Термин Ноември 24 - тема 3

• 31 559
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Току-що мина и моята трета фм. Наистина по-бързо сякаш се изниза този преглед, провериха му сърчицето, обиколката на главата, кръвотоците,  гръбнака. Всичко е наред, беше така хубаво застанал, имаме страхотни снимки. 2кг бузанче Blue Heart Не мога да повярвам колко е пораснал! Къде съм го побрала това човече ... и бая големичък ми се струва, 44см го измериха, плюс минус някаква грешка.
Диди, стискам палци всичко да е наред с теб и малчоците, браво на вас и най-вече на теб,че устиска и се грижеше така добре за себе си, за да се задържат повечко при мама! Страхотна си!

ПП: Поръчах си ваксината за резус фактора (в болницата я пазели само за родилки...), и утре ще ходя да ми я бият.

# 451
Току-що мина и моята трета фм. Наистина по-бързо сякаш се изниза този преглед, провериха му сърчицето, обиколката на главата, кръвотоците,  гръбнака. Всичко е наред, беше така хубаво застанал, имаме страхотни снимки. 2кг бузанче Blue Heart Не мога да повярвам колко е пораснал! Къде съм го побрала това човече ... и бая големичък ми се струва, 44см го измериха, плюс минус някаква грешка.
Диди, стискам палци всичко да е наред с теб и малчоците, браво на вас и най-вече на теб,че устиска и се грижеше така добре за себе си, за да се задържат повечко при мама! Страхотна си!

ПП: Поръчах си ваксината за резус фактора (в болницата я пазели само за родилки...), и утре ще ходя да ми я бият.
Страхотно, в коя седмица сте, аз ще съм в 30+ 4, нз защо ми се струва и рано

# 452
  • София
Ramonka13, аз бях вчера в 30+2 и при мен като при Onirique мина по-бързо от втората, точно кръвоток гледа от двете страни. Много искаше лекарката са ни го покаже, той се криеше.
И да ви кажа цитат на който много се смяхме "още малко да втаса и сте готови за раждането"

slanchogledka^, браво за порасналото вече бебче

# 453
Ramonka13, аз бях вчера в 30+2 и при мен като при Onirique мина по-бързо от втората, точно кръвоток гледа от двете страни. Много искаше лекарката са ни го покаже, той се криеше.
И да ви кажа цитат на който много се смяхме "още малко да втаса и сте готови за раждането"

Супер, много смешно още малко ни остава да втасаме всички, колко тежеше вашето бебче?

# 454
32 гс съм 😃

# 455
  • София

Супер, много смешно още малко ни остава да втасаме всички, колко тежеше вашето бебче?

1.700 кг, според лекарката е голямо (преди почти месец беше 1040 кг, значи мисля, че расте ОК), с дълги бедра, не измери цялостна дължина, което на мен ми е супер любопитно, защото знам че са около 40 см вече и не мога да си представя къде се събира в корема ми.
Но пък за 1 месец съм само +2 кг., от които 700 грама при бебето, това ме успокоява.

# 456
При мен на женската миналата седмица 29+5 беше 1364 доктора каза, че върви дребничка. Мисля, че по нагоре бях споменала. Дано утре да е пораснала бебка и всички е наред, някък ми се иска да върви по големичка от колкото по дребничка

# 457
  • София
ramonka13, сега вече трябва да е над 1.5, не е чак малко.
А и тепърва почва "втасването", големият растеж.
Доколкото виждам, момчетата вървят по-големи. Все пак и генът има значение, ние сме високи, двамата сме родени големи 3.800 и 4.100.

# 458
Много рязко започват да растат малчовците - преди две седмици  беше 1.5, а сега вече е 2 кг. Иначе генът определено има значение, аз съм дребна 160 и 48кг (преди да забременея 😁), но таткото е висок 185 и е 90+ кг. Така че не го мислете, освен това апаратите дават грешка +/-300 гр (което си е значителна разлика,ако се замислите).

# 459
Много Ви, Благодаря момичета! Успех до финал на всички 🙏🍀❤

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 16:53 от ramonka13

# 460
Ще чакаме да се отчетеш колко е пораснала.😊

# 461
Нас ни измериха 2.700 кг, в 34+2 съм.
Взех и плик за дрешките за изписването, и май всичко за болницата е готово . Точно след месец ще се вадим Hug

# 462
Момичета вие как сте с хапването тези месеци, на мен ми става тежко и се наяждам доста бързо с около половин порция, определено хапвам по-малко, предполагам няма да се отрази на бебето, то си върви нормално последния път 2кг го измериха Simple Smile

# 463
И аз съм така, ако хапна повече или после ми става зле или ми излизат киселини... Иначе и един стомашен вирус изкарах и вече имам чувстото, че стомаха ми не прилича на нищо, хаха.

# 464
И аз хапвам по-малко като количество, и по-често... Но и някак си усещам яденето "в гърлото" качено, става ми тежко и дискомфортно и след като ям искам да се раздвижа,да се разходя. За сметка на това съм непрекъснато жадна, и само студена вода ми се пие, само при мен ли е така?

Общи условия

Активация на акаунт