Термин Ноември 24 - тема 3

• 31 572
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
Момичета,какви колички купихте или към каква сте се насочили.Аз много харесах cybex ,но ми идва доста тежка .Друго което ми хвана окото е еcarello и vinicci,много са леки и лесно се сгъват

# 421
  • София
Easywalker Harvey 5 взехме ние, също лесно се сгъва, за тежка ще видим как е като реално почнем да бутаме наследника вътре, засега е окей 😀

# 422
Anex IQ - много лека, лесно се сгъва и наистина няма да има нужда от друга след време, тъй като е с 3 коша и 2 чифта гуми

# 423
Ние се спряхме на Tutis uno 5+ ,след като видяхме предишният модел при познати и ни го препоръчаха. Харесва ни, защото двата коша са много широки, лесно се сгъва, ще видим за тежината как ще е.

# 424
Здравейте, ние взехме на Kikka boo Madrid с три коша и е супер лека. Приятели имат Easy walker и вече на 2рата година не издържаха и смениха, защото са много тежки. Зависи какво търсите. За мен приоритет беше да е лека и нашата дори много я харесвам

# 425
Момичета,какви колички купихте или към каква сте се насочили.Аз много харесах cybex ,но ми идва доста тежка .Друго което ми хвана окото е еcarello и vinicci,много са леки и лесно се сгъват

Cybex Balios S lux взех аз, втора употреба по-стария модел, не новия от 2023-та.

Стори ми се много удобна, не е много лека, но не е и много тежка. Живеем на втория етаж без асансьор обаче та ще видим как ще се справям де. 😁

# 426
И ние взехме стария модел Cybex balisos S lux.

# 427
Ние взехме 2ра употреба Easywalker Harvey 3 Premium, сгъване и разгъване лично за мен е много лесно. На бутане изглежда адски лека, маневрена и лесна за ползване, но вече ще видим, когато има бебок вътре Grinning доста хора ни я хвалиха и има хубави отзиви, но честно казано не бих я взела чисто нова от магазина на цените, които вървят там. С двата коша и всякакви аксесоари, които взехме от хората ни излезна 900лв (изключително запазена), а в магазина нова с всички тези неща и двата коша щеше да стигне 3к, което за мен е малко прекалено.

# 428
  • Sofia
Момичета болничните вече електронни ли са или на хартия? Трябва ли да ходя до офиса да нося хартиен болничен?

# 429
  • София
Хартиени са си…

Какво ли става и с нашата мама на трима? Диди, дай знак как сте 4-та ❤🍀

# 430
Момичета болничните вече електронни ли са или на хартия? Трябва ли да ходя до офиса да нося хартиен болничен?

Самия болничен си се издава на хартия винаги. Зависи от работодателя ти предполагам дали ще трябва да го занесеш лично  - провери с тях.  В моята фирма всичко минава електронно - сканирам документа / снимам го и го пускам в HR-ската система. Никога не са ми искали да го нося лично на хартия и винаги си ги входират към НОИ без проблем. Hands Plus1

# 431
Здравейте момичета, понеже наскоро се преместих в друг град и смених и личния лекар, нямам от този картон за болнични, които ще ми трябва сега за 45 дневния. Имам въпрос трябва ли да го нося на личната да попълва нещо или просто си го купувам и го нося в болницата, където ще ми вадят самия болничен?

# 432
  • София
На мен ми издадоха 45-дневния без този картон.

# 433
На мен ми издадоха 45-дневния без този картон.

Ами на мен от болницата, в която се следя ми го искат, та се чудя дали трябва да ходя и до личната.

# 434
  • София
Хмм ами най-добре може би питайте ЛЛ или болницата дали трябва нещо да се валидира преди това, явно всяка болница си прави, каквото реши. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт