С какво ви дразнят свекървите? - 159

• 44 973
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Може, особено, ако не я познаваш 😃

# 406
Имах прекрасно семейство, но свекърва ми на всеки празник и на наше хубаво събитие си намира какви проблеми да създава. На сватбата ни създава проблеми, на годинката на детето ни викаше и ме обиждаше в ресторанта, ей така защото така си е наумила, нямаше конкретна причина. Скоро си купихме къща, направи ни скандал, защото   говореше на моето дете, че трябвало да споделя новата ни къща с братовчед си и той да ходел там. Много е нагло, обиждала ме е, гонила ме е от апартамента, сочила ми е с пръст и ми е казвала да се махам и да вървя при майка си. Ние с мъжа ми вече имаме 9 годишен брак. Той  е на моя стана,  но тя на мен ми създава проблемите и обидите. Звъни му всеки ден по няколко пъти, уж че все нещо трябвало да й помага. А аз с майка си се чувам доста по-рядко.

# 407
Това е ужасно  и напълно те разбирам

Имах прекрасно семейство, но свекърва ми на всеки празник и на наше хубаво събитие си намира какви проблеми да създава. На сватбата ни създава проблеми, на годинката на детето ни викаше и ме обиждаше в ресторанта, ей така защото така си е наумила, нямаше конкретна причина. Скоро си купихме къща, направи ни скандал, защото   говореше на моето дете, че трябвало да споделя новата ни къща с братовчед си и той да ходел там. Много е нагло, обиждала ме е, гонила ме е от апартамента, сочила ми е с пръст и ми е казвала да се махам и да вървя при майка си. Ние с мъжа ми вече имаме 9 годишен брак. Той  е на моя стана,  но тя на мен ми създава проблемите и обидите. Звъни му всеки ден по няколко пъти, уж че все нещо трябвало да й помага. А аз с майка си се чувам доста по-рядко.

# 408
bimbo66, това е отвратително. Единственото ти спасение е да прекарваш колкото се може по-малко време с нея. И ти, и мъжът ти, и детето нямате нужда от толкова токсичен човек.

# 409
Как точно е на твоя страна мъжа ти, като не те защитава в тази ситуация? Той е човека, който трябва да и сложи спирачки. Той е човека, който да я укроти и да не позволява циркове на вашите събития. А не да стои отстрани и да ти вика да мило, права си. Нека си говори и по-сто пъти с нея, но той трябва да ви защити от нейната злоба.

# 410
bimbo66, ако мъжът Ви е на Ваша страна защо тя продължава да се отнася така с Вас? Девет години не са малко време, за да се урегулират отношенията с новосъздаденото семейство. Ако не се нормални, както при вас, се прекратяват отношенията. Но всичко това става с активното участие на страната, чиито родители са замесени.

# 411
Сигурно пие? Иначе не си обяснявам как така се държи по този просташки начин на публични места и синът и пак се е чува с нея и гледа отстрани сеир. Ако е някоя пияница, то няма озаптяване.

# 412
  • Варна
На мен ми е непонятно защо трябва да приемаме всякакви роднини в профилите си да гледат, коментират и клюкарят.
1.Не ги приемайте
2.Ограничете профила си специално за тях.
Ако искат да гледат специално снимки на бебче им направете албум с CUSTOM публика.
Аз лично съм блокирала родителите ми, за да не надничат излишно, както и бъдещи свекъри и свекърви...

# 413
Бимбо, защо живееш в такъв сериал? Нищо не е на всяка цена, дори комуникация с роднини.

# 414
  • София
Защо изобщо общуваш с такава жена? Да си говори само сина й с нея и толкова.

# 415
Моля? Ще ме обижда и гони от дома ми ли? Такава среща с третия вид ще й спретна, че сама няма да иска да ме види! И какъв е този мъж, че го позволява? Щяха да са ми забравили очите! Ужас..

# 416
Свекървата с вас ли живее? Оттам ли идва проблемът? Защо братовчедът на сина ти не може да идва у вас? Разбира се като къщата е ваша, а не нейна, братовчедът ще идва като гост. И защо въобще си хабиш нервите за такива глупости?

# 417
Доколкото се разбира - синът и снахата сами са си купили къща, а свекървата е искала да натресе и братовчеда на детето, тоест - другото ѝ внуче. И освен това - дори и да живеят в дома на свекървата, това не означава, че снахата може да бъде тормозена по този начин.

# 418
  • София
Само нещо да кажа по предния казус. Който всъщност има мнооооого общо с  последния - ако МЪЖЪТ е на място няма абсолютно никакво значение дали свекървата плюе и мрази или се обяснява в любов на бившата му, дали иска да разтури новото семейство или просто е решила да дразни снахата.
Ако мъжът е на място и искрено обича партньорката си дали свекървата, дали тъщата, дали братовчедка му или филанкешията каквото и да говори или да прави ВСЕ ТАЯ!
А ако се случи, Ради, значи този твой човек не е бил истинският.
Та тъй...
Иначе, Бимбо, погледни по-горе. Не знам как те подкрепя мъжът ти, ама това не се вижда. Явно е само на думи. Защото, ако моята майка/баща си позволи да обижда човекът, в когото съм влюбена... не, дори не мога да си го представя. Това просто няма как да се случи.
И действително, как те гони от собствения ти дом?
Ти защо въобще ѝ отваряш?
Как?
Ама... аз съм в недоумение.  Не мога да проумея как идва някой у нас и започва да ме обижда и да ме гони.
Хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи, оххх, истерично смешно ми е чак.

# 419
Може, като във един виц, излизат на улицата и  казва - върви си.
 Кой остава на улицата.

Общи условия

Активация на акаунт