Баба Марта е дошла да зарадва ЮЛСКИТЕ деца!

• 8 854
  • 280
  •   1
Отговори
# 60
Арлина, извинявам се зав въпроса, но мъжа ти да не участва в Шоуто на Слави?

# 61
  • somewhere over the rainbow
По моята комп. гениалност има още много да се желае Mr. Green, но искам да ви кажа, че в тези албумчета със снимките мога да вляза без парола по всяко време! И всеки друг може.
Tук ме хвърли в размисъл. Я ми разясни номера, щот' аз не мога newsm78
Ооо, Слънчо, близнаци Peace Аз съм на 11.06.

# 62
  • София
prascho, всеки може да разглежда албумчетата, защото са публични, но не може да добавя снимки.

Значи отпада идеята с линка към представянето, щом има против.

foquita, вие къде ходите на разходки?

# 63
  • София
Дидка, още е малка за тази проходилка, защото няма седалка или опора. Аз затова и сложих възглавници като я снимах, че тя изобщо не е стабилна изправена. А иначе музикалния панел се сваля. Утре ще и купя обувки и ще и помагам по-малко, пък когато успее. Няма да я насилвам изобщо.
Mim_pl- от тук я купихме (сестра ми) и я изпрати с куриер
http://www.mothercare.com/gp/search/ref=sr/202-5016357-6119828?f … amp;x=20&y=13

# 64
Момичета, да не го бъркате с Венко барабаниста. newsm78 Не е той Simple Smile иначе на никой друг не ми прилича. Арлина бързо пиши да разнищиш мистерията Joy

# 65
  • София
Betta, разхождаме се в квартала по градинките, а вие? (тази част между Сливница и Мария Луиза)

# 66
Я ми пуснете линк към бременните ви теми,да ви видя какви шматки сте били!Още не ми е дошло,а днес цял ден чета мартенките и ми се прииска за кратко да си припомня емоцията.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105377.0

# 67
Честит рожден ден на Крис  bouquet  bouquet  bouquet Бъди щастлива и обиичана. Честита месечинка и на Зоя! Благодаря за пожеланията, черпя кой каквото иска(и аз не зная как се качват снимки затова). Нямам време да изчета всичко, остава за утре сутринта. Точно и аз си мисбех къде изчезна НАН, а тя била тук. Идеята за представянето с линкове ми хареса и на мен. НАН, честито ви зъбче! Ние още си нямаме, Ева днес ме побърка, непрекъснато мрънка и реве. Айде до утре, много ми се спи.

# 68
Ей Арлина, нали нещо щеше да разказваш? Или пиатше дали искаме? Или така като жевеем близо да вземем да се видим някой път-да сравняваме децата ...или да ги оставим да пръцкат на спокойствие? Ти разхождаш ли се в морската?
Отговори поне на един от въпросите ми  Grinning!
Ох. Аз п(р)остя.

# 69
Я ми пуснете линк към бременните ви теми,да ви видя какви шматки сте били!Още не ми е дошло,а днес цял ден чета мартенките и ми се прииска за кратко да си припомня емоцията.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105377.0

Малее, момичета, аз чак сега прочетох пожеланията ви към нас с Нора, за което ви благодаря сърдечно! То нали оттогава все не ми достига времето... Направо не е за вярване как бързо се случва всичко и заминава!

DEW, страхотна новина! Оттук нататък само радостни моменти ви желая!

Кой пита за дрешките, че не ми се връща назад? Аз сменям всичко, всяка вечер-през деня може и няколко пъти.

Понеже не помня дали съм се представяла: Казвам се Светла, на31г.; от Пловдив съм, но от 7г. живея във Видин; икономист. С таткото на Нора сме заедно от близо 8 години, живеем на семейни начала /затова не се включвам по темата със свекитата/...това е...друго не се сещам.

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 23:17 от pastel

# 70
И аз да се разпиша в новата тема  smile3523
Крис  bdbaloni
Ветта   bouquet
mim pl - всеки ден преобличам Калоян и спи с нова пижамка. Даже сменям по няколко ката дрехи - ако се нацапа от ядене или много се изпоти и т.н.
MARIAELI - прави ли си втори тест  smile3521
dew - радвам се, че всичко е ок  newsm44
Кредор - дадох го и на мъжо да го прочете.  Peace
st.g - за говоренето - днес Калоян каза "тата" и аз какво каза, я пак и той го повтори. Иначе ме мамосва от време на време.  Heart Eyes Но предимно е на гласни и пеене, преминаващо в крещене.  Laughing
За сега съм дала само две готови пюрета на Калоян и той не беше особено очарован - хапна две, тре лъжички. Иначе приготвеното от мама го папка. chef 
Лека нощ! sleepuu

# 71
  • ES
А рибата кога се въвежда по принцип при късното захранване някой знае ли? Тук мисля, че в пюрета за след 4ти и 6ти месец не съм виждала? Аз все още давам само тези след 4ти де..
Готовите пюрета тук ги гледам, че има риба след 8-12 месец. И в предаването на Иван Звездев готеха риба за бебета след 9тия месец.
Аз пюретата си ги готвя сама. Купих едно плодово, заради прасковата вътре, ами то ми блъскаше направо на нишесте. Вчера дадох за първи път месо, пуешки гърди. И в съчитанието на зеленчуците стана мммм като фрикaсенце. Варих месото с малко зехтин, лук, нарязан на едро и моркови, които после хвърлих. Омете го Миташки. Между другото вече всичко омита, нямам проблеми с лъжицата. Само пиенето ни остава проблем - с биберон не иска да пие, опитвам с чаша, и той се опитва, но повечето отива във врата. Ако знам, че ще пие от авент-ската чаша бих купила, ама ако не пие ще стои в къщи като експонат.

Много се радвам за вас Дю, бързо махнахте каишките.

Честити месечинки днес!!! И честит рожден ден на Криси!

# 72
Синеоче:
Цитат
...малко ми е потиснато вместо да се радвам че скоро ще си имам детенце
Как лети времето, нали?
Попова:
Цитат
подредихме всичко за бебка,остава ми само да изпера и изгладя дрешките
Ех, трепети, трепети...
Ели83:
Цитат
И вече ще взема да пусна една тема във форума с заглавие: Свекърва краде внучета,само и родете!!!!!
Joy Joy Joy
jorjito:
Цитат
помагайте Зомбясах не мога да спяяяяяяяя
Ох, ще ме спукате!
Жоржи, май сега не ни се полага да спим... Shocked
prascho:
Цитат
Спокойна вечер и пробуждане само за по едно бързо нощно пишкане!
hahaha
Цитат
ПЪРВОТО НИ БЕБЕ Е ВЕЧЕ ТУК!
ПАСТЕЛ Е РОДИЛА ДНЕС МОМИЧЕНЦЕ - НОРА, 2,750кг. , 50см. /НАПРАВО МЕНЕКЕНКА/
Ох, какви емоции, върнах се 7месеца назад, а колко бързо отлетяха...
Като си помисля колко празна е била стаята ни, как съм живяла без бебчо преди...?
Сякаш цял живот е бил до мен!
Утре ще дочета темичката от бременлийския ви период.
 Лека нощ, пиш и по креватите!  bouquet

# 73
Арлина, извинявам се зав въпроса, но мъжа ти да не участва в Шоуто на Слави?
Нееееее! smile3521 smile3521 smile3521Ама пък как ви хрумна това? newsm78То вярно,разхвърлях днес малко сники из албумите,да не сте го мярнали там? Thinking
Ей Арлина, нали нещо щеше да разказваш? Или пиатше дали искаме? Или така като жевеем близо да вземем да се видим някой път-да сравняваме децата ...или да ги оставим да пръцкат на спокойствие? Ти разхождаш ли се в морската?
Отговори поне на един от въпросите ми  Grinning!
Ох. Аз п(р)остя.
Може,може,като се постопли да побръмчим заедно из морската.Там си се разхождам и аз,абе въобще много ми идва отръки,дет се вика да меря улиците! newsm62
Днес Зоя беше нетърпима! smile3514Голям рев се дра!От какво,така и не стана ясно.Направо ме побърка това детенце.И на всичко отгоре я оставих баща и да я погледа малко,а тои я оставил на дивана и се изтърси,диването.За втори път.Поне по-малко рева от предния.

# 74
Нашата леко романтична историйка:
Ровя се аз из нет-а,а ICQ-то и Odigo-то включени.В Odigo се включва някакъв пич и ме заговаря направо. ThinkingИ аз нали съм възпитана-отговарям му. LaughingИ така се заприказвахме двамцата,ама се прецака тва гадно Odigo,че се намерихме веднага на ICQ-то.А разговора много приятно потръгна,за музика си говорихме,почти еднакви предпочитания се оказа,че имаме.И така 3 месеца,само лафче.По това време си търсех първия албум на PLACEBO,aма не можех да го намеря и му бях споменала, на човека,а той един ден ми вика:имам едно подаръче за теб,ако искаш да си го вземеш,хайде да се видим.А аз малко се дърпах,ама се поуспокоих,защото се оказа,че имаме доста общи познати с него.И си викам пък,що да не изляза,ако не ми хареса нещо човека,взимам си диска и бягам. smile3508И така де,видяхме се,взех си аз диска,ходихме да ядем пици и да пием бири и взехме,че се харесахме.Тогава той ми призна,че ме бил объркал с някаква друга мома от листата.Егати грешката,а?  loveuuuОще го твърди,ама до ден днешен,не съм сигурна,дали е истина. newsm78.А аз пък от тогава си твърдя,че лекинко ме поизнуди с този диск. LaughingПосле се видяхме още няколко пъти и накрая му отидох на гости. 1dating
P.S След 1 година ме заведе и на концерт в София на въпросната група. Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 00:14 от arllina

Общи условия

Активация на акаунт