Отговори
# 105
Мисля, че за тази става въпрос.

https://www.instagram.com/melekshain?igsh=MTVmcHRxM2RqZTZ4Mw==

# 106
Здравейте момичета!
Мистери, благодаря за новата тема Flowers HibiscusFlowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Нямам намерение да вярвам на новината за развода между СейФер. Още по- малко, че причината е изневяра на Ферит!
В миналия сезон сценария направи такива безумни и глупави пируети, за да не опетнят верността между двамата, че на моменти беше дразнещо, поне за мен.
Епизоди наред ни занимаваха с бебе, което почти ни убедиха, че е от Ферит. А, после замазаха положението с няколко глупави сцени и още по- глупави разговори за това кой, кого напил, кой, от кого се възползвал, за да не омърсят любовта му към Сейран Grinning
Единствената цел на това упражнение беше да разделят СейФер, за да поддържат драмата жива.
В моите очи истинската драма щеше да е бебето наистина да е от Ферит и заедно със Сейран да преодолеят този период. Няма нужда да идеализираме толкова. Не гледаме приказка от хиляда и една нощ.

Както и относно Сейран...
Напусна Ферит, намери си нови приятели, влезе в училище. Щеше ли да е толкова лошо, Акън да беше просто  колега от университета, който привлича вниманието й, като пълен антипод на Ферит- мил, разбиращ, внимателен, джентълмен, мъж, който поставя нейните желания на първо място.
Щеше ли да рухне образа й, ако беше опитала да отиде с него на вечеря или кино, защото се чувства добре и спокойно в компанията му? Вместо това трябваше да се омотаем в глупаво и пресилено изнудване на още по- глупав и пресилен персонаж (Йокеш и сестра му в последствие) в поредната пресилена и глупава история от миналото на Хаттуч и Халис...,която подобно на снежна топка прерасна в брутална за гледане  измишльотина.
Опростяване... Според мен е най- доброто, което трябва да се случи занапред в историята, която гледаме.
За някои неща е твърде късно. За "женкарят от имението" например. Освен, ако не искаме да се върнем в началото.

Истината е, че съм много щастлива, че започнахме. Това ми е достатъчно за сега. Нямам търпение за първи фраг! Имам необяснима увереност в трети сезон Sunglasses
Афра е голям сладур с новата прическа Heart Eyes

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 11:33 от Juliya*

# 107
# 108
Ето и малко клюки за подаръците от Бали. Значи имаме бижута и кафе. Grinning

https://mobil.onurakay.com.tr/yazarlar/onur-akay/iste-mert-ramaz … -hatiralari/1348/

# 109
  • София
Онур Акай се опитва да си изчисти имиджа след пиянските изпълнения Simple Smile

Между другото започнаха спойлерите

Скрит текст:
Снощи след статията на Бирсен отново се появи единият спойлерски акаунт в Х. Опитваше се да успокои ситуацията. Щяло да има СейФер, търпение. Снимали с опции.

# 110
Бирсена пак се е включила. Cem Sokut щял да е в ролята на Синан.

# 111
Еее, Cem Söküt (Синан) дясната ръка на Сейран ли ще играе? 🤣

# 112
Единият нахалитет, който ще се пречка между СейФерчетата е разкрит, хайде да видим и другия. Коя ли са подготвили за Феро?! Rolling Eyes

# 113

https://mobil.onurakay.com.tr/yazarlar/onur-akay/iste-mert-ramaz … -hatiralari/1348/

Кога ги донесе тези подаръци като не се е прибрал.Изтрещя народа здраво.Чудя се как се отразява на психиката и на двамата този истеричен и нездрав интерес към личният им живот.

# 114
MysteryG, благодаря за поредната нова тема!

Май, май ще има трета сватба...споменава се още във втори сезон.

# 115
  • София

Кога ги донесе тези подаръци като не се е прибрал.Изтрещя народа здраво.Чудя се как се отразява на психиката и на двамата този истеричен и нездрав интерес към личният им живот.

Всъщност никой не знае дали се е прибрал. Имаше слухове, както за сряда, така и за неделя. Аз лично не мога да си представя как ще се прибере в неделя и ще влезе в образ за един ден, но то не е и моя работа да ги разбирам тези неща.
Колежките не са ли писали, те черпят инфо от извора и знаят всичко за Мерт Joy

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 14:32 от MysteryG

# 116
Аз дори не мога да разбера защо трябва да има втори лица в живота на Сейран и Ферит,да ги дадат разделни и сами. Задължително трябва да се бутат някви до Сейран ще Ферит. Старта любов ръжда не хваща са казали хората 😂,това ще гледаме сега ,след две години как се гледат и хоп се сдобрили и събрали.

# 117
Да докарали и Дияр сега, викат в Х Grinning

Мистери, да получим малко инфо от извора, така ли 🤣🤣🤣

# 118
  • София

Мистери, да получим малко инфо от извора, така ли 🤣🤣🤣

Ами да, там всичко знаят. Чакат само Бирсен да го обяви JoyJoyJoy

🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

Каква Мелиса, този си взима нископлатени актьори, че да може да ги махне след 2 серии, ако се наложи. Ще видим де, за жената може да е отвързал кесията JoyJoyJoy

# 119
Мистери, обзалагам се, че ще хвърлят повече труд за Дияр.
Аз сега имам друг проблем, не мога да разбера жанра на новия ни сериал Trollface

Спомен от миналите славни дни Grinning

Общи условия

Активация на акаунт