Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 39 376
  • 984
  •   1
Отговори
# 615
Много ви благодаря за позитивната енергия момичета, сила сте! Молих се този път, не мога да кажа, че не се надявах, защото исках да съм му дала шанс, въпреки всичко. 2402 знае, тя ми изпрати десетки истории на жени успели с такива ембриони и ми помогна да повярвам затова специални целувки. За всички други с ембриончета като моето, вярвайте, не знам аз докъде ще стигна, но ще се надявам да е до финал.

Сега тъкмо писах на моя ендокринолог - Магардичян. Чакам да ми отговори. АА, ценни съвети както винаги. Няма да го вдигам, боже това как съм го пропуснала, че не трябва да се вдига. За витамините съм малко в шах, защото най-голямата ирония е че вися от години в тоя форум и баш като забременях се оказах най-неподготвена. Не пих нищо освен фолиева и тук таме вит. Д и сега не знам какво да пия. Приемам съвети, защото май добавките които са за преди забременяване не трябва да се пият по време на бременност нали? Примерно Опти ова? Какво да продължа - фолиева, вит. Д (моля препоръчайте, но без бетър ю, че на мен не помага), вит б12 имам метилиран за смучене и омега. Нещо друго?

И да ви споделя още нещо осъзнах, че абортът ми беше на 8 септември преди 2 години, а сега това... малко ми е едно такова... А и за експрес тест, най-любимата ни марка на всички, не знам защо, но мен нещо ме подведе, при чхг поне около 70 (поне мисля, че е било толкова в понеделник на 12 ден от ову), на мен ми излезе почти отрицателен и дори ММ ми каза, че съм полудяла и си въобразявам и аз не си позволих много да се надявам. Ето снимка като има и стрелкичка да покаже къде се вижда мееега бледата черта:
Скрит текст:

# 616
S G C много се радвам, стискаме палци да продължава да се бори това ембрионче и да се превърне в здраво бебче 🍀🍀🍀

# 617
  • Замък сред облаците
За добавките хематолог. Но със сходни стойности на твоите бях на подезични Б12 1000мкг в първи триместър и 2000 единици вит Д. Ако Бетър ю не е твоето, може би Ойлесен? Или на таблетки?
Метилфолат задължително, аз съм фен на Неофолик мета.

# 618
АА Ще разкажеш ли за високото FT4 , че ни стана интересно. Преди няколко месеца ми беше малко над горна граница, но Начев каза, че не е проблем. Сега ако TSH ми пуснаха. Ще взема да го пусна пак с FT4.

# 619
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз имам въпрос, който възникна последните страници... витамин Е принципно удебелява лигавицата, така ли?

# 620
  • Замък сред облаците
Ами то няма какво да се разкаже. Хиперфункцията, подобно на хипофункцията може да доведе до проблеми в плода неврологично или да причини аборт. Но говорим за поддържане на високи нива на хормона - 1-2 единици над горна граница или малко повече даже не е фатално, но все пак няма нужда да се блъскаш с излишен хормон при оптимални нива. Със сина ми и аз бях с 22 фТ4 при положителния тест и то без хормон.
Начев живее в миналия век още иначе и не съм му фен 😅😅😅

Прего, принципно да. А защо пиеш бета каротен след О?

# 621
S.G.C., влизам да ти пожелая от все сърце успешен и пухкав финал! Heart Благодарение на теб и на темата за мъжкия фактор научих толкова много. Heart

# 622
SGC, хайде да бъде!!!
Усещам как вълната от миналата тема започва!!!
Стискам силно палци! ❤️

# 623
Ами то няма какво да се разкаже. Хиперфункцията, подобно на хипофункцията може да доведе до проблеми в плода неврологично или да причини аборт. Но говорим за поддържане на високи нива на хормона - 1-2 единици над горна граница или малко повече даже не е фатално, но все пак няма нужда да се блъскаш с излишен хормон при оптимални нива. Със сина ми и аз бях с 22 фТ4 при положителния тест и то без хормон.
Начев живее в миналия век още иначе и не съм му фен 😅😅😅

Прего, принципно да. А защо пиеш бета каротен след О?

При мен само на база тсх увеличиха хормона. Бях на 0,25 заради тсх 2,50, три седмици по късно вече беше 3,40 и ми увеличиха дозата на 0,50

# 624
  • Be realistic - plan for a miracle.
АА, мерси много за отговора!
С бетакаротена беше Arwen88, но аз също приемам по 1 витамин Е от 400 на ден.
Не знаех, че влияе на лигавицата, приемам го за НЯР към коктейла от други неща назначени от натуропата...
Почвам да мисля, че яко ме е изпуснала наистина с добавките. Не е само това вит.Е, имаше и друго преди него, с което ми навреди.Поядосана съм. Добри насоки за храненето, но откъм други неща тотално изпусна топката.

Edit: Да поясня - ядосвам се, защото моята лигавица по начало расте бясно и прекалено бързо и търсим как да я възпрем, не как да я подпомогнем още да дебелее.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 15:29 от Preggo

# 625
  • Замък сред облаците
Опа, обърках ви, извинявай! Ами, аз бих обсъдила и с АГ добавките, ако не си ❤

Жаки, принципно ако фТ4 е ниско и за 0.75 може да си. Ей тъй по ТСХ само не се съди… 2 седмици пък е никакво време. Който лекар го прави, не е излязъл от 90-те… Sorry not sorry.

# 626
АА Благодаря ти. Ще ги пусна другата седмица.

Явно ще търся друг ендо. Тогава ми трябваше спешно за консултация по друг въпрос и за него се сетих. Ако някой може да препоръча такъв за онлайн консултация ще съм благодарна.

# 627
Пълнолуние, аз съм се консултирала през Healee с д-р Мария Алексиева, доволна съм.

# 628
  • Замък сред облаците
От Супердок видях Моллова и Шинков, че имат онлайн консултации. Нямам лични впечатления, но съм чувала добри отзиви за тях.

# 629
SGC , успех ти желая. Като гледам колко жени успяха от трансфер ,мисля да пропуснем инсе и направо  да си платим едно ин витро на ЕЦ. 🤐

Общи условия

Активация на акаунт