият начин ли протича като предните обстойно преглеждане на всички органи, кръвоток, шийка и т.н

# 449
Ramonka13, недей да се притесняваш, всичко ще бъде наред!
Да, пак се оглежда обстойно всичко, да се проследи дали всичко е наред. При мен най-много внимание обърнаха именно на кръвотока. Третата ФМ при мен мина по-бързо отколкото втората, тогава стоях почти час, но предполагам е нормално. Докторката помнеше какво сме си говорили предния път, само преди да започнем прегледа ме попита дали са се появили проблеми от рода на кръвно и ГД. При нормално протичаща бременност, за около половин час приключихме този път.
Успех 😍

Общи условия

Активация на акаунт