С какво ви дразнят свекървите? - 159

• 45 014
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Не надничам в ничии телефон! Видях го под снимка..

# 376
Важното е мъжът ти да не праща сърчица на други. Свекито на когото ще.

# 377
Гледаш снимките на бившата в социалните мрежи ли? Недей.

Иначе на въпроса - плеснала е един стикер, не е като да е написала обяснение в любов.

# 378
Помня, че и преди си писала за твоята свекърва. Направо я unfollow- ни, че да не виждаш нищо от нея, ако не е удобно да я махаш изцяло от приятели, за да не се дразниш. Тя няма да се промени, само ти ще се ядосваш.

# 379
Помня, че и преди си писала за твоята свекърва. Направо я unfollow- ни, че да не виждаш нищо от нея, ако не е удобно да я махаш изцяло от приятели, за да не се дразниш. Тя няма да се промени, само ти ще се ядосваш.
И аз мисля същото като Римона.
Ради, прочетох те снощи, преди да редактираш. Разбирам те. Опитай да не си го причиняваш. Щади се малко. И ти си човек.

# 380
Ооооо, ама то на стената във фейса ли?
Някаи хора просто натискат първия емотикон или анимация, които им излязат, не че обичат някого или не.
И на мен преди ми беше чудно каква е тая всенародна любов, ама някои хора просто обичат да лайкват.
Имам приятелка, с която за 20 години приятелство един път не сме се прегърнали, просто сме и двете от Дивия Резерват Сверозапад, но във фейса навсякъде слага сърчица, целуващи емотиконки и от онези стикери с кученца дето пращат целувки-сърчица.
Ако свекървата пляска сърчица наред във фейса, може и даже вече да е забравила, че това е бившата снаха. Има хора, които никога не разчистват приятелште си там и натрупват някакви познати, за които даже не се сещат откъде ги познават. Обаче това не им пречи да лайкват на поразия и да пишат фанатично поздрави за всеки празник.
Ради, ти че имаш проблеми със свекървището, имаш, обаче не си слагай всичко на сърцето, някои неща не са толкова важни.
Особено пък в СМ всичко е толкова измислено, че няма смисъл да му придаваш значение, каквото няма.

# 381
  • София
Това съм го споделяла в Мунската тема:
Вечер. Едва гледам. Чакам приказния момент, в който ще се хоризонтирам в кревата. Имам въпрос относно компютъра и питам едно facebook-friend-че (IT човекът), той ми отговаря, аз му благодаря и му пожелавам "лека нощ". Както вече отбелязах едва гледам и виждам първото ми попаднало пред погледа гифтче, на което пише "Good night" и му го изпращам.  Добре, обаче освен надписа имало и картинка, на която две животинки (зайчета ли бяха, мечета ли...) се гушкат, летят сърчица... а, бре, направо сексуална.  Малеее, като видях какво съм изпратила ми призля!
Събудих се рЕзко!
Не знам имал ли е гадже тогава човекът, нямал ли е, ама що време се червих да се обяснявам...

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 21:33 от Светулчица

# 382
  • Най-красивата страна
И на мен ми се е случвало да сложа сърчице на нечия снимка,не защото обичам човека,а просто защото така ми е скимнало в момента или пък съм го натиснала без да искам,но не ми се занимава...
Или пък човек за който съм сигурна,че не ме харесва да сложи сърчице под моя снимка.
В случая със свекървата- само по това какъв стикер е сложила на някаква си снимка,не може да се съди какво е истинското и отношение към бившата на сина и..

# 383
То пък точно ай лав ю ще и пише и то без да я е виждала.  

Въпросът е защо въобще и пише каквото и да е, аз очаквам от моята свекърва да зачеркне всички бивши Simple Smile Явно и Ради така и затова се ядосва.

# 384
  • Пловдив
Въпросът е защо въобще и пише каквото и да е, аз очаквам от моята свекърва да зачеркне всички бивши Simple Smile Явно и Ради така и затова се ядосва.
Че защо?!?! Ти за свекърва си ли се омъжи? И може някои от бившите да са и значително по-приятни от теб. От къде накъде ти ще определяш с кого общува свекърва ти?

# 385
Radii:), ти ли си повода бившата да е бивша? Не ми отговаряй. Възможно е да се опитва да всява раздори или да прави опити да си го върне в съюз с майка му. Както разбира се е и възможно съвсем да не е така.
Щом майката не я е виждала, предполагам не са били в брак. В моите очи в никакъв случай подобен контакт не е нормален и приемлив. С право си осторожна!
Бих приела единствено, ако бившата има дете от него и бабата се интересува от внуците.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 06:22 от •mimoza•

# 386
  • Пловдив
А кои точно сте вие, че да определяте с кого общува свекървата? Нещо се самозабравяте.

# 387
Изобщо не ме интересува, но след като е факт, че Ради е видяла волно или неволно си е нейно право да има някакви притеснения - основателни или не. Има подли хора готови на всичко, а най нормалното нещо е да пазиш семейстото / връзката си от лошо влияние и манипулации /не дай Боже чрез майката/.

# 388
  • Бургас
Е то, егаси връзката, ако се влияе от на свеки дружките във фейса и какви емоти си пращат.

# 389
Аз не знам какъв точно е случая и затова коментара ми е условен. От дружките не, но от свеки - да. Възможно е да се опита да повлияе на сина си и от там на връзката им. Това са само сценарии, авторката на поста си знае най- добре.

Общи условия

Активация на акаунт