Отговори
# 45
Благодаря за новата тема

# 46
Имам чувството , че няма да ми хареса този сезон.
Какво е сега това отцепление на главните .. няма да има логика според мен.
Какво Ферит е зарязал болната си жена и се задява с нови (Актриста Мелиса например) , ако е това -пълна тъпня!
Ще си гледам първи сезон on repeat и тук таме някоя сцена от втори и това е!
А ако наистина са си позволили да искат по-малко екранно време заедно , то жалко за тях.Много непрофесионално би било.

# 47
Момичета, без паника. Мерт е на почивка, още не снима. Много ясно, че ще имат сцени заедно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 48
Нямате настигане!
Прекраснапнова визия на Афра
Мистери,благодаря:hibiscus:

# 49
  • Яко в Матрицата...
Сладко Афи Heart EyesSunglasses

Да им върви по вода през новия сезон  🧿 🧿 🧿

# 50
Афра е много красива с тази прическа, наистина е много сладка. Чакаме Рамо скоро 🤍. Ще я потретя Афито 🍀. Гледайте положително над сериала ,поне да видим фрага какъв ще е

# 51
  • София
След това "партньорско селфи" тотално започнаха да ме губят към момента. Никой с никой не иска по-малко сцени. Поредната тъпня на Онур за да е виновна Афра.
Ако това е Сейран, няма пръстен, разведени, чудесно!

# 52
Имам чувството , че няма да ми хареса този сезон.
Какво е сега това отцепление на главните .. няма да има логика според мен.
Какво Ферит е зарязал болната си жена и се задява с нови (Актриста Мелиса например) , ако е това -пълна тъпня!
Ще си гледам първи сезон on repeat и тук таме някоя сцена от втори и това е!
А ако наистина са си позволили да искат по-малко екранно време заедно , то жалко за тях.Много непрофесионално би било.

Мерт е на почивка, заслужава я, работи цяло лято без почивка, едва ли щеше да е приятно да му я спрат при положение че снимаше такъв тежък филм. Не знаем може и Сейран да го е напуснала

# 53
Бях даже леко развълнувана днес за YÇ..до преди да видя снимките...🥶 Ще се въздържа от по-дълъг коментар за момента, да ми мине малко, но Сейран без пръстен? Суна с пръстен?? Абидин с тях... 🤨🫣
Не искам да си цитирам предположенията ми за сезон 3 от предните дни, че ми става лошо..😂

# 54
И аз ще репостна и ще кажа,че Афито изглежда супер готино и аз съм Ок🥰 И ще пожелая на сезона първите места по рейтинг…..Мен не ме засяга рейтинга особено,но нали трябва да е висок😅
🧿🍀🧿🍀🧿🍀🧿🍀🧿🍀🧿🍀🧿🍀

# 55
  • Пловдив
Афито е страхотна на тази снимка- свежа, ведра, отпочинала и усмихната, а и изглежда като на 17 години.
Аз все още не съм изгубила надежда за "партньорското селфи" с "колегата", след като се прибере от Бали.
Желая им един силен, смислен и уникален сезон!:heart:Flowers Four Leaf Clover

# 56
От OGM за Афра

# 57
Афра много ми харесва с тази прическа. Радвам се, че започват.🌹

# 58
  • София
Братята на Мерт какво правят на същия плаж Stuck Out Tongue Winking Eye Сторито е от преди 20 минути

# 59
Какво значение кой с пръстен,кой без пръстен.Те даже може да са с техните си дрехи още на тези снимки.Туркините реват за косата на Афра,ние за пръстени.И да са разведени ще ги съберат,спокойно.Аз съм щастлива че сезона започва,напълно нормално е да има драма,така че всичко е ок за мен.Стискам палци за рейтинга да е добър Heart

Общи условия

Активация на акаунт