Нашите кухни - тема 98

• 40 392
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря много Simple Smile допълних, че има още шкафове в помещението. В момента ме притеснява, че всичко ми изглежда грозно с горни шкафове, особено като не са стена до стена.

# 706
Аз ти подхвърлям идеята да махнеш от сегашното му място хладилника. За мен той разваля цялата визия.

# 707
Здравейте,
Моля за предложения за фирма за изработка на кухня по поръчка в София. Като цяло, знам разположението и формите, които искам, просто събирам информация за фирми, от които сте доволни.

# 708
Аз ти подхвърлям идеята да махнеш от сегашното му място хладилника. За мен той разваля цялата визия.
Подкрепям това мнение. Така разположена кухнята ми е твърде … класическа. Ако има възможност бих направила висока стена с фурна и вграден хладилник на мястото на мивката или на стената с фурната.

# 709
Благодаря ви Simple Smile
Няма къде другаде да отиде хладилника за съжаление Sad, бях си планирала два вградени под плот, но не се одобри идеята от двуметровите членове на семейството Sweat Smile
На дългата страна не мога да направя колона вляво, защото ще пречи на светлината. Другаде не виждам къде може да е с този ъгъл. Колона до мивката не ми се иска, защото обичам да ми е свободно отвсякъде като мия. Единствено не съм направила комина на тази програма който е зад хладилника, т.е като погледнеш фронтално няма да се вижда.

# 710
  • София
Благодаря ви Simple Smile
Няма къде другаде да отиде хладилника за съжаление Sad, ...

.... и една снимка от Aйко с подобен шкаф отляво.

Иначе много ми се иска на дългата страна да няма горни шкафове изобщо, но засега любимия не е съгласен
...
Бих ползвала тази подредба.
Ако няма място само хладилника до вратата и след това шкафовете.
Хладилникът до вратата.

# 711
Ей вярно мивката може да се премести Blush Благодаря, концентрирах се върху печката, защото ме тормози и другото не го мислих много. Само остава да може, защото водата беше задължително да е там по някаква причина - не съм наясно колко може да се отдалечава мивката.

... просто събирам информация за фирми, от които сте доволни.

a_angelov, от темите назад съм запазила тези фирми - Ronax и Качо. Във темата пише чудесен майстор - в мненията му може да се види как работи (нямам личен опит, но на него бих се доверила на 100% че няма да спести информация или да каже - не може, защото не му се прави по определен начин) Профила е този shadowman
 Успех Simple Smile Дано се включи някой с личен опит, а можеш да видиш и темите назад. Има и тема - БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 21:50 от Alcarin

# 712
Здравейте,
Моля за предложения за фирма за изработка на кухня по поръчка в София. Като цяло, знам разположението и формите, които искам, просто събирам информация за фирми, от които сте доволни.

Бих търсила в стари мения докато някой отговори. Ако не сте през телефон прегледайте темите, които ви казаха с няколко ключови думи и подходящи филтри. Темите се избират като започнете да пишете името (понякога не става от първият път или при малка разлика (например това тире при втората снимка))
Ето примери за разширено търсене, което би било ограничено до темите, които добавите:

# 713
  • София
Ей вярно мивката може да се премести Blush Благодаря, концентрирах се върху печката, защото ме тормози и другото не го мислих много. Само остава да може, защото водата беше задължително да е там по някаква причина - не съм наясно колко може да се отдалечава мивката.
....

Аз даже бих я напъхала в ъгъла (квадратна или любимите ми кръгли, върху ъглов  Г- образен шкаф), но това от презумпцията, че не държа неща върху плота, ползвам много котлона, но е 2ката е абсолютно достатъчна и че СМ (е 45 см) се състезава с пералнята по брой цикли.

# 714
Благодаря за идеите Simple Smile За съжаление не мога да възприема мивка в ъгъл, търсих изображения, но нещо не намирам много, хем сменях и езиците с френски, немски, датски.

Скрит текст:

Ей това щеше да е супер, но за кухня без горни шкафове

Просто не ми иглежда удобно със стандартен ъглов  г-образен шкаф (без скосяване). Не се сещам и в изложбена зала да съм го виждала, но не съм била скоро (трябва да отида пак). Та по този повод освен Икеа, Айко, Eником-М дали някой се сеща за други мострени зали за кухни. За София.
Благодаря Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 10:47 от Alcarin

# 715
  • София
За да е удобна трябва да е подобно на последната снимка.
Скрит текст:

Или нещо такова

Иначе при мен е като на първият  ти проект , но само с 60-тки шкафове и са наобратно мивката и печката, като цяло ъгъла между тях ми е най-удобното място за работа от плота.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 13:09 от Angel_Dust

# 716
Alcarin,каква е дължината на стената където ще е мивката? И каква ширина ви е хладилника?

# 717
hblagoeva, Ширината на късата стена е 180см.
Хладилник за този апартамент не е купен, предполагам обаче, че мъжът ми ще е против взимането вграден, още не сме го обсъждали в детайли, защото има други неща, за които мисли по ремонта.
Ще се опитам да направя читави проекти (с икейската програма не ми харесва как се работи, а и не мога да редактирам шкафовете) и ще му покажа нагледно за да видим кой с чии желания ще се съобрази. Ако все пак решим да е вграден предполагам ще държи на 70 см ширина.

Имаше някъде в темата снимка от фб профил на фирма, със свободностоящ хладилник, който беше боядисан - изглеждаше много добре, ще търся и нея  да видя - тогава пък ще трябва да се съобразя с инструкциите на различните хладилници за отстояния.

Angel_Dust, благодаря Simple Smile Да, първите две снимки, които си дала са много готини и си изглеждат и доста удобни, ама пустите горни шкафове. Вариант ми е последната единствено, ако ще се мести мивката и до вратата ще има една или две колони.

# 718
  • София
Какво за шкафовете, може шкафове

# 719
Не изглежда зле наистина, ама вече и цялата стена има скосяване.
Хващам някоя сериозна програма - не мога да си представям добре явно - на снимки супер, ама кухнята като е миниатюрна и става друго.

Общи условия

Активация на акаунт