Отговори
# 90
  • София
След подигравките в Х минаха на реализъм и очакване на много ниски рейтинги от първа серия. Разбира се, че няма никаква логика да са разведени, то и да са разделени няма.
Появи се единият акаунт със спойлери. Пише нещо за снимане на опции и че хубави неща ще се случат, да се изчака. Пак ли до там се стигна. Шнура е много добър в това дизито му да е най-обсъжданото.
В Инстаграм писаха, че разводът е трябвало да стане още в средата на втори сезон. Нали тръгнаха в тази посока, но падна много рейтингът и се отказаха. Защо са решили, че сега някой ще го гледа това, нямам никаква идея. И защо нон стоп качват как изработват бижута на СейФер като няма да има СейФер. На мен ми се струва, че наистина ще заснемат една серия и половина и от там всяка събота ще пренаписва, както беше миналия сезон.

# 91
  • Яко в Матрицата...
Развод ми дай и повече не ме мъчи 🤣 Добре, че Афра не си е отрязала косата, не заслужава такава жертва това дизи.

Бирсен пише, какво й кажат и го прави за пари. Трябва да се яде все пак. Очаквам да получим информация колко и какво се яде на сета, същото и за Нагиш и кучето на Бурджу. Може и кога идват и си тръгват, къде са сетовете, да улесни тези, които искат да ги посетят 🤦

Интересно ще е на 14-ти в 10ч. Преди това каквото и да се каже, ще е безсмислено.

# 92
  • София

Ония девойки писали: последни вечери на Бали.

На тази парц......, дето е решила да става известна, й прегледах профила в Инстарам. Явно има богат спонсор, защото последната година живее ту в Дубай, ту в Бали.С нейните 100 хиляди последователи и това, че е фитнес инструктор със сигурност няма как да си плаща сама. Сега спонтанно решила да се прибира в Турция. Имам лошо предчувствие, дано не е вярно. О, и интересна подробност, следва я човек от ОГМ, операторът на филма на Мерт.

# 93

Ония девойки писали: последни вечери на Бали.

На тази парц......, дето е решила да става известна, й прегледах профила в Инстарам. Явно има богат спонсор, защото последната година живее ту в Дубай, ту в Бали.С нейните 100 хиляди последователи и това, че е фитнес инструктор със сигурност няма как да си плаща сама. Сега спонтанно решила да се прибира в Турция. Имам лошо предчувствие, дано не е вярно. О, и интересна подробност, следва я човек от ОГМ, операторът на филма на Мерт.

Мислиш, че тази и Мерт са заедно ли?

# 94
Добро утро, момичета Kissing Heart Прочетох ви Stuck Out Tongue Winking Eye
Доколкото я разбирам Бирсо, Сейран се е излекувала и тогава са се развели. Преживели всички трудности през тези две години и сега се развеждат заради една близалка сигурно. Ами малоумие пълно.
Понеже не я чета Бирсен, издава ли сценариите и на другите сериали?

Лилия, как ще е Мерт с тази измита чиния, бе? Обърнал й малко внимание в Бали и сега няма отърване от нея  Grinning Предполагам, че като се върне в Турция момичето, ще даде няколко интервюта, в които ще каже, че няма какво да каже по темата хахахах Еми какво да кажа и аз? Следващия път да внимава повече Мердо Sunglasses

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 07:36 от Еванджелин

# 95
Добро утро!🍀🥰. Скъса се тая Бирсена да пише...Съвсем ни ошашави с тоя развод. Аз обаче съм все още спокойна. Това ще продължи вероятно до 13 септември, или още до първия тийзър 🤣🤣. Ние се чудехме как така са разделени, те сега и разведени били 😝😝. Няма лошо. Миналата година като тръгнахме със сватба та стигнахме до под кривата круша 🤦‍♀️🤷‍♀️. Копахме дъно, мазе, укритие и т.н. Силно се надявам новата сценаристка да ни изненада...По възможност приятно 😁.
Еве и аз мисля, че може да даде момата от Бали няколко интервюта.🤬
Бирсена за другите пише, за нашите почти не. Това ми е интересно на мен. Скъса се да пише тия дни, включително и за Афра и Мерт 🤔. Явно с Шнура добре си общуват напоследък 🤦‍♀️.

# 96
Добро утро, момичета Kissing Heart Прочетох ви Stuck Out Tongue Winking Eye
Доколкото я разбирам Бирсо, Сейран се е излекувала и тогава са се развели. Преживели всички трудности през тези две години и сега се развеждат заради една близалка сигурно. Ами малоумие пълно.
Понеже не я чета Бирсен, издава ли сценариите и на другите сериали?

Лилия, как ще е Мерт с тази измита чиния, бе?Обърнал й малко внимание в Бали и сега няма отърване от нея  Grinning Предполагам, че като се върне в Турция момичето, ще даде няколко интервюта, в които ще каже, че няма какво да каже по темата хахахах Еми какво да кажа и аз? Следващия път да внимава повече Мердо Sunglasses

Ами не разбрах Мистери в какъв смисъл го беше написала. 😃 Разгледах й Инстаграма на въпросната, то джуки, то филъри в лицето.😄

# 97
Добро утро ! 🫶
Семейство Демир! 😁🤍🪬🧿❤

# 98
Добро утро, момичета. Един усмихнат уикенд ви пожелавам 🍀

# 99
Не знам , защо все Бирсен е на мушката . Тя няма хал хабер от сценарии и всичко по сериалите Работи с всички продукции и агенции на артистите  Те и плащат да споделя информацията Та тя прави това в момента , което ОГМ иска
Разочаровани са всички , защото са имали някакви очаквания Кога ОГМ за 2 год изпълни нещо от тези очаквания ? Защо сега да се чака в 3 сезон това да стане  Grinning
Очаквания нямам Достатъчно ми беше Пела в сезон 1 , РД на Афра , после бебе,  Нивея ,измислена болест  от последвания и т н То кой ще повярва вече на някаква любов като 2 пъти са разведени Деца нямат и във всеки един момент могат да се разведат отново  Grinning

Знаем как започна сезон 1 ОГМ ги обичат тези похвати  Да ще  се чудят феновете Ферит бил ли е , ще бъде ли интимен с новата Д .Joy

Скрит текст:
Възможната цел на втория развод, който беше спрян два пъти заради разкритата истина в 58 & 62 е, че докторът на Сейран й казва, че не може да зачене след лечението.Тя предпочита  да напусне Ферит, вместо да не може да сбъдне мечтата му да стане баща

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 09:25 от KrasiAnna

# 100
  • София
Как ще е бил Мерт с този парцал, изобщо нямах това предвид, извинявам се, че така е прозвучало. Просто й разгледах профила и си направих някакви изводи, не е задължително да са верни.
Лошото ми предчувствие се върти около това, дето Евето пише, ще дойде да даде няколко интервюта, че са й малко последователите. А и още преди седмица писах, че според мен драмите предстоят.
Четох снощи, че Ферит бил изневерил и затова се развеждат. Ама много удобно ще я докарат тази сега да се поразходи в Истанбул. Връзката й с ОГМ засилва конспиративните теории Joy

# 101
  • Яко в Матрицата...
Така е, КрасиАнна, Бирен пише, каквото ѝ кажат, и си взема парите. Феновете са тези, които си режат вените после.

Не знам вече каква им е стратегията и тактиката на ОГМ за този сезон, не искам да гадая и какъв ще е сценарият. Но за мен пресолиха манджата и по отношение на реала, и на сериала. Вече 100% се видя, че спойлерите се разпространяват от самата продукция или с нейната благословия. Това не го разбирам и няма и да го разбера. Ако се страхуваш от реакцията на публиката, защо вървиш срещу нея? Ако не се страхуваш, защо изобщо те вълнува какво мисли тя за сценария и искаш да знаеш предварително какви са нагласите ѝ? Снимай си каквото си намислил и си гледай кефа...

Божее - Феро изневерил JoyJoyJoy

# 102
Афра

https://x.com/meryemmdemirrrr/status/1829778161535455454

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 11:15 от dterziiska

# 103
Да дава интервюта тази, те феновете ще я наместят хубавичко. 🤣

# 104
Я кажете кое е това девойче и аз да го видя 😂😅

Общи условия

Активация на акаунт