Отговори
# 30
Много ми липсваше това със сетовете,сега остана да се напишем "Фарга, момичета". Но нека първо излезе 😚 Пак ще ги повторя,да не им е уроки 🍀🧄 .Това наистина е в Шиле. Къмпинг зона е.

# 31
Почнаха със снимките. 😂✔️

Сейран и Суна в Шиле ли ги забутаха, или Шиле ще бъде представено като Франция 😭😂

# 32
bellie_ellie, със сигурност ще е Ривиерата ахахаха
Шнура е толкова отвратителен, така му се свиди да развърже джоба за Чапкъна, а толкова спечели от него. Срамота, бе!

# 33
Незнам до каква степен ще се задържи интереса на зрителите за 3 сезон щом няма да има общи сцени между Афра и Мерт и ако има евентуално какви ще са отношенията по между им. Ще си личи че има разрив в отношенията им което ще повлияе съответно и на играта им сериала. Надявам се да си оправят отношенията по между им и да видим отново онази искра в очите им които накара толкова много хора да ги заобичат като двойка.

# 34
Незнам до каква степен ще се задържи интереса на зрителите за 3 сезон щом няма да има общи сцени между Афра и Мерт и ако има евентуално какви ще са отношенията по между им. Ще си личи че има разрив в отношенията им което ще повлияе съответно и на играта им сериала. Надявам се да си оправят отношенията по между им и да видим отново онази искра в очите им които накара толкова много хора да ги заобичат като двойка.

Не мисля че ще им повлияе по някакъв начин, миналата година бяха пак така в не много добри отношения и играта им пак беше брутална, имаше отново страст в романтичните и емоционалните сцени

# 35
bellie_ellie, със сигурност ще е Ривиерата ахахаха
Шнура е толкова отвратителен, така му се свиди да развърже джоба за Чапкъна, а толкова спечели от него. Срамота, бе!
Аз атлантическото крайбрежие на Франция визирах (по безлюдно, дюни, скали 😛), ама ако той ще се опитва ривиерата да я представя такаa... късмет му. 😂

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 13:59 от bellie_ellie

# 36
Не знам колко време ще снимат в Шиле , но може и тантум за сезона да няма Направо за 1 серия фраг  Ми той Али Мертов скача по вълните още Joy То хубаво написа Бирсен , че Мерт ще започне снимките другата седмица , но може и в края на седмицата да е Grinning  

И после ще кажат : Мерт беше на почивка и няма много сцени Grinning

Може и английското крайбрежие да имитират Нали уж в Лондон щяха да ходят сестрите

# 37
  • София
Испанците са написали и статия за Афра

https://www.antena3.com/series/una-nueva-vida/todo-que-debes-sab … e100017891e4.html

# 38
# 39
  • София
Май трябваше да пусна анкета "Отбор делулу ли сте?" Joy

# 40
Отишло едно момиче на сета, не я пуснали да влезе. Дори изтрили записаното видео. Караваната на Афито е там. Това е инфото засега Stuck Out Tongue Winking Eye

# 41
# 42
Само Мерт липсва. 😃

# 43
Ах, тия рускини...Познаха за новата визия на Афра 😁😜😜
Повтарям  я❤️ Много е сладка, харесва ми 🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 44
Явно Аби е заминал с момичетата.
Афра е много сладка с тази прическа

Общи условия

Активация на акаунт