Отговори
# 60
Мистери, отишли са да проверят дали Сейран е със Синан там Stuck Out Tongue Winking Eye

# 61
  • София
Мистери, отишли са да проверят дали Сейран е със Синан там Stuck Out Tongue Winking Eye

Остави ги двамата братя, кой е направил снимката е въпросът Joy

# 62
Братята на Мерт какво правят на същия плаж Stuck Out Tongue Winking Eye Сторито е от преди 20 минути

Карат офроуд Grinning какво
Снимката е стара , просто сега я споделят Grinning  
 Да оставят в беда ли най-малкия си брат Joy

Аби , абиджим Kissing Heart

# 63
Може и тате да е там, няма само от вкъщи да лайква "бившата" снаха. 😜

# 64
И Наги е на снимките май 🐶❤️

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 20:58 от Iv32

# 65
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Аз пък реших, че ще вземат Афра да я водят при амджата на вечеря 😂😂😂😂🧿❤️🧿🧿❤️

# 66
Какво съвпадение само. 😂

# 67
Пак се будалкат с феновете 😜 да не са тъпи, че да не се сетят, че веднага ще ги навържат нещата феновете.
Сейран да не живее при тях сега.. при Абдулджелил амжа 😜😆

# 68
Здравейте момичета, наистина сте светкавични в коментарите.
Благодаря за новата тема! 🍀
Дано тя бъде по- ведра и да е насочена повече към персонажите ни отколкото към личният живот на Афра и Мерт.

Сейроша не ми харесва така....забравя ли се такава любов Sad
Скок скок, ама тези наистина са безмизъчни. При положение, че сезон 2 започна без скок, а спокойно можеше, в сезон 3 да ми прескачат е тотална идиотщина.
Сейран стана приятелка с Пипи и заряза мъжът си...е! За какво беше всичко?!

# 69
Здравейте, момичета!
Дълго време не бях в темата, но вече съм на линия.
Мистери, благодаря за хубавата къщичката!
Благодаря  на всички за споделените коментари, снимки, новини.

Здравейте момичета, наистина сте светкавични в коментарите.
Благодаря за новата тема! 🍀
Дано тя бъде по- ведра и да е насочена повече към персонажите ни отколкото към личният живот на Афра и Мерт.

Сейроша не ми харесва така....забравя ли се такава любов Sad
Скок скок, ама тези наистина са безмизъчни. При положение, че сезон 2 започна без скок, а спокойно можеше, в сезон 3 да ми прескачат е тотална идиотщина.
Сейран стана приятелка с Пипи и заряза мъжът си...е! За какво беше всичко?!

Ела1, присъединявам се към споделеното от теб. Скока не беше нужен, след като останаха неизяснени неща от втори сезон.
От къде Пело  знае за болестта на Сейран.
Защо на изследванията фигурираше името на Пелин.
Защо Ферит отново прости на тази, от която  получиха най големите неприятности .....и още и още.

Искам в трети сезон да се наслаждавам на едно успяло семейство, което да развие бизнеса си със своя марка и да бъде независимо от влиянието на властното семейство на Халис Корхан.

# 70
От едната етърва на Афито! 🤘

От Х! ✌🏻

# 71
Погледнах лайковете под публикациите на Бирсен. 😁 За нейн ужас под новините за Афра, Мерт и Рибарчето лайковете са с хиляди повече, отколкото под другите й новини. Днес последната снимка на Афра е с близо 13 000 лайка, докато другите се въртят с около 3-4000. Дразни я този интерес и затова толкова злъчно коментира.

# 72
  • София
Бирсен досега за АфРам специално не се сещам да има вярна новина. Откакто тръгна с онова миналата година, дето са близки приятели с компания на Урла съм с ужасно лоши впечатления от тази жена, колкото й да я хвалят по другите теми и да я смятат за някакъв източник на информация.
Семейство Демир са във вихъра си тази вечер. Харесване от преди 30 минути някъде

https://www.instagram.com/reel/C-04RIFoQ-r/?igsh=N244eTNtenNzamF1

🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄

Ох и на чесъна не вярвам вече, ама не знам какво по-силно да сложа.

# 73
Как да не го хареса, клипчето е суууупер! ✌🏻
🤍🧿🪬

# 74
Лайкове от тате, стори на другата снаха с кадър на Афра и подозрително присъствие на братята наблизо си е сериозно отношение от семейство Демир.😄

Общи условия

Активация на акаунт